Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

A cár, a szultán és a császár

2015. november 03. - Toadwart66

putin-erdogan-orban-trias-2-.jpgAz illiberális tengely: Putyin, Erdoğan, Orbán (Die Achse der Illiberalen: Putin, Erdogan, Orban, Die Welt)

Putyin dzsúdózik, Erdoğan és Orbán futballozik. Mindhárom ilyen vagy olyan elnök megveti és gyűlöli a demokráciát. Ebben többek között közrejátszhat az a praktikus tapasztalatuk is, hogy ezek a dicső, lánglelkű és rettenthetetlen  férfiak a demokráciának köszönhetik a hatalmukat. Tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy ez bizonyos esetekben milyen alattomos fenyegetést jelenthet a jól megérdemelt uralmukra. Esetleg váratlanul felbukkanhat valahonnan egy másik dicső, lánglelkű és rettenthetetlen férfiú.

Orbán ráadásul - Soros György sötét és istentelen machinációi miatt - megalázó módon még ellenzékbe is kényszerült 8 nyomorúságos évre. Erdoğan pedig a legnagyobb rémületére, pár pillanatra elvesztette az egyensúlyát és az abszolút többségét.

Ha a gyalázatos Soros Györgynek nem sikerül az álnok terve, és rövid időn belül nem számolja fel az európai nemzetállamokat - a britek kivételével, mivel azok elvannak maguk között -, akkor elképzelhető, hogy hatalmas birodalmak újjászületésének lehetünk fakultatív módon lelkes szemtanúi, illetve szenvedő alanyai.

Putyin visszaszerezheti az Orosz, Erdoğan pedig  az Oszmán Birodalom dicsőségét. Orbán Viktorra vár az izgalmas feladat, hogy visszaállítsa Napóleon császárságát, úgy, hogy elődjével ellentétben,  menet közben, hatalmas önuralommal, tartózkodik Oroszország leigázásától. A császár már megvan, azon nem kell a fejünket törnünk. A császárság központja természetesen Felcsút lenne, mivel Párizs már nagyon elavult és tele van bevándorlókkal. Persze London is, de a britek jól elvannak ezzel.

Mindhárom férfiú világhatalmi tényező akar lenni, a maga örömére. Dicsőséges múlttal rendelkező országok állnak mögöttük, melyeknek alattvalói elismerik az ő páratlan képességeiket és erényes jellemüket. Putyin, Erdoğan és Orbán is meggyőződésesen hisz önmagában, másokban pedig nem. A hatalmuk megtartása érdekében mindenen és mindenki gátlástalanul átgázolnak. Úgy vannak vele, ha ők nem lennének hatalmon, akkor a világ nagy része visszasüllyedne a kőkorszakba. Kivéve persze a briteket, mivel ők jól elvannak maguk között.

Orbán főideológusa, az egyik legautentikusabb magyarországi Lenin imitátor, nevezett Bogár László, ki is jelentette, hogy immár nincs is semmi szükség az Egyesült Államok jelenlétére a bolygónkon. Azt nem mondta ugyan, hogy mi legyen helyette, de legfeljebb majd  visszaadják az őslakosoknak. Vagy esetleg a briteknek, mivel ők régen is jól elvoltak vele. Az Egyesült Államok pedig felbomlik és mindenki szépen visszamegy a saját országába. Kivéve persze a briteket, mivel azok jól ellesznek az őslakosokkal.

Ez a három, önmaga jelentőségét teljes mértékben meghatározó személy fenyegeti a leginkább az európai civilizációt. Nekik van a legnagyobb hasznukra a szíriai válság. Lelkesen, nagy vehemenciával és dicsőséggel eltelve veszik ki a részüket belőle. Ezek a részek ráadásul a számukra meglehetősen értékesek.

Putyin a térség Terminátoraként (Терминатор) főszerepet játszhat az ott folyó kaotikus öldöklésben. Erdoğan ki tudta élezni a helyzetet a kurd PKK-val, így a délkeleti országrészben kialakult erőszak és instabilitás miatt rengetegen szavaztak újból az iszlamista AKP-ra. Kb. 2,1 millió szír menekült van az országában, akiktől egész Európa - Orbán Viktor és a britek kivételével -  nagyon fél. Erdoğannak így mindenféle pajkos csínytevését elnézik. Az pedig akad bőségesen.

Arról nem sokan beszélnek, hogy ezeknek a menekülteknek csak a kis része, kb. 250 ezer ember él különböző táborokban. A zömük szétszóródott a hatalmas országban és szeretne valamikor hazatérni. Erdoğan még Soros György, fekete mágus segítségével sem nagyon tudná arra rávenni őket, hogy az egyre nagyobb mértékben fanatizált Európába, vagy a britekhez vándoroljanak.

A magyar miniszterelnök és baráti társasága, a szíriai menekültek segítségével, szerencsésen megmenekült a deresre feszítéstől. 

Orbán Viktor minden szervezetet, pártot, közösséget, emberi csoportosulást, házibulit és buszos kirándulást pillanatok alatt képes tönkretenni. Ha az állna az érdekében, akkor a Katolikus Egyházat is habozás nélkül az atomjaira szedné szét. Ez nem is tűnik annyira elképzelhetetlennek, mivel a Magyar Katolikus Egyházat már sikerült nagyjából függetlenítenie a Szentszéktől. Majdnem olyan mértékben, mint a briteknek, akik nagyon jól elvannak az Anglikán egyházzal.

Egy egységes, összetartó, higgadt Európa simán megbirkózott volna a menekültáradattal. Törökországhoz képest ez nem is áradat, csak egy kis beázás volt. Orbánnak azonban sikerült a Balkánon és Nyugat-Európában is összeugrasztani az országokat. Jelenleg hátradőlve röhög az egészen. Ez már nem a mi problémánk! - jegyezte meg viccesen és cinikusan Merkel kancellárnak. Merkel helyében visszaválaszoltam volna, hogy Európa legnagyobb  problémája jelenleg Orbán Viktor csapat- és karrierépítő tevékenysége. Kivéve a briteket, mivel ők nagyon jól elvannak a magyar miniszterelnökkel.

Az is elképzelhető persze, hogy a Nyugat összekapja magát és semlegesíti a V-4-es (Vergeltungswaffe) csodafegyvert. Ebben az esetben a visegrádi négyek nyugodtan megtarthatnák a kedvenc nemzeti hőseiket. A csehek, a szlovák származású Andrej Babiš-t, a lengyelek az illegalitásba vonult Jarosław Kaczyński-t, a szlovákok a magyarellenes Robert Fico-t, mi meg az igazságos Orbán Viktort. A négy országot pont úgy elszigetelnék, mint a briteket a La Manche csatorna.

Császárunk ebben az esetben sajnos nem lenne, de a miniszterelnök úr majd csak kitalálna magának valamit helyette. Legfeljebb ő lenne a 2003-ban megboldogult Idi Amin Dada után az új skót király. A briteket ez egyáltalán nem zavarná.letoltes.jpgÚton vagyunk afelé, hogy az Európai Unió fekete bárányai legyünk 

"Szlovákiában márciusban leszek választások, és bár Robert Fico pártjának nem kell aggódnia a győzelem miatt, az valószínű, hogy koalíciós kormányzás jön. A lehetséges koalíciós partnerek között pedig ott van a nacionalista Szlovák Nemzeti Párt (SNS) is, amelyikkel egyszer már kormányzott Fico. Az SNS-sel kapcsolatban ugyanolyan hírek vannak Szlovákiában, mint a Jobbikról, azaz hogy egy Oroszország által támogatott politikai alakulat, amely ilyen szempontból az ország európai dezintegrációjában, és az orosz kapcsolatok erősödésében érdekelt.

Csehországban Andrej Babis szlovák származású milliárdos oligarcha lehet akár a következő kormányfő: Babis most pénzügyminiszter a szintén oroszbarát Bohuslav Sobotka kormányában. Az üzletember ma már a cseh média jelentős részét birtokolja, de a múltja elég zavaros: egy konkurense 2006-ban gyanús körülmények között halt meg, egyes dokumentumok szerint a rendszerváltás előtt Babis a kommunista titkosszolgálat tagja volt – igaz, ő ezért az állításért beperelte a Szlovák Történeti Hivatalt. Egyes forrásaink szerint így is Vlagyimir Putyin érdekeinek támogatója lehet."

Forrás: Kósa András: Úton vagyunk afelé, hogy az Európai Unió fekete bárányai legyünk 

.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr488046614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman főszerkesztőhelyettes · http://bircahang.org 2015.11.03. 19:01:50

Egyszerűen a világ népei lázadnak a liberális terror és elnyomás ellen.
süti beállítások módosítása