Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Jól szervezett bűnözés

2016. március 23. - Toadwart66

d_noe20130626021-1024x576.jpg

„Nem szórakozott sokat a parlament költségvetési bizottsága: húszpercnyi vitatkozgatást követően át is engedték változatlan formában Lázár János elképesztő ötletét, aminek értelmében Orbán Viktor mostantól bármilyen költésről rendelkezhet saját hatáskörben: meg sem kell szavaztatnia a parlamenttel a kiadásokat, elég egy rendeletet meghozni, a költségvetésbe meg majd utólag megteremtik rá a forrásokat.”

Húsz perc alatt átengedte a bizottság a rendeleti költségvetést

Özv. Bürök Jenőné
Budapest 1111
Pimpó vezér utca 10.

Tisztelt Bürök néni!

Értesítjük, hogy a 2016. április 21-én (csütörtökön), valamikor a délelőtt folyamán ki fogjuk rabolni az ön lakását.

Hogy a tervezett munkálatokat minél gyorsabban és gördülékenyebben el tudjuk végezni, kérjük a szíves együttműködését. Ez legfőképpen az ön érdeke, mivel így több, teljesen felesleges kellemetlenségtől kímélheti meg magát. Természetesen mi is mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne okozzunk túlzottan nagy kényelmetlenséget önnek. Valószínűleg el tetszik tudni képzelni, hogy milyen felfordulást tud okozni egy lakás szakszerű kirablása. Szeretnénk ezt a legjobb tudásunk szerint elkerülni, és csak a legszükségesebb mértékben felforgatni Bürök néni meghitt otthonát.

Tisztában vagyunk az ön anyagi helyzetével, így bőségesen elegendő, ha 200.000 forintnyi készpénzt kikészít nekünk valami jól látható helyre, hogy ne kelljen sokáig keresgélnünk és szétdobálnunk a személyes holmijait. Úgy véljük, ez az összeg teljesen méltányos és az ön jövedelmével arányos. 200.000 forint alatt nem szoktunk kiszállni, ezt ön is megértheti.

Nagyon fontos, hogy a megadott időpontra a háromrészes koloniál szekrénysorát szíveskedjék teljesen kiüríteni. Ezzel megkönnyítené a munkánkat, amit előre is nagyon megköszönünk. A szekrényben lévő tárgyakat ne tessék az antik, tölgyfából készült dohányzóasztalra tenni, mivel arra már találtunk vevőt. Az íróasztalból is tessék mindent kipakolni, ami személyes jellegű. Az ékszereit legyen olyan szíves a pénz mellé rakni. Nagyon fontos, hogy ne tessék róluk fényképeket készíteni, mivel ez megnehezítené a kereskedelmi tevékenységünket.

A festményekkel ne tessék bajlódni, majd mi levesszük azokat, amelyek értékesebbek. Nem szeretnénk, ha meg tetszene erőltetni magát. Azt természetesen megköszönnénk, ha egy kicsit portalanítaná őket, mivel nagyon allergiás vagyok a porra. Szörnyen köhögök és teljesen befulladok tőle.

Célszerű lenne, ha a munkavégzés ideje alatt ön nem tartózkodna az otthonában. Tisztelettel megkérjük, délelőtt fél kilencre mindenképpen hagyja el a lakását, hogy rendeltetésszerűen igénybe vehessük. A biztonság kedvéért viszünk magunkkal maszkot is, ha véletlenül mégicsak összefutnánk. Ne tessék megijedni. Erre csupán azért van szükség, hogy később ne tudjon minket azonosítani. Biztos szokott nézni krimiket. Sajnos a maszktól nagyon csúnya kiütéseket szoktam kapni, ezért lenne jó, ha aznap délelőttre találna valami elfoglaltságot magának. Nagyon szeretnénk Bürök néni gúzsba kötését is elkerülni.

Kérjük, a gyógyszereit ne felejtse el magával vinni, mivel a munka során nem lesz módunkban önt beengedni a lakásába.

Délután egy órára már minden bizonnyal végezni fogunk a munkálatokkal, de ehhez az szükséges, hogy ön is pontosan közreműködjön a kirablásában. Tetszik tudni, egy ilyen munka során a kutakodás veszi el a legtöbb időt. Semmiképpen ne tessék aggódni. Tapasztalt, hivatásukat szerető szakemberek vagyunk és nem valami szélhámos kontárok. Majd meg tetszik látni, milyen szépen dolgozunk. Természetesen össze is takarítunk magunk után. Rengeteg por összegyűlik egy ilyen háromrészes koloniál szekrény alatt. Megfelelő mennyiségű tisztítószerről és takarító eszközökről azonban önnek kell gondoskodnia. A macskáját megetetjük. Tessék majd kiírni, hogy mit és mikor adjunk neki.

A parkettára különösen ügyelni fogunk. Gurtnit viszünk magunkkal, azt nem kell kölcsönkérnie. A munkahelyi balesetek elkerülése érdekében a lakása megfelelő csúszásmentesítéséről szíveskedjék időben gondoskodni.

Nagyon fontos, hogy a betörés napjáig mindig gondosan zárja be az ajtót maga után, mivel nem szeretnénk, ha valaki véletlenül megelőzne minket. A zárral ne törődjön, azt mi majd megoldjuk, jobban mondva könnyedén kinyitjuk.

Nagyon reméljük, a lakásának kirablásán kívül nem okozunk önnek különösebb kényelmetlenséget. Közreműködését előre is hálásan köszönjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr818519328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása