Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Egy kicsi mozgás,

avagy fussatok, bolondok!

2018. július 26. - Toadwart66

depositphotos_184252608-stock-video-two-colorado-striped-beetles-leptinotarsa.jpg

Mindeki másképp csinálja jól

"Mocsai felhívta a figyelmet, nehogy egy újságíró rosszul értelmezze, nem akar ő maratont futtatni 12 évesekkel, hanem életkorhoz igazított mozgásformákat tenne kötelezővé. Ettől javulna nemcsak a gyerekek fizikai állapota, egészsége, hanem döntési képessége és szabálybetartási képessége is. Így állna elő pár év alatt a „megfelelő teljesítő képességű fiatalság”, és a nők szülési ambíciója is nőne talán." (Megszületett a terv, hogy a magyarok ne legyenek lusták, kövérek)

Lelkesítő gondolatok egy kiművelt emberfőtől. Mocsai Lajos – ha valaki nem tudná, amely tájékozatlanság nagy szégyent hoz az illető fejére – a Testnevelési Egyetem rektora. Derék ember, a NER elkötelezett híve, Orbán Viktor hűséges harcostársa.

A sport ma valódi sikerágazat, amire a legfőbb bizonyíték az, hogy irgalmatlan mennyiségű pénzt képes elnyelni, majd megemészteni. Lassan minden 200 főnél népesebb település rendelkezni fog legalább egy, középkategóriás labdarugópályával.

2019, az „Ámbíció Éve”. Terus néni ügyesen átíveli, özvegy Petruskáné lazán leveszi, bravúrosan cselezni kezd, majd lő. Gól! Mindössze ők ketten vannak a pályán, de soványak, fittek és majd szétveti őket a szülési ambíció. (Talán.) Most már jöhet a vad, gátlástalan szex. A település férfi lakossága a biztonság kedvéért sötétedés után már nem nagyon merészkedik ki az utcákra, otthon erős migrénre hivatkoznak, majd gondosan kulcsra zárják hálószobájuk ajtaját. A kényszeres szülési ambíció bizony nem tréfadolog.

Gonosz, cinikus gondolatok!

Mocsai professzor álmai nem erről szólnak, hanem egy megfelelő teljesítőképeségű fiatalság előállításáról. (Lásd Szarvasmarha-tenyésztés, Mezőgazda kiadó, 2016)

„Soká éljen Ferenc József császár. Ez a háború meg van nyerve!” – jelentette ki a megingathatatlanul optimista Švejk, mely kijelentése következményeként élete legboldogabb napjait tölthette el a bolondokházában. Talán valami ilyesmi cél vezérli a Tusványosi Párkongresszus szónokait is. Remélhetően nem falja fel a lelkes társaságot az az őslakos nősténymedve, akinek szülési ambíciói 3 egészséges bocsot, valamint egy támadást eredményeztek. A jó példa ragadós, emiatt valószínűleg Tusványoson is végbemegy néhány sikeres fogantatás.

Jópofa dolog ez családtámogatás és a bujálkodás propagálása. Ez utóbbi áldozatot valószínűleg a „megfelelő teljesítő képességű fiatalság” szívesen meghozza a haza üdvéért és büszkén gyakorolja amint csak módja adódik rá. Ezzel soha nem volt gond. Kicsit kétséges, hogy az aktus előtt elvégeznének néhány, az életkorukhoz igazított mozgásformát, de ehhez a derék Mocsai jobban ért.

Az alkalmas tenyészegyedek kinevelése igazán dicséretes dolog. Minél előbb ráveszi az állam az embereket a megfelelő mozgásformára, majd a gyermeknemzésre, annál jobb. A papa ne zabálja degeszre magát pörkölttel, hanem néhány szabályos fekvőtámasz után keresztényi módon vesse rá magát a mamára, aki Balog Zoltán duhaj szexpraktikáit követve a csúcson rázendít a „Kisdobozi kerek erdő, de magos!” című népdalra. Orgazmus teljesítve! Milyen csodás közhasznú tájékoztatást lehetne ebből összebarkácsolni a televízióban. Közpénzből, busás haszonnal.

Ha ez az átkozott kapitalista mentalitás – amely szerencsére már az 1950-es évek óta a végét járja, csak valahogy mindig elhibázza – nem rontaná meg a nyílt szívű, becsületes, kelet-európai ifjakat, akkor talán nem tántorognának ki a dekadens Nyugatra. Megfertőzve az anyagi javak esztelen hajszolásával, ott már nem magyar, lengyel, szlovák stb., hanem bizonytalan identitású gyermekeket fognak nemzeni. Családtámogatásban, azaz megfelelő bérezésben még nem sikerült leköröznünk a Nyugatot. Stadionok építésében, Mészáros Lőrinc mesés vagyonának rákos burjánzásában már igen.

Ezért hiába hirdeti a magyar állam lelkesen: „Szeretkezz, ne tanulj!”. Sajnos a „megfelelő teljesítő képességű fiatalság” nagy része a gyermekek előállításán túl szeretné azokat fel is nevelni. A bőkezű támogatások igénybevételéhez megfelelő jövedelem szükségeltetik. Ennek megszerzéséhez Magyarországon legfőképpen politikai kapcsolatok szükségesek, amihez nem mindenki rendelkezik megfelelően erős gyomorral, amin nem segít még az életkorához igazított mozgásforma sem. Talán az arcbőrt kellene elkezdeni edzeni, már óvodáskorban. 

A „szabálybetartási képességet” a Fidesz-KDNP részéről nem nagyon kellene erőltetni, mivel ezzel saját maguk alatt vágják a fát. Ez ügyben kérjék ki bátran Rogán Antal véleményét. Az ő „szabályigazítási képességei” igazán csodálatra méltóak.

„Ez a háború meg van nyerve!”, amihez szemernyi kétség sem fér. Mindössze annyi szükséges hozzá, hogy minden nap kocogjunk egy keveset, majd vessük bele magunkat a féktelen testi gyönyörökbe. Egy 10-12 órás, stresszes munkanap után ennek semmi akadálya nincs.

A nők pedig soha ne feledkezzenek el arról hol a helyük, valamint arról, hogy hetente hányszor és kivel.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr9814142463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása