Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Kukkoló neve: Szieszta Apartmanház, Balatonboglár

2019. július 05. - Jogálom 2.0

screenshot_2019-07-05_szieszta_apartman_dozsa_gyorgy_u_balatonboglar_google-kereses.jpg

Tíz perc kellett megtudni a balatonboglári kukkolással vádolt szálláshely nevét: a konkurensek közlékenyek voltak, saját érdekükben. A polgármester levágta a telefont.

A lényeg, amit kerüljetek el, ahova a lányaitokat ne (se) engedjétek, mert a lefoglalt médiaeszközök ismeretében online közvetíti az intimszféra bérbeadásával, haszonszerző céllal, a zugfolyosón matyizó lelkisérült tulajdonos (UPDATE, 07.05.: az apartman közlése alapján nem a tulaj, hanem egy alkalmazott, a rendőrség közlése szerint a tulajdonost vitték be), mi történik az apartman mosdójában vagy hálószobában akár:

Szieszta Apartmanház (katt a narancs névre, facebook-oldala is van)
Balatonboglár, Dózsa György u. 108.
Telefon: (20) 424-6190 és (20) 935-1010

Keressétek bátran fogyasztói véleményeitekkel telefonon és személyesen.
(UPDATE: a megadott számon bejelentkező kontakt elismerte, róluk szólnak a sajtóban a hírek, náluk járt a rendőrség.)

Az adatok nyilvánosan meghirdetett szolgáltatóhelyhez köthetőek, az adatvédelem rá kizárólag közlési kötelezettségeket ró, védelmet semmit. Tehát mind a szálláshely neve, címe, telefonelérhetősége kötelezően publikus.

Teljesen jogos fogasztói igény, hogy az apartmanházat a fogyasztó számára világos okokra hivatkozva olvashatóan megjelölik, például egy hatósági közleménnyel mindaddig, amíg maga a szolgáltató nem nyilatkozik és igazolja minden kétséget kizáróan, hogy a jogsértő állapot technikai háttere maradéktalanul megszűnt, annak visszaépíthetősége is, pl a zugfolyosó kényszerbontásával, és a jogsértő magatartástól garantáltan elállt.

Biztos, hogy nem elegáns megoldás információközléssel lefújni az ingatlant, amellyel részben teljesülnek a fogyasztói jogok egy esetleges hatósági mulasztás esetén, amely mulasztással újabb fogyasztóvédelmi és személyiségi jogok sérülnének.

Erre lenne hivatott egy hatósági büntetőzár, továbbá a cég alapítószerződésében és működési engedélyében nem szabályozott törvényellenes működése okán a cég felszámolásának megindítása.

Nőként és jogképzettként azt javaslom Mr Matyizó nejének, partnerének, gondolkozzon el azon, hogy a közös együttélés lakóterében, idegen nők részvételével, haszonszerzés és szexuális kielégülés céljából - közelíti a kerítés büntetővádját - végzett szokás megfelelő válási indok. Öt év közös háztartásban együttélés után házasság nélkül is jogosult a partner a teljes vagyonmegosztásra. Amennyiben jogilag az elkövető férfi(szerű lény) nem tulaj, a közös bevételt hozó cégben okozott visszafordíthatatlan üzlethiteli károk megtérítésére is kötelezhető.

Kedves Feleség/Partner, hajrá!

A honi média gyáva és kontraproduktív szokása, hogy közérdekű információkat valamiféle rosszul értelmezett jogviszonyra hivatkozva, attól félve visszatart. Akár a rákos betegeinek pénzfizetés hiányában a gyógyítás protokollját megtagadó orvos, akár a szervezett bűnözésben jogerősen elítélt Molnár Richárd Dózsa György úti gázoló, nyilvánosan zajló tárgyalásai mellett nevét kipontozza, holott Udvarynál a betegjog, Molnárnál az ellene meghozott korábbi jogerős ítélete sajtónyilvános, így a társadalmi nyugalom mint közérdek miatt nevéneki kitakarása szükségtelen: Molnár Richárd szabadlábon különösen nagy veszélyt jelent a társadalomra nézve, állampolgári jog köztünk élő, gyilkosságra készülő maffiózóról informálni a társadalmat, merre mozognak, milyen néven és arccal. Egyébként Molnár teljes nevét már leközölte a média korábban, amely ellen nem emelt kifogást, ez az egyetértésének könyvelhető el, arcmása közléséhez önként járult hozzá személyes nyilatkozatokkal.

Molnár Richárd és társai ellen egy korábbi ítéletet 2006. április 13-án hirdették ki Kecskeméten: bűnszervezet tagjaként elkövetett emberölés előkészülete és folytatólagos fegyvercsempészet bűntettéért 8 év kedvezmények nélküli fegyházra ítélték. A Szegedi Ítélőtábla az elsőfokú ítéletet 2006. október 6-án helybenhagyta.

Molnár most aktuális Dózsa György úti gázolása, az aktuálisan kitartott barátnője által elkövetett súlyos testi sértési ügye valójában egy döglégy a Ricsi nevű szarkupacon. Tehát nem kell kérdezni, kedves  kommentelők, ki ő, miért van szabadlábon szándékosságát igazolható gázolása esetén - tisztában volt vele, hogy felfújt testét alkohollal és kábítószerrel építve nincs a vezetésre alkalmas tudatánál, tehát a nagy eséllyel okozható halálos gázolás ismeretében ült autóba - mert a válasz adott: Molnár Richárd egy jogerősen elítélt nehézbűnöző maffiózó.

Ahogy a fogyasztóvédelmi törvény alapján nagy multicégek megnevezett márkái is visszahívásra kerülnek, akkor is, ha nem mindegyik érintett biztosan, így érthetetlen, hogy egy médiaszerkesztőségben ülve miért nincs idő és akarat telefonálni, ha valamelyik étterem például 100.000 ft-ért akar egy limonádét eladni, vagy megint más online közvetített kukkoldát üzemeltet Zimmer Feri leplével. Tíz percig kellett volna telefnálni.

Betartottam a korrekt utat, a balatonboglári polgármestert hívtam elsőnek: Mészáros Miklós még a beszélgetés közepén levágta a kagylót. A város honlapján a képe mellett ez az idézet áll:

"Ha nem becsülöd meg az embereket,
ők sem becsülnek meg téged;
de a jó vezetőnek, a kevés beszédűnek,
munkája végeztével, ha célját elérte, így szólnak majd:
Ez közös munka volt."
(Lao Csu Tao)

Ezt körülbelül nyolc másik önkormányzat idézi az országban, népszerű versike, de fenn áll annak a veszélye, hogy a coelho.hu típusú oldalról szedett idézetet Lao Csu Tao (?) helyett Lao ce-nek (Lao zi) akarták betudni az ókori kínai filozófus legnépszerűbb Ta te king (Dao De Jing), Út és Erény Könyve címét belekutyulva, csak hiba csúszott a forrást keresésébe. De mindegy is.

Mészáros Miklós közfeladatot ellátva, adóinkból élő polgármester a hívásomat beszédem közepén elegánsan kinyomta, ezt követően írtam a város jegyzőjének, majd kinézve egy balatonboglári szálláshelyet, további 3 perc alatt bekértem az ő hitelüket is rontó konkurencia nevét, címét.

Külön jelezte a tisztességes vállalkozásból megélni kívánó helyi szállásadó kontakt, hogy jó lenne ilyen esetben közzétenni a tisztességtelen módszerekkel kereskedő vállakozók adatait.

Most megtettem.

Bízom benne, sem gyermekeket abuzáló nevelők, orvosi hivatással visszaélők, de egy szakadt zuhanykabinnal az egri belvárosban piaci árat elkérő szállás neve sem lesz elhallgatva a jövőben.

Sok sikert, balatonboglári Szieszta Apartmanház. Jön a szieszta.

Eszes Beáta
E. Beáta, nagykorú, felelős állampolgár

UPDATE információk 2019. július 5. pénteken:

- a telefonon maga a Szieszta Apartman erősítette meg, róluk szólnak a hírek, hozzájuk mentek ki a rendőrök
- csütörtökön mentek ki a rendőrök, de ők már ma, pénteken tudtak ügyvédet fogadni és eljárásjogi hibát kimondatni
-
a Somogy Megyei Rendőrkapitányság a tettet elismerő tulajról adtak infót, akit bevittek egy szervízfolyosóról, a Szieszta telefonszámán azt közölték, ez egy alkalmazott
- a Szieszta szerint nincsenek lyukak, de szerintük mégis kárt okozott az alkalmazott nekik

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr2814927496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása