Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Bombasiker

2016. február 08. - Toadwart66


kep.jpg

"A miniszter szerint amikor alacsony a munkanélküliség, érdemes megfontolni a lehetőségét annak, hogy az emberek lépjenek ki az állami szolgálatból, és találjanak a piacon munkát. Ehhez támogatást is fognak adni, lesz önkéntes kilépési program, karrierhíd, valamint az egykori állami alkalmazottakat foglalkoztató munkaadók kedvezményben részesülnek." 

Lázár János: a versenyképesség javítása miatt fontos a bürokrácia csökkentése

 big-blue-divider-hi.png

Tisztelt hölgyem!

Örömmel értesültünk arról, hogy szeretné az üzleti életben is kamatoztatni az állami szolgálatban megszerzett tudását és tapasztalatait. Szíves megkeresésével Ön nagyon megtisztelte a cégünket. Önéletrajzából kiderült, hogy több mint harminc évet dolgozott az állami szférában, ahol legfőképpen a társadalombiztosítás során szerzett tapasztalatokat és értékes gyakorlatot. Kár lenne ezeket a készségeit veszni hagyni. Cégünk mindenben az Ön segítségére lesz, hogy eredményesen és jövedelmezően kamatoztathassa az eddig megszerzett ismereteit. Szükségünk is van Önre és igényes munkavégzésére. Megígérhetjük, hogy kiváló, és nemzetközileg is elismert referenciákkal rendelkező cégünknél Ön is könnyedén megtalálhatja a számításait.

Amit mi kínálunk Önnek: változatos, izgalmas munka, sikerélmény, teljesítményorientált, kiemelt díjazás. Utazás a világ egzotikus tájaira, idegen kultúrák megismerése, csapatmunka, vidámság.

Amit Öntől elvárunk: jó problémamegoldó képesség, hidegvér, rugalmas gondolkodás, jó kommunikációs készség, türelmes, aprólékos, kitartó munkavégzés. Önéletrajzából egyértelműen kiderült, hogy mindezen készségeknek Ön tökéletesen a birtokában van. Semmi akadályát nem látjuk tehát annak, hogy egy rövid, mindössze fél éves szakmai átképzés után összetartó csapatunk teljes értékű tagjaként üdvözöljük Önt.

A tanfolyam költségeit teljes mértékben a cégünk vállalja. Átképzése során Ön megismerkedhet a különböző robbanószerek tulajdonságaival, a tűzszerészeti átvizsgálással, tűzszerészeti mentesítéssel. Tökéletesen elsajátíthatja a kezelésre veszélyes robbanószerkezetek és pirotechnikai anyagok megsemmisítését. A sikeres elméleti és gyakorlati vizsga után – természetesen, ha életben marad, vagy nem sérül meg végzetesen – Ön képes lesz az improvizált robbanószerkezetek biztonságos felderítésére, hatástalanítására és megsemmisítésére.

Cégünk a világ konfliktusokkal leginkább terhelt zónáiban vállalja a katonai, illetve civil eredetű lőszerek, robbanótestek felkutatását, hatástalanítását, megsemmisítését. Átvizsgáljuk a harctereket, veszélyes objektumokat, járműveket, katonai lő- és gyakorlótereket. Hatástalanítjuk vagy megsemmisítjük a megtalált, fel nem robbant robbanószerkezeteket. Megrendelésre megbízható szárazföldi és tengeri aknazárakat telepítünk. Szabotázsakciók területén is magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk a megrendelőink részére. Néhány kollégájával együtt Ön is bármikor képes lesz egy közepes méretű híd, vagy viadukt teljes megsemmisítésére.

Tisztában vagyunk vele, hogy első pillantásra kissé éles váltásának tűnik az, hogy Ön nemrég még ügyfelekkel foglakozott a Budapest Főváros Kormányhivatala Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szerv ügyfélszolgálatának gödöllői kirendeltségén, pár hónap múlva pedig már taposóaknákat fog telepíteni, illetve a megrendelés jellegétől függően hatástalanítani valószínűleg valahol Moszul környékén. Gondoljon azonban bele, hogy ez mennyivel érdekesebb és izgalmasabb tevékenység, mint egy űrlap kitöltése vagy egy unalmas akta iktatása.

Látott már Ön eddigi életében 152 mm-es kumulatív tüzérségi gránátot becsapódni egy páncélozott harci járműbe? Ha nem fél a kihívásoktól, megígérhetjük Önnek, hogy ezután fog. Megfelelő távolságból lenyűgöző látvány, amikor felrobban. Ha pedig nem robban fel, akkor Ön könnyedén hatástalaníthatja. Úgy láttuk, hogy Ön gyors- és gépírást is tanult. A robbanóeszközök szétszerelése teljesen hasonló feladat csak nem kell olyan gyorsan elvégezni. Rengeteg ideje lesz például egy improvizált robbanószerkezet hatástalanítására. Ha túl korán végez, az általában gondot jelent.

Azt is elsajátíthatja, hogy miként lehet hatékonyan kisiklatni egy hadifelszereléssel dugig megtömött vasúti szerelvényt. Az oktatófilmjeink egyikében Ön is láthatja majd, hogy miként sikerült 10 méteres magasságba felrepítenünk egy katonai teherautót, amelynek rakománya ráadásul csak a levegőben robbant fel. Mesteri időzítés és precíz, igényes munka volt.

Ha egy nagy teljesítményű tűzőgéppel balesetmentesen megbirkózott, akkor egy repeszgránát szétszerelése sem okozhat Önnek különösebb nehézséget. Talán már Ön is hallott a Semtexről (Explosia a.s. ; Pardubice-Semtín). Remek, megbízható robbanószer. Olyan mint a gyurmaradír csak jóval hatékonyabb. Természetesen megtanítjuk Önt ennek alkalmazására is. Ügyes, gondos használatával képes lesz arra, hogy segítségével hasznos tevékenységet végezzen akár a bányaiparban, akár az építőipar bontásai munkálataiban. A Semtexről szerzett gyakorlati ismertei segítségével pillanatok alatt össze tud majd állítani egy megbízható földi, vagy egy tengeri aknát.

Természetesen gondos balesetvédelmi és elsősegély oktatásban fogjuk részesíteni. A tanfolyam során felkészítjük a harctéri körülményekre, illetve a fedett, álcázott akciók végzésére is.

Cégünk több, megbízható biztosítótársasággal is kapcsolatban áll, így Ön a legkedvezőbb feltételekkel köthet nagy értékű életbiztosítást. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy tevékenységünk különösebben veszélyes lenne, de alkalmazottaink komfortérzete nagyon fontos a cégünk számára.

Még egyszer köszönjük a szíves érdeklődését. Kérjük a mellékelt jelentkezési lapot gondosan töltse ki. A tanfolyam elvégzéséhez és a jövőben végzett munkájához tiszta szívből kívánunk Önnek jó szerencsét!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr408370930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.02.09. 11:56:04

Tisztelt Cég!

Örömmel olvastam állásajánlatukat, és meggyőződásem, hogy kiválóan alkalmas leszek az önök által leírt feladatok magyas szintű elvégzésére. A munkakörülményekkel kapcsolatban szeretnék néhány dlgot tisztázni. Kérdéseim a következők:
Mikor kezdődik, és meddig tart a munkaidő? El tudom -e vinni Zsoltikát iskolába reggel nyolcra és érte tudok-e menni négyre?
Nem baj, ha kávéval kezdünk reggel? Mennyi a reggeliidő?
Melyik emeleten van a menza? Vezet-e oda lift? Tudják, az én koromban nem szívesen lépcsőzik az ember.
Kivel kell osztoznom az irodán (viadukton, aknamezőn)? Megitélésük szerint elviselhetők-e a leendő kollégák? Szokás önöknél pletykálni? Na, meséljen!
Kell-e bármilyen forméban dokumentálni az elvégzett munkát? Van önöknél elektronikus ügyfélirányító és ügykezelő rendszer? Én is kell majd használjam?
Tudják-e grantálni, hogy az illetményem (fizetésen, zsoldom) minden hónap legkésőbb tizedikére megérkezik az OTP alsógyökér-szentmarmonkannási fiókjában vezetett számlámra?

Szíves válaszaikat előre is megköszönve, tisztelettel:

Kovrigovicsné

2016.02.09. 13:19:52

@many-many: Kell legyen, másképp egyikünknek sem lenne TAJ száma :)

Sir Galahad 2016.02.09. 14:13:05

Nagyon jó humora van a szerzőnek, tetszik. Ezzel együtt én nem tudom jobban sajnálni a munka nélkül maradó állami alkalmazottakat, mint bárki mást, aki elveszíti a munkáját. Amikor egy rakás melós kerül az utcára, a kutya sem ír róluk ilyen remekbe szabott karcolatot.
süti beállítások módosítása