Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Megtámadott hatalom

2015. december 16. - Toadwart66

rakosi-matyasjpg.jpgVidám menyecskék egy pajkos ogréval

„Ez a liberálfasiszta tempó, ahol egy véleményért, egy vágy megfogalmazásáért, egy »én így gondolom«-ért nem egy »nem értek egyet«, hanem a legdurvább személyeskedő mocskolódás jár, ráadásul nem is az elhangzottakra reagálva, hanem arra, ami nem hangzott el, de belemagyarázták gyorsan - ez tehát nem csak genderőrültjeinket lehetetleníti el, de az értelmes beszédet, a fontos közös ügyek megvitatását is. Lehet, hogy mégiscsak írnom kell majd a témáról egy nagyot. Pedig nem akartam. Eskü nem.”

Stumpf András: Ez a liberálfasiszta tempó

A Fidesz hatalma Magyarországon megkérdőjelezhető ugyan, de nem túlságosan. Mára nagyjából már minden a kormány kezében van, ami a saját érdekeinek érvényesítéséhez szükséges. Nyugodtan kinyújtóztathatná a megfáradt végtagjait és ásíthatna egy nagyot.

A hatalom döntéseit nem befolyásolja senki és semmi, még maga a józan ész sem. Gáncsoskodni, akadékoskodni, felháborodni, hisztizni, méltatlankodni, bánatos, durcás arcot vágni a rosszakarók részéről lehet ugyan, sok értelme azonban nincs. A támogatók rengetegen vannak. Olyan sokan, hogy másoknak már nem is nagyon jutott belőlük. A buzgó hívők mindhalálig kitartanak és ami még ennél is fontosabb, mindent el is hisznek. Azt a bizarr kijelentést is, hogy „Magyarországnak mérsékelt, keresztény-konzervatív kormány van”. Ebből azonban csak „kormánya van” kifejezés fedi a valóságot. Az, hogy maga a kormány kinek a tulajdonában van, ma még nem teljesen egyértelmű, de idővel talán ez is kiderül.

Mi az ami mégis oly jeges rémülettel tölti el a nemességet? Az hogy, egy morózus, rusztikus modorú házelnök és egy nemzeti celeb atyáskodó szavait kegyetlenül kibelezték az alattomos „liberálfasiszták”? (Stumpf in Szaniszló) Mi a manó? Karaktergyilkosság Semjén és Navracsics terminátorok felhasználása nélkül? Csak úgy? Egy spontán népi kezdeményezés keretében? Ilyen gyorsan Soros György ezt nem tudta megszervezni, elvégre ekkora hatalma még Szauronnak, a sötét nagyúrnak sincs.

Az eddig olajozottan működő kormányzati kommunikáció komoly üzemzavarokkal küszködik. Habony Árpád, titkos tanácsos a Heart Ibiza nevű revüszínház spontán reklámarca lett, amit egy pompásan időzített Streisand-effektussal a végletekig fel is erősítettek. ("Streisand-effektusnak nevezik azt a jelenséget, amikor az interneten publikált információ cenzúrázására vagy eltávolítására tett kísérlet ellentétes hatást vált ki." Wikipédia)

A miniszterelnök úrról kiderült, hogy egy alattomos stadion építés vétlen áldozatává vált. A TEK nem vette észre, hogy rengeteg ember szorgoskodik Orbán Viktor tornáca környékén? Most ott van az marha nagy stadion, ami nappal zavarja a panorámát, este pedig a nyugodalmas jó éjszakát. Felettébb kínos incidens, lebontani pedig már nincs szíve senkinek. Ez lett a világ legnagyobb postaládája.

Lázár János mérgében úgy elveszítette a hidegvérét egy sajtótájékoztatón, hogy a szponzori szerződéseket tartja a demokrácia legfontosabb ismérveinek. A D-napot talán a Coca-Cola Company és a Kentucky Fried Chicken támogatta? Ákos, a népzenész kritizálása komoly nemzetbiztonsági kockázatokat rejt magában? Mi ő? Műanyagból készült popsztár vagy egy nyomottvizes reaktortípussal rendelkező atomerőmű?

Az Európai Unió nehézkes csatahajója is pont most fordult irányba, és 380 milliméteres hajóágyúival célba vette a fürge magyar cirkálót. (Európai Parlament: Veszélyben a jogállamiság Magyarországon) Már megint teljesen feleslegesen mentettük meg egész Európát. Most itt akadékoskodnak mindenféle kellemetlen és megalázó vizsgálódással. Az adott szó ezek szerint már nem elég nekik.

Nem tartott sokáig a pompásan sikerült XXVI. pártkongresszus okozta pszichedelikus állapot. A legbosszantóbb az lehet az egészben, hogy a gender-elmélet feletti bölcselkedés átalakult egy váratlan „nemzeti konzultációvá”. Egy magabiztos kormányzat ezt a „liberálfasiszta tempót” kellő bölcsességgel és humorral könnyedén kezelni tudta volna. Esetleg fogja magát és elnézést kér.

Nem voltak ezek annyira durva támadások, inkább szellemes és szórakoztató visszavágások. Elég csak összehasonlítani a hozzászólások hangvételét Bayer Zsolt markáns és obszcén harci publicisztikáival. Ha ezeket a megjegyzéseket Stumpf nagymester karaktergyilkosságnak tekinti, akkor a heves vérmérsékletű, őfelsége V. Zsolt heti rendszerességgel kegyetlen vérfürdőt rendez.

Egy totális hatalommal rendelkező kormány ilyen sértődötten és dacosan reagál az általa nem sokra becsült „lányainak” csípős megjegyzéseire? Mi lesz akkor, ha egyszer komolyan dühbe gurulnak a fehérnépek és beteljesítik a női princípiumot? Fogja magát a kormány és kiszalad a világból?

A hatalom legfőképpen attól fél, hogy nevetségessé válik. Ez tulajdonképpen csak rajta múlik.

Stumpf András pedig írasson fel magának napi háromszori, 0,5 mg-os Rivotril (hatóanyag: clonazepam) tablettát, mert a végén még megüti a rossznyavalya. „Eskü.”

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr28177768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása