Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

A nagy hírhamisító

2018. május 28. - Toadwart66

d_mtz20170616004-e15081521848191.jpg

Orbán Viktor nagy nyilvánosság előtt valamit nagyon magyaráz

Hogy ki is ez a hőscincér? Na, mégis ki lehet az? Vajon ki a Putyin-franchise legtehetségesebb európai átvevője? Kinek van médiabirodalma, pénze, betanított majom-serege? Ő az az illető, aki felelős (?) magyar miniszterelnök (?) létére valami olyasmit vakkantott egy újságírói kérdésre: - Az Index egy fakenews-gyár.

Pompás, igényes, igazi államférfihoz méltó érvelés, főleg ha valaki nem akar számára kellemetlen kérdésekre válaszolni. Ami miatt egyéb más viselt dolgai mellett nagyon lehet utálni Orbán Cucut, az pökhendi, nagyképű arroganciája és idióta, primitív jópofáskodása. Ellenzékben nem volt ekkora arca, bár már akkor is hatalmas volt neki belőle. Normális társaságban egy ilyen fickóhoz nem nagyon szól senki. Megtűrik, megengedik neki, hogy teletömje magát szendvicsekkel, használja a mellékhelyiséget, de semmi több. Ha elkezd beszélni, úgy is csak magát fényezi, valamint másokról terjeszt mocskos hazugságokat. Megpróbálja ravaszul manipulálni a környezetét. Sokan ezért tartják őt tehetséges politikusnak.

Ezt az idióta fakenews-os viccet amúgy már többször elsütötte, ami szintén roppant idegesítő szokása. Biztos mindenki ismer olyan embert, aki ilyesmivel sokkolja a környezetét. Kellemetlen, lerázhatatlan, amolyan jópofa figura. Az alárendeltjei dőlnek a kacagástól. Szóval akkor inkább zabáljon kedvére, aztán hízzon csak meg lelkes hívei örömére legalább annyira mint Kim Dzsong Un, vagy a néhai Idi Amin Dada.

Orbán egyik kedvenc taktikája az, hogy azzal vádolja meg ellenfeleit, illetve az ő perverz logikája szerint ellenségeit, amiket Magyarországon ő művel a leghatékonyabban. Neki egy egész fakenews-birodalma van, szerkesztőségekkel, hírhamisítókkal, állami pénzekkel kitömve, meg mindenféle cukorfalattal ami ilyesmivel jár. Sok kis hülye orbán-klónnal, meg olyan nagy marha gajdicsokkal. Orbán, az istenkirály maga is szívesen beszáll ebbe a buliba. Péntekenként fél órán keresztül zavartalanul szórhatja szét az éterbe kedvenc hazugságait és álhíreit.

Az alaposan rátapadt, Putyin daliás ügynöke vádat azzal próbálja magáról levakarni, hogy mindenkit Soros-ügynöknek bélyegez, aki nem ért egyet vele. Még ezt is Putyintól atyácskától vette át. Nincs benne semmi önállóság, kreativitás. Szinte készen kapja álhíreit.

Ez a gigantomán államférfi még az ellenzéktől is azt várja el, kizárólag az ő utasításai szerint ellenkezzenek vele. Ebben valószínűleg elég nagy sikereket fog elérni, bár a következő báli szezon még csak most kezdődik. Nem lehet előre tudni, kik, mennyire és miért fognak kurválkodni. Néhány pikáns részletre valószínűleg számíthatunk.

Orbán legutóbbi handabandázása arról szólt, ő majd jól megerősíti a magyar hadsereget, mivel a NATO nem képes megvédeni Magyarországot. Ki az, aki egy ilyen ócska hazugságnak bedől? Elég sokan. Azok, akik szerint Orbán soha nem hazudik és tényleg sikeresen képes felvenni a küzdelmet a Birodalmi Csillagflottával. A Hold sötét oldalán Soros György már javában építteti a Halálcsillagot. Aki figyelmesen követi a Star Wars filmek eseményeit, azok előtt ez nem lehet titok, hiszen rajta van már DVD-én is.

A magyar hadseregnél a szlovák, a román, a szerb, az osztrák ármádia jóval erősebb, illetve hatékonyabb. A történelem során többször eljátszottuk már a legyőzhetetlen magyar honvédség című tragikomédiát. Rengeteg ártatlan ember életébe került az, hogy még a szart is kiverték belőlünk. Átok minden büszke hagyományőrzőre, akik ezt az őrületet jelenleg is dicsőíti. Orbán handabandázásának jelenleg túl sok jelentősége nincs, bár külföldön túlságosan is elnézően bánnak vele, amiből lehet akár még egy kettészakadt Európa is. Itthon ez azonban remek alkalmat jelent számára, hogy felpiszkálja vele az ostoba nacionalizmust.

Ha valaki hajlandó a tényeket is figyelembe venni, annak nem árt megfeledkeznie arról az apróságról, Magyarország jelenleg a NATO (North Atlantic Treaty Organisation) tagja, amely létszámát és fegyverzetét tekintve jóval nagyobb, fejlettebb mint a legyőzhetetlen Magyar Honvédség. Nehéz lehet ezt a tényt elfogadni, de így van. A NATO főtitkár jelenleg Jens Stoltenberg, norvég politikus és nem Elvnélküli János, Magyarország operett köztársasági elnöke, a magyar fegyveres erők rettegett főparancsnoka. Egy katonai szövetség nem arról szól, hogy önös érdekektől vezérelve partizánharcba kezdünk egy meghatározhatatlan, nem létező ellenség ellen.

Orbán valami olyan marhaságot is mondott Benkő Tibor új vezérkari főnök kinevezésén tartott beszédben, hogy „a politika küzdőterén is gyakran fütyülnek a golyók az ember füle mellett”. Bummm! Minek ilyen bonírt ökörséggel hülyíteni a hallgatóságot? Fanatikus hívei közt biztos akadnak olyan jámbor, naiv lelkek akik ezt az ostobaságot simán elhiszik. Kétségbeejtő, hogy Orbán ilyen hülyeségekkel sorra nyeri meg a választásokat. Azzal, hogy mondjuk azt mondja, Hadházy Ákosnál mindig van egy Walther P99-es félautomata pisztoly, amellyel állandóan alaptalan célzásokat tesz a magyar miniszterelnökre. Csak úgy fütyülnek a golyók.

Orbánra tökéletesen igaz Lennart Torstenson (1603-1651), svéd tábornok megállapítása: „Ez a Habsburg Lipót teljesen hülyének néz mindenkit, ráadásul állandóan hazudozik. Szavamra, Isten segedelmével Breitenfeldnél szét fogom rúgni azt a ványadt seggét!”.

A military ruházatok kedvelőinek pompás hír lehet, hogy Orbán bejelentette, a következő években a duplájára emelik a Magyar Honvédség költségvetését. Remek! Így majd jóval többet lehet lopni. Ez a megveszekedett szélhámos azonban úgy adta elő a hadikommunizmust, mint saját ötletét.

„Álljon meg a menet! Egy asszony lemaradt! Had ...ja ki magát, majd utánunk szalad!" A miniszterelnök már megint hazudott. Meglehetősen átlátszóan, primitíven.

Magyarország már 2014-ben vállalta, hogy 2024-re a GDP 2 százalékára emeli a Honvédség költségvetését az akkori kevesebb mint 1 százalékról, csak eddig ez Orbánt rohadtul nem érdekelte, inkább a plakátragasztók szabadságharcát támogatta. Ez a hozzáállás leginkább az amcsikat bosszantja. Elegük lett abból, hogy Magyarország a NATO-n élősködik, mindenféle ezoterikus, spirituális harcokat folytat, ráadásul Warhammert játszik az ő pénzükből. Valaki valószínűleg szólt, hogy civilizált országokban ez nem igazán megfelelő hozzáállás. Bunkóskodni, izmozni nyugodtan lehet, de ezt fizesse ki mindenki saját maga.

Nem Orbán Magyarország megmentője, hiába hazudja állandóan ezt. Ez a megrögzött hamiskártyás legfőképpen károkat okoz az országnak, emiatt nem áll szóba olyan újságírókkal, akiket nem ő fizet. Pimasz módon ráadásul azzal vádolja őket, amire ő létrehozott egy egész minisztériumot, trendi irodabútorokkal, informatikai eszközökkel, korlátlan költségvetéssel, ellenőrizhetetlenül. A kétes tisztességű Rogán által vezetett Miniszterelnöki Kabinet- és Fakenews-Irodát. Röhej.

Most meg nagy dérrel és dúrral beszállunk a fegyverkezési versenybe, aztán meg fel Szarajevóba! Magyarország ezek szerint egy idő után önmaga is képessé válik megvédeni magát a pomogácsoktól, amire a NATO régóta képtelen. Ez is valami.

Addig meg mindenkinek: „Reszkes!”.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr8414007226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása