Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Pócs János, a Disznóügyi Nagyúr – feljelentés

A Jászivány–Etéd–Kőrispatak–tengely

2017. december 09. - Jogálom 2.0

pocs_szocs_diszno_collage-2017-12-09.jpg

Pócs János, a Jászság országygyűlési képviselője mellett Szőcs László, a romániai Hargita megye Etéd községének polgármestere és Kökény Gizella, Jászivány falugondnoka érintett a facebook-on terjeszett kőrispataki disznóperzseléses gyűlöletakcióban.

Jászivány 2015-ben azzal híresült el, hogy az egyik önkormányzati képviselő lakásán, aki jelenleg is betölti hivatalát, a rendőrség egy teljes fegyverarzenált foglalt le. A bőnyi eset alapján a jászságiak disznóölős akciója így jogosan kelt a verbális és képi uszításon túl további komoly aggodalmat.

 (Fejléc fotók: Szőcs János, etédi polgármester (RMDSZ) és Pócs János, a FIDESZ országgyűlési képviselőjének fb-oldalai; Pócs a Jászsági Pálinka Lovagrend uniformisában)

Egy elmulasztott bemutatkozás

Noha a jászapáti víz- és gázvezeték-szerelő, Pócs János gazdagon dokumentálja országgyűlési képviselői tevékenységét a közösségi oldalán, a képeket információkkal ellátva, a facebook-oldalára publikus nézetben megosztott disznóvágásról készült képet sajnos igen szűkszavúan címkézte: "A jásziványiak az imént küldték ezt a fotót az erdélyi testvértelepülésükről".
A
képen egy vidám baráti társaság látható egy feketére perzselt disznóval:

screenshot-2017-12-9_31_pocs_janos_bejegyzesek.png

(Kép: Pócs János a FIDESZ OGY-képviselője hivatalos facebook-oldala, a képet feltöltötte: 2017. december 8-án, délelőtt)

Gondos utánajárással fel lehetett deríteni, hogy a nevezett jásziványiak melyik erdélyi településen készítették a képet, és kik láthatóak a disznóvágáson. Kiderült, hogy Pócs János által be nem mutatott barátok közfeladatot ellátó, közpénzből élő személyek: polgármester és falugondnok.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászivány testvértelepülésként csatlakozott a romániai Hargita megyei (Erdély, Székelyföld) Siklód falujához. Siklód négy másik hargitai faluval alkot egy községet: Etéd, Küsmőd, Kőrispatak és Énlaka. A községi önkormányzat Etéden van. Jászivány így valójában baráti kapcsolatot ápol Etéddel, és ahogy később kiderül, Kőrispatakkal is.

Szőcs László, RMDSZ-es polgármester, Etéd (Hargita megye, Románia)

A fenti "SOROS-DISZNÓS" kép központi figurája, a fekete sapkás, poharat tartó férfi Szőcs László, Etéd RMDSZ-es polgármestere. Míg a képet megosztó Pócs János 1981-es szakiskolai érettségije után nem érezte szükségét, hogy országgyűlési jogalkotói munkakörben továbbképezze magát, így a jogkövetkezményekről tudatlanul az írásom megjelenéséig még mindig fennhagyta az oldalán a képet, amely a közösség elleni uszítás bűntettének alapos gyanúját veti fel, erről írásomban lejjebb részleten írok, ez milyen esetben érvényes. Ennek megfelelően feljelentést is teszünk jogvédő aktivista társammal.

A kolozsvári Babeş–Bolyai Tudományegyetem politológia szakán pallérozott etédi polgármester ennél már óvatosabb: bár ő nem, de egy idősebb rokona, Szőcs Lajos, vélhetően az apja már megosztotta a "SOROS DISZNÓS" képet, tőle tudjuk meg, hogy a kép a hargitai Kőrispatakon készült.

Fellelhető azonban Szőcs László facebook-oldalán egy másik disznóvágásos kép, amelyen azt látjuk, hogy a feketére perzselt disznó kormos bőrén tisztára kitörölt feliratozás nem photoshop, hanem egy visszatérő performansz Kőrispatakon.

screenshot-2017-12-9_32_szocs_laszlo.png

(Kép: Szőcs László, Etéd polgármesterének facebook-oldala, a képet feltöltötte: 2016. december 15-én.)

Kökény Gizella, falugondnok, képviselőtestületi tag, Jászivány Községi Önkormányzat

Pócs János OGY-képviselő és Szőcs László erdélyi polgármester ismeretségében rátalálunk a hargitai útról fotókkal beszámoló Kökény Gizellára, aki Pócshoz hasonlóan magyarországi közpénzből finanszírozza a közösség elleni uszítást.

screenshot-2017-12-9_31_kokeny_gizella.png

(Kép: Kökény Gizella, Jászivány falugondnokának facebook-oldala, a képet feltöltötte: 2017. december 8-án.)

A falugondnoknő kirándulási képén látható élettársa a SOROS-DISZNÓS képen is megtalálható, ott Kökény mögött piros ruhában látható. A falugondnoknő másik királyhágói portréján látható fiatal nő a disznós képen szintén fellelhető Kökénytől a képen jobbra. Bár a publikus képeken, közszereplők mellett álló, taggeléssel megnevezett két személy vélhetően magánember, jóváhagyó közreműködésük egy országgyűlési képviselő által propagált közösség elleni uszításban szintén tetten érhető, a bűncselekmény gyanúja esetükben is felmerül.

Mit jelent a közösség elleni uszítás bűntette? Mikor érvényesül?

Blogbejegyzésemmel egyidőben a lementett képernyőképekkel és a megjelent online médiumok cikkeivel bizonyítva feljelentést indítványozunk a Legfőbb Ügyészségen Pócs János, a FIDESZ parlamenti frakciójának Jászság országgyűlési képviselőjével szemben Közösség elleni uszítás bűntette (Btk. 332. §) tárgyában:

Aki nagy nyilvánosság előtt

a) a magyar nemzet ellen,
b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport ellen, vagy
c) a lakosság egyes csoportjai ellen – különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel

gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A feljelentést a fenti bűntett tárgyában kiterjesztjük ismeretlen elkövetők ellen, amelyben a Legfőbb Ügyészség vizsgálatát kérjük, hogy milyen szerepe van a bűncselekményben Szőcs László, Etéd Község (Hargita megye, Románia) RMDSZ-es polgármesterének, Kökény Gizella, Jászivány Községi Önkormányzat Képviselő-testületi tagjának és falugondnokának, illetve további magánszemélyeknek.
Bűncselekmény alapos gyanúja esetén országgyűlési képviselő mentelmi joga felfüggesztendő.


Nagy nyilvánosság előtt történt, a rosszindulatú szándék tettenérhető

Pócs közlése alapján a jásziványiaktól kapta a képet az erdélyi disznóvágásról, amelyet hivatalos közösségi oldalán osztott meg publikus nézetben, így feltételezhető, hogy az etédi és jásziványi önkormányzati vezetők a nyilvános uszításban nem csupán a képen szerepléssel, hanem a publikálást ösztönzésben is tettestársak. A képen valamennyi szereplő minden kétséget kizáróan tud a publikus megosztásról.

Kökény Gizella, a jásziványi falugondnok lájkolta a képet Pócs oldalán.

Azóta (2017. december 9. kora reggelig) 1400 ember reagálta le valamilyen hangulatjellel (emotikonnal), és 1856 közvetlen megosztást kapott. A továbbosztások száma hatványozottan több. A képről eddig 12 online portál tudósított, számos közszereplő, véleményformáló is megosztotta saját nyilvános közösségi oldalán.

Valamennyi hírportál a Soros-aniszemita kampánnyal azonosította a disznóvágásos képet, a hozzászólók tömege jelezte, hogy erre asszociál. Pócs nem is igyekszik kijavítani őket.

Az 1400 reakcióból mintegy 800 ember, a reagálók 57 %-a értékelte dühítőnek vagy szomorúnak a tartalmat. A kb 500, alapértelmezett "lájk - tetszik" jelölés a facebook-szokásban alapavetően egy poszt láttamozását is jelenti, a felhasználók egy része nem használ egyéb hangulatikont. Így egy markáns részükről biztosan állítható, hogy a tartalommal nem ért egyet. Nem elhanyagolható az a mintegy 150 ember, a reagálók mintegy 11 %-a, aki viccesnek, kedvesnek tartja az üzenetet, ez tovább nőhet azok számával, akik a tetszik jelölést valóban egyetértésük jeleként adták meg.

Tehát többen azonosulni tudtak azzal az üzenettel, ami másokban dühöt, elkeseredést, felháborodást vagy félelemet keltett. A tartalom alkalmas arra, hogy meggyőzzön embereket annak üzenetéről, és érzéketlenné tegyen mások félelme iránt.

A  megosztás kezdetén a felháborodó hozzászólások száma elérte az 500-at is, ezt Pócs érzékelve még december 8-án, péntek délután elkezdte gyors ütemben törölni, a kommentelőket tiltani. A hozzászólások száma 500-ről 15-re esett le kora estig.
Pócs mintegy 470 embert törölt és tiltott hivatalos közösségi oldalán, közpénzes munkaidejében, pusztán a képre adott, elkeseredésüknek hangot adó véleményük miatt. Ez mutatja, hogy Pócs szembesült azzal, milyen hatást váltott ki a kép, de ezt azóta sem  – blogbejegyzésem közléséig – nem törölte. Nem is érdekli, hogy dühösek az emberek, sőt, szeretné elfojtani, elhallgattatni őket. A reagálások folyamatosak voltak az éjjel folyamán, Pócs láthatóan egész éjjel törölgette, mert 60-10 között ingadozik az éppen látható kommentelők száma. Fontos neki, hogy ott maradjon a kép az oldalán, a provokációs cél nyilvánvalóvá vált.


Számít-e a bűncselekmény megítélésében, hogy a közlő mit gondol arról?

Mikor valósul meg az uszítás bűntette?

A büntetőjog – a kommunikációelméletre alapozva – nem a közlő véleményétől, szándékától teszi függővé, hogy megvalósult-e az uszítás bűntette, tehát érdektelen, hogy Pócs János, akár Szőcs László mit gondol vagy mond arról, hogy mit jelent egy megölt, megperzselt disznóra írt "Ő VOLT A SOROS!!!" felirat, amihez Pócs hozzáfűzte, hogy "Ott már egy disznóval kevesebb van...".

A büntetőjog azt vizsgálja, hogy a tartalom (szöveg, kép, szimbólum, ruházat) alkalmas-e arra, hogy az azt érzékelő közvéleményben kiváltsa a köznyugalom megzavarását, azt a megjelölt csoportra nézve fenyegetőnek érezze. Az uszítás bűntettében a társadalomra ható veszélyesség lényege abban áll, hogy társadalmi nyugtalanságot kíván előidézni. A büntetőpasszusban megnevezett védett (etnikai, faji, vallási, stb) csoportoknak a közösség többi csoportjával a korábbi zavartalan kapcsolatát, az együttélés nyugalmát megbontja, köztük félelmet kelt, a többségi csoportokban ellenérzést kelt a védett csoporttal szemben.
A törvény azt sem teszi feltétellé, hogy tömegesen érzékelhető legyen a köznyugalom megzavarása, egy arra alkalmas uszító tartalom is bűntettnek számít.

Minősített eset, ha a többségi csoportban az ellenérzésen, elidegenítő hatáson túl gyűlöletet is kivált a védett csoport ellen. További fokozat, ha valamely ellenséges cselekedetre ösztönöz az uszító tartalom.

screenshot-2017-12-9_37_pocs_janos_lehuzott.png
(Kép: Pócs János személyes, publikus fb-oldala, az ott is megosztott disznós kép alatti kommentek.
Letöltés ideje: 2017. december 9. 8:37.)

Többszáz cinikus, mások félelmén harsányan örömködők közt megjelent az a Soros-asszociáció is, akinek szerzője erőszakosan, tettleg lépne fel Soros ellen, a disznóval jelölt "zsidók, zsidó bankár" társadalmi csoport ellen, kifejezett gyűlölet okán. Az üzenet elérte az erőszakos fellépésre ösztönző hatást.
Ezt igazolják egyébként a plakátokon Soros arcára horogkeresztet vagy Dávid-csillagot, akasztófát, "büdös zsidó" feliratokat rajzolók is.


Milyen asszociáció jön létre? A közlő megakadályozhatja-e az asszociáció létrejöttét?

Az erdélyi disznóvágáson egy erőszakosan megölt, leszúrt disznó felett az ölés feletti diadalmámorban áll egy csoport. A disznót szénfeketére perzselték, megégették. A disznóvágásokon teljesen szokatlan és egyben értelmetlen módon a disznó kormos bőrén egy feliratot töröltek ki, a disznót emberre használt személyes névmással illetik: Ő, majd nagy kapitális betűkkel, tehát tulajdonnevet is jelentő módon azt közlik, a disznó maga SOROS. Ő VOLT A SOROS.

Ezt lefotózták, közzétették, tehát a nagy nyilvánosságnak szánták, nem a disznóvágó kisközösség belső rítusa.

A magyar kormány Soros-ellenes kampánya 2015 május óta fut, gyakorlatilag folyamatosan, pártközleményben, civilszervezetek elleni akcióban, óriásplakátokon, hírekben. A Soros-kampánypropaganda közéleti vitaműsorok és publikációk állandó témája. A kampányról folytatott vita nemzetközivé vált, számos országban politikusok és a média is témává emelte, maga a címkézett személy, Soros György is reagált rá.
Így a "soros - következő" lehetséges másik jelentés egy ilyen társadalmi kontextusban egészen eltörpül a nagy kapitálissal írt, az Ő személyes névmással jelölt emberre, SOROS nevére utalás mellett.

A Soros-kampányt a társadalomtudományi szakma és zsidó szervezetek antiszemita propagandának minősítették.

A Soros-propaganda esetén is érvényes, hogy a közlő, a magyar kormány véleményétől független az, milyen asszociációt vált ki. A reakciókkal igazolttá vált, minek érzékeli azt a közvélemény. A plakátokon zsidócsillag és népirtásra felszólító szlogenek lettek felfestve, tehát a közvélemény maga igazolta, hogy Soros György képe a zsidóságot, a bankár zsidót, a zsidó vallást, a zsidó származást, faji hovatartozást jelenti számukra.

Pócs János, a FIDESZ országgyűlési képviselője tisztában volt a fenti kontextussal, amikor a SOROS-ra nevezett, leszúrt, megégetett disznóról képet osztott meg. Pócshoz hasonlóan a kép valamennyi résztvevője is tudta ezt, a témában a kormány személyre szóló nemzeti konzultációkat küldött ki.

A zsidó, a világbankár, a zsidó világbankár disznóként ábrázolása gazdagon dokumentált és társadalomtudományilag igazoltan még nem is csak a XX. századra, hanem jóval korábbi időkre visszanyúló antijudaista és antiszemita toposz. A közelmúlt egyik legismertebb antiszemita "disznós-akciója" a Duna-parti Cipők, az 1944-ben Dunába lőtt zsidók emlékművénél a cipőkbe helyezett disznólábas provokáció. Ezt a közvélemény és a teljes Országgyűlés akkor egyként ítélte el, elismerte, hogy a disznóláb antiszemita provokáció.

A zsidó, a zsidó bankár (Soros György) disznóként ábrázolt jelképének megítélése nem feladata az Ügyészségnek és Bíróságnak sem, erre történészek és társadalomtudományi szakemberek hivatottak, tehát az antiszemita toposz tényét bizonyítékként kötelesek elfogadni feljelentésünkben. Antiszemitizmus témakörben jogerős ítélet született már arról, hogy az erről folyó vitának megítélése nem feladata a Bíróságnak, olyan értelemben nem, hogy ő nem mondhatja ki, ő nem ítélheti meg, hogy egy üzenet antiszemita vagy sem. Ezt mi fogjuk igazolni a beadványban a szakirodalmat felhasználva. Az uszító tartalmat viszont az Ügyészség vizsgálja, és az uszítást már jelzi, ha az faji vagy vallási közösséget vesz támadó jelleggel célba.

Az Ügyészség feladata annak megítélése, mennyire fogalmaz meg erőszakos, uszító, gyűlöletkeltő tartalmat a "zsidó", "a zsidó bankár", azaz SOROS-ra nevezett leszúrt, megégetett disznó képe mint ismert antiszemita toposz.

A holokauszt haláltáborainak dokumentált képei az elgázosított, lemészárolt, éhenhalt vagy betegségben meghalt zsidók meztelen tetemei, amelyeket kemencékben vagy tömegsírban égettek el.

A megperzselt disznó képe ebben az antiszemita toposzban a haláltáborokat és a krematóriumok világát eleveníti fel.

Pócs János, a jásziványi és etédi önkormányzati vezetőkkel Kőrispatakon készült képe a haláltábor eseményeit vizionálja.

A Soros tulajdonnév mellett a soros - következő határozószó jelentése erre csak ráerősít: egy győlöletakciót vizionálnak, egy embert dehumanizáltak állatnak ábrázolva (a nácizmus módszere a dehumanizálás), "Ott már egy disznóval kevesebb van" mondattal Pócs azt sugallja, a disznóval jelképezett csoport, a zsidók közt tisztogatást kell kezdeni, sorban, egymás után. A tisztogatás ölést és perzselést jelent a képen.

A levezetés alapján az uszítás minősített esete jött létre véleményem alapján: cselekvésre ösztönöz az üzenet.


A jásziványi önkormányzati képviselő fegyverarzenálja

Kisebb háborúhoz elegendő fegyvert és lőszert foglalt le a rendőrség
2015 tavaszán egy jásziványi független képviselő lakásán. Kálmán Miklós mai napig betölti önkormányzati hivatalát.

 A rendőrségi lefoglalás arra utal, hogy Kálmán Miklóst megfigyelték, a fegyvereket pedig engedély nélkül tartotta. Teljesen megdöbbentő, miként láthat el ma Magyarországon közfeladatot egy militarista, állig felfegyverzett személy, illegális fegyverszerzési kapcsolatokkal. Jásziványi falugondnoknője és a Jászság OGY-képviselője által tudatosan véghez vitt közösség elleni uszítás a Jásziványi Önkormányzat militáns tagjával aggasztó összefüggésekre utal. Különösen, hogy egy ilyen személynek továbbra is helyet biztosítanak az önkormányzatban.

Mit kezd a FIDESZ a Jobbik legvérmesebb neonáci korszakát idéző Pócs Jánossal?

Pócs János mellett Jászivány polgármestere, de a hargitai Etéd polgármesterének is kedvenc médiumai közt a közismerten szélsőjobbos és uszító nézeteket valló Echo TV és 888.hu szerepel, a kormánypárt leginkább lebutított, szervilis uszítóinak médiuma. Ezzel szemben a korábban kormánypárti Heti Válasz is megdöbbenve tudósított a disznós képről.

A disznós akció, Magyarország és Európa 1930-40-es éveinek antiszemita plakátjait idéző jelképrendszer, a holokausztra utalás a Jobbik legvéresebb szájú korszakát idézi.

Kérdés, hogy a napjainkra néppártosodni igyekvő Jobbikot a régről megismert neonáci ismérvébe visszazáró FIDESZ mennyiben érzi hasznos tagjának a neonáci párt legsötétebb korszakát idéző jászsági gázszerelőt, Pócs Jánost.

Feljelentés mellett etikai eljárás kezdeményezése Pócs, Szőcs és Kökény képviselők ellen

Az ügyészségi feljelentés mellett etikai eljárást kezdeményezünk Pócs János ellen a FIDESZ frakcióvezetőjénél és az Országgyűlés elnökénél, többpárti alelnökeinél.

Etikai eljárást kezdeményezünk Kökény Gizella, jásziványi falugondnok ellen a Jásziványi Önkormányzatnál.

Etikai eljárást kezdeményezünk Szőcs László ellen a Romániai Magyar Demokrata Szövetségnél (RMDSZ).

Bejegyzésemet az RMDSZ hitvallásával zárom:

"A Szövetség tiszteletben tartja a politikai sokszínűség elvét. Az RMDSZ-en belüli platformok, ideológiai és politikai csoportok, műhelyek programjukban és tevékenységükben fejezik ki a romániai magyar társadalom tagolódását és sokféleségét. Tagsága a belső pluralizmus elvének megfelelően megyei és területi szervezetekbe, ideológiai alapon tömörülő platformokba, valamint társult szervezetekbe rendeződik."

Pócs János, Kökény Gizella és Szőcs László sárbatiporta a Magyar Köztársaság Alaptörvényét, az Európai Unió Alapjogi Chartáját. Megsértették képviselői esküjüket. Ostoba uszító tettükkel szégyenbe hozták a Jászságot, Jásziványt, a hargitaikat, Etédet és Kőrispatakot. Közfeladatuk ellátására alkalmatlanná váltak.
A közösség elleni uszítás bűntettének alapos gyanúja merül fel ellenük.


Eszes Beáta

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr513461413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.12.09. 11:39:36

S ez mely faj, népcsoport elleni izgatás?

Se a pénzügyi spekulánsok, se a tolvajok, se a globálkulákok NEM etnikai csoport, csak szólok.

sunblind 2017.12.09. 12:01:22

Soha, senki nem fordított ekkora figyelmet néhány húgyagyú kistérségi pálinkaszivacsra. Mondjuk, szerintem nekik is komfortosabb volt csöndben vitorlázni közpénzből, mint a mostani reflektorfény.

midnightcoder2 2017.12.09. 12:10:14

Értem. Ha valaki utálja Sorost az nyilván antiszemita. Aki pedig Hitlert utálja az nyilván németellenes. Hasfelmetsző Jacket utálni pedig egyet jelent a brit birodalom egészének gyűlöletével. Szép, tiszta, egyszerű világkép.

MACISAJT 2017.12.09. 12:20:21

"a képet, amely a közösség elleni uszítás bűntettének alapos gyanúját veti fel, e"
" Közösség elleni uszítás bűntette (Btk. 332. §) tárgyában:

Aki nagy nyilvánosság előtt

a) a magyar nemzet ellen,
b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport ellen, vagy
c) a lakosság egyes csoportjai ellen – különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel

gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

És ugyan melyik "nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport" ellen uszít gyűlöletre a fénykép? Nem kívánt törlendő
a/a cocák
b/a sorosok
c/az eszesbeáták
d/az idióták
e/ fentiek összesen
d/minden egyéb más

Muhaha

teéjesenmindegy 2017.12.09. 12:23:33

"A levezetés alapján az uszítás minősített esete jött létre véleményem alapján: cselekvésre ösztönöz az üzenet."
Te egy nagyon beteg ember vagy.

Meg ráadásul még buta is, mert az egész fenti okoskodás rohadtul kontraproduktív. Egy vicceskedő disznóölésből ezt a sok szart levezetni

alien 2017.12.09. 12:33:53

Ez egy agyatlan ner nyalas volt. Nincs semmilyen uszítás.

Belzebubo 2017.12.09. 12:48:22

@midnightcoder2: Ha nem így lenne, miért is kellett leszedetni a Soros plakátokat, amikor ítt járt a Netanjahu? Van ebben a kampányban bôven fajgyûlölet. Folytassuk: aki utálja az IS-t utálja az összes muszlimot Muhamad Alitól az utolsó rohingjáig

2017.12.09. 12:49:42

Érdekes a sok fidesznáci hozzászólása, hiszen amikor Dopeman rugdosott egy hungarocelldarabot, abba azt magyarázták bele, hogy meg akarja ölni a magyar miniszterelnököt.
Persze a fideszes barmokra nem jellemző a következetesség. Amit másoknál bűnnek, azt a fidesznél erénynek tartják. Gerincük kevesebb van, mint egy medúzának.

2017.12.09. 12:49:42

Érdekes a sok fidesznáci hozzászólása, hiszen amikor Dopeman rugdosott egy hungarocelldarabot, abba azt magyarázták bele, hogy meg akarja ölni a magyar miniszterelnököt.
Persze a fideszes barmokra nem jellemző a következetesség. Amit másoknál bűnnek, azt a fidesznél erénynek tartják. Gerincük kevesebb van, mint egy medúzának.

teéjesenmindegy 2017.12.09. 13:04:16

@Ylim:
Dopeman nem egy hungarocellt rugdosott, hanem egy orbánszobrot.
Itt látsz bármit, ami bármilyen módon is utal mondjuk valamilyen népcsoportra?

teéjesenmindegy 2017.12.09. 13:10:13

@Belzebubo: Aki nem értékeli Feketepákó munkásságát, esetleg hülyének tartja, az utálja az összes négert.

midnightcoder2 2017.12.09. 13:15:11

@Belzebubo: Nyilván nem akartak egy picit sem konfrontálódni a zsidókkal. Amúgy ez egyébként is igaz, ha jól megnézed Orbánék kínosan igyekeznek az antiszemitizmusnak még a legtávolabbi látszatát is elkerülni.

A soros elleni kampány is mindig szigorúan személyes volt. Az, hogy Soros zsidó, az átlagpolgár számára leginkább csak a baloldali médiából derült ki, akik mindenáron meg akartak próbálni némi antiszemitizmust kihozni a dologból. De ennyire Orbán sem hülye.

Parajpuding 2017.12.09. 13:15:50

Csak nehogy aztán egyszer az ilyen pócs-félék hullájára meg az legyen írva, hogy "ez fideszes volt".

midnightcoder2 2017.12.09. 13:19:22

@Belzebubo: És igen, aki IS-t utálja annak igazából azzal van baja, ami az iszlám lényege. A más vallásokkal, meggyőződésekkel szembeni zéró tolerancia, az élet minden területére kiterjedő szabályozás, a nők egyenjogúságának teljes elvetése. Ez olyan dolog, hogy ha Hitlert nem igazán kedveled, akkor valahol Rommelt sem fogod feltétlenül szeretni.

midnightcoder2 2017.12.09. 13:20:45

@Parajpuding: Szerintem ezt te sem szeretnéd. Volt már ilyen egyszer-kétszer errefelé, de az átlagpolgár végül mindig megszívta mint a torkosborz.

Visceroid 2017.12.09. 13:21:15

Jaj, ajvékoltok itt össze-vissza. A Harvey Weintstein is keféljen sikszákat amíg jól esik nekik, csak nehogy antiszemiták legyünk!

Kelly és a szexi dög 2017.12.09. 13:22:02

Miért kell egy disznóról azonnal a spekulánsra asszociálni? - te beteg vagy, wazze...

MACISAJT 2017.12.09. 13:36:26

Hozzáteszem, az "ő volt a soros" felírat még csak nem is George Sorosra, pláné nem leánykori nevére, György Schwartz-ra utal.
Ugyanis Erdélyben -igen helyesen- valaki nevének említése előtt teljességgel hiányzik az "a" (ami viszont az Anyaországban egy általános mánia).

Ennek így ebben a formában a jelentése: most rá került a sor(mármint a disznóra).
Hogy ebből egyesek automatice a "filantrópra"(muhaha), meg valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport ellen, vagy
c) a lakosság egyes csoportjai ellen – különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel
gyűlöletre uszítást vizionálnak, azok bizony nem kicsit lehetnek elmeroggyantak.

consul 2017.12.09. 13:40:39

Barátom, te hülye vagy, csak nem forogsz!

Janossz 2017.12.09. 13:48:45

Ennek a feljelentésnek itt és most a világon semmi következménye nem lesz.
Ahogy a militarista önkorm. képviselő is ott csücsülhet a mai napig a helyén.
Valami vén bolond öreg munkásőrt fogtak volna egy mordállyal, öt év alatt nem ússza meg...

Tatai Katalin 2017.12.09. 13:49:26

nagyon de nagyon sok bajunk lesz még ezekkel a románokkal,akik magyaroknak is mondják magukat, nem igazi magyarok ezek az erdélyi magyarok, eladták magukat a fidesznek

MACISAJT 2017.12.09. 13:54:13

@Tatai Katalin: "nagyon de nagyon sok bajunk lesz még ezekkel a románokkal,akik magyaroknak is mondják magukat, nem igazi magyarok ezek az erdélyi magyarok, "

Az összes százézer friss néhány hozzászólásos friss fikanickeden legyen bajod velük:P
Hogy soknak látszanak az elmebeteg gyurcsanyisták.

Muhaha

Ad Dio 2017.12.09. 13:57:32

Gratulálok a Képviselő Úrnak. Akkor most szépen mondjon le. Azonnal.

libsi nóta bárki unja 2017.12.09. 13:58:02

Akkor tehát jöjjön a cenzúra? De előtte még egy nagy dádá nekik

Pallosjog is lesz majd a nyitott társadalomban?

csorsza 2017.12.09. 14:02:51

Egész eddig eszembe se jutottak erről a képről a zsidók. Se.
Egy ízléstelen, színvonaltalan poénnak tűnt az egész. Lapozzunk.

De most már tudom, h tévedtem. Köszönöm a libbant kartársaknak a megvilágosodást.

libsi nóta bárki unja 2017.12.09. 14:06:46

@Janossz:
"Valami vén bolond öreg munkásőrt fogtak volna egy mordállyal, öt év alatt nem ússza meg..."

Zoltai Gzusztávra gondoltál? Köszöni jól megvan

2017.12.09. 14:12:09

Én meg rátetováltatom a seggemre, hogy "ez itt a csúti szarcsimbók".
Az vajon uszítás vagy mocskolódás, vagy esetleg közösség elleni izgatás?

Faszfej fideszcsürhe...

MACISAJT 2017.12.09. 14:13:14

@Ad Dio: "Gratulálok a Képviselő Úrnak. Akkor most szépen mondjon le. Azonnal. "

Miért is? Ja hogy mert néhány agyatlan hiszterolibsi egy kósertés ürügyén ezt követeli?
Hát persze.

Muhaha.

MACISAJT 2017.12.09. 14:15:20

@Látens Inszinuáció: Én meg rátetováltatom a seggemre, hogy "ez itt a csúti szarcsimbók"."

Nyugodtan írhatod mindezt múlt időben:P Már rég rátetováltattad...
Amit ugyanis te a "csúti" kapcsán évek óta műveltél és művelsz mindenfelé, ez még mindig az egyik legenyhébb kifejezése a manifeszt elmebajodnak..

Muhaha

libsi nóta bárki unja 2017.12.09. 14:16:46

@midnightcoder2:
Sorosnak a nyilatkozatai és az életútja alapján nincs zsidó etnikai vagy vallási identitása. Egyszerűen csak felhasználja a származását arra, hogy kibújjon a kritikák alól

Mint ahogy egész életében mindent felhasznált a céljai érdekében, még a nácikkal is képes volt kollaborálni

midnightcoder2 2017.12.09. 14:22:59

@libsi nóta bárki unja: Szerintem Soros kb. szarik erre az egészre. Itt a honi liberósbolsik próbálnak némi antiszemita kártyát varázsolni ott is ahol nincs. Gyenge próbálkozás, de valahogy csak meg kellene ugrani azt a fránya 5%-ot.

libsi nóta bárki unja 2017.12.09. 14:23:32

@csorsza:
"ízléstelen, színvonaltalan poénnak tűnt az egész"

Ízlésről nehéz vitatkozni. Az viszont tény, hogy egy poén mindig az adott helyzetben, az adott társaságban lehet jó vagy rossz

Egy hétvégi falusi disznóölésen vidáman pálinkázgató társaság poénját ne a kívülállók akarják értékelni

libsi nóta bárki unja 2017.12.09. 14:30:23

@midnightcoder2:
Nincs olyan hogy "honi liberálbolsi". Ebből a falusi eseményből 1 nap alatt világszenzációt csinált a libsi világhatalom, lehozta pl. a New York Times és lefogadom hogy sokszor fogunk még hallani róla

Ez egy globális háború, csak az a pechünk hogy itt tört ki ugyanúgy mint az első világháború

Janossz 2017.12.09. 14:52:50

@libsi nóta bárki unja:
"Egy hétvégi falusi disznóölésen vidáman pálinkázgató társaság poénját ne a kívülállók akarják értékelni "
Akkor miért is tárták ország-világ elé a taplóságuk, ha így van, ahogy mondod?

ami szabad 2017.12.09. 14:53:08

Miközben a cikk írójának a tekintetben igaza van, hogy egyre közelebb haladunk ahhoz a határhoz, amikor is amikor politikusnak látszó elmebajos tahók egyre nyíltabban, immáron minden "csomagolás" nélkül, rasszista, gyűlöletkeltő és az országot akár tovább harmadoló kijelentésekre ragadtatják magukat, ezt a problémát nem a Btk fogja megoldani. Ez tudniillik, náluk a "vicc" , kérem alássan. Ekkora tahók. Az meg ugyebár, nem büntetőjogi kategória. Odáig süllyedtek, hogy a Parlamentben alfeles, fingós, buzizós vicc a vicc, s nem más a minta, mint maga a M E. Ehhez képest, ez a kis zsebseggfej, aki pont ettől lesz megjegyezhető nevű VALAKI? ! éppen csak mulat. Benyomott ugyebár egy liter páleszt is mellé, és mind a négy elemi előugrott, amit el bírt végezni. A piacon a disznó mellett vett még egy érettségit is, és kész is a képviselőnk. Legyünk hát büszkék rájuk! Ezeket mi dugtuk a Parlamentbe, meg az önkorik házaiba a sárga helyett!

2017.12.09. 15:11:17

@MACISAJT:

Oszt miért nem mész az anyádba gennyláda?
Ki a faszom szólt hozzád gyökér?

Szopkodd a káreszt a vezírednek, addig is kussban vagy...

morph on deer 2017.12.09. 15:15:15

@ami szabad:
“Ezeket mi dugtuk...”

Nana!
Csak semmi többes szám..!

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.12.09. 15:22:32

@midnightcoder2:

Soros tombol, hogy az izraeli kormányfő személyesen nullázta le magyar Soros-csicskások zsidókártyáját, ennyi az egész.

Nem kell komolyan venni. Csak a szokásos háttérhatalmi örjöngés. Érzik, hogy idejük lassan lejár...

libsi nóta bárki unja 2017.12.09. 15:23:31

@Janossz:
Egymásnak küldtek a faszbúkon egy fotót, aztán egy NGO warrior kimásolta a lapjukat és lehozta a Soros hazai médiafelületén, a 444-en, és küldte tovább a gazdájának további felhasználásra

midnightcoder2 2017.12.09. 15:31:39

@libsi nóta bárki unja: Ugyan már. Gondolod, hogy kinn bárki is foglalkozik azzal, hogy itt Európa közepén mi a szart csinálnak ? Az USA-ban Európa csak egy távoli provincia.

króm nickel 2017.12.09. 15:48:49

Az a baj, hogy még túl sok fideszes disznó maradt.

Janossz 2017.12.09. 15:50:47

@libsi nóta bárki unja:
Próbáltál már úgy is kommentelni, hogy elolvasod, amihez hozzászólsz?
Lehet úgy is... Tessék:
"Noha a jászapáti víz- és gázvezeték-szerelő, Pócs János gazdagon dokumentálja országgyűlési képviselői tevékenységét a közösségi oldalán, a képeket információkkal ellátva, a facebook-oldalára publikus nézetben megosztott disznóvágásról készült képet sajnos igen szűkszavúan címkézte: "A jásziványiak az imént küldték ezt a fotót az erdélyi testvértelepülésükről"."
Ez nálad:"Egymásnak küldtek a faszbúkon egy fotót, aztán egy NGO warrior kimásolta a lapjukat és lehozta a Soros hazai médiafelületén, ..."Nem is vagy troll, ugye?:-)

2017.12.09. 16:10:57

@króm nickel: "Az a baj, hogy még túl sok fideszes disznó maradt."

Ezt olvastam a faszbukon:

"Egy értelmes volt közöttük.
Meg is ölték, megégették, megbélyegezték."

guvat 2017.12.09. 16:13:50

Ezek bunkók! Az igazi kultúrember a vizeletben ázó feszületet, vagy az Utolsó vacsorát a tányérokon levő sz.rral ábrázoló képet tekinti színvonalas élménynek!

elvis56 2017.12.09. 16:17:20

Aki BUNKÓ PARASZT mint ez a megélhetési Pocs a rák egye meg ezt a PATKÁNYT .

libsi nóta bárki unja 2017.12.09. 16:34:59

@Janossz:
facebook = faszbúk magyarosan

A többi amit leírsz ugyanaz. Vagy azt hiszed, Pócs maga írta a cikket 444.hu és a New York Timesbe hogy nagyobb nyilvánosságot kapjon a humor?

libsi nóta bárki unja 2017.12.09. 16:44:37

@midnightcoder2:
Sorosnak ez nem egy távoli provincia, és már csak presztizsszempontból is fontos hogy megtartsa. Hogyha vereséget szenved a származási helyén, akkor mi lesz másutt?

Aztán előbb dől össze a kártyavár, mint ahogy kidől a sorból

Janossz 2017.12.09. 16:46:21

@libsi nóta bárki unja: Fuss neki még egyszer!
"Noha a jászapáti víz- és gázvezeték-szerelő, Pócs János gazdagon dokumentálja ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐi tevékenységét a közösségi oldalán, a képeket információkkal ellátva, a facebook-oldalára PUBLIKUS nézetben megosztott disznóvágásról készült képet...
Mivel nehézségeid vannak, kiemeltem a lényeget. Mitől lenne ugyanaz, mint pár tajparaszt egymásnak küldözgetett jópofáskodása?

Gérard Duchemin 2017.12.09. 17:04:27

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Hát te meg hogy lehetsz ilyen aljas, erkölcs nélköli, trágya ember?

Gérard Duchemin 2017.12.09. 17:06:29

@midnightcoder2: "Ha valaki utálja Sorost az nyilván antiszemita. " Nem feltétlenül van így, de jó esély van rá. Amúgy antiszemitizmus létezik, cigányellenesség is, de német, vagy svédellenesség nem igazán.

Gérard Duchemin 2017.12.09. 17:08:07

@Kelly és a szexi dög: Azért kell a spekulánsra asszociálni, mert a disznós "poén" készítője rá utalt.

kübli 2017.12.09. 17:09:24

@midnightcoder2: A Soros kampány egyáltalán nem kizárólagosan Soros személyéről szól! Minden ellenzéki személy és civil társaság soros bérencnek van megbélyegezve! Ezeket a csoportokat is megfélemlíti ez a náci módszereket idéző dehumanizálás. Ezért ez üzenet értékű. Ha csak egy nagyon rosszul sikerült vicc lenne, akkor miért nem szedi le onnan ez a faszfej?

Gérard Duchemin 2017.12.09. 17:10:02

@ami szabad: "Az meg ugyebár, nem büntetőjogi kategória." De igen az. Az ilyen típusú "vicc" börtönnel sulytható, és sulytandó is.

Gérard Duchemin 2017.12.09. 17:12:31

@libsi nóta bárki unja: "Akkor tehát jöjjön a cenzúra? " Így van. Bizonyos típusú, aljas náci dumát, mint amilyen ez is, be lehet, és be is kell tiltani. A demokráciában is. Ott pláne.

Gérard Duchemin 2017.12.09. 17:13:48

@teéjesenmindegy: "Egy vicceskedő disznóölésből ezt a sok szart levezetni" Elég aljas ember lehetsz, ha ezt vicceskedő disznóölésnek látod, és nem aljas gyűlölködésnek.

Gérard Duchemin 2017.12.09. 17:14:39

@kübli: "akkor miért nem szedi le onnan ez a faszfej? " Azért, mert ő nem csak faszfej, hanem náci is.

Scott Tenorman Must Die 2017.12.09. 17:18:07

azóta egyetértek a facebook poszttal, amióta a libsik sivalkodnak miatta

Janossz 2017.12.09. 17:21:50

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
Mit játszod a hülyét? A fennhagyott, nem törölt kommentek magukért beszélnek, miről van szó.
Szíveskedj megnézni a kutyás képes kommentet a cikkben, ha nem értenéd!

Scott Tenorman Must Die 2017.12.09. 17:30:29

@Látens Inszinuáció: egyik se. súlytalan vagy, akárcsak a véleményed

Scott Tenorman Must Die 2017.12.09. 17:33:00

@Janossz: nem tárták ország világ elé. posztolta a csóka a facebook oldalára. a hiszterolibsik kezdték el reklámozni.

mathuska tudatosvalaszto2018.blog.hu 2017.12.09. 17:37:28

Eszes Beata, a felhaborodasod reszben jogos: ez egy izlestelen, bargyu es vegtelenul alpari szovicc nem burkolt athalla(ta)ssal, azonban a posztodban reszletezett, tovabbi levezetes es kovetkeztetes mar egeszen abszurd es mar szinte a paranoid elmehaborodas hatarat surolja ..ahogy mindezeket a mogottes tartalmakat es szimbolumrendszert belevizionalod az egeszbe.. dobbenetes. szerintem nagyon tevedsz, ha azt hiszed ezzel Pos Jani bacsi barkit is barki ellen probalna uszitani, nemhogy cselekvesre osztonozni...

2017.12.09. 17:39:11

@Scott Tenorman Must Die: Nevetséges troll vagy, látom nálatok is szagember hiány van. Szar párt vagytok, szar emberekből: már csak disznó viccekre futja. Jó látni.

rovid 2017.12.09. 17:40:13

még pénzt nekik, megérdemlik!! és még talán szavaznak is nálunk!

Scott Tenorman Must Die 2017.12.09. 17:48:23

@Gérard Duchemin: néha menj külföldre, és akkor nem írsz ekkora marhaságot. annyira jó, h egy vén tróger szar vagy, akinek már csak múltja van, még jelenje sincs

Janossz 2017.12.09. 17:51:53

@Scott Tenorman Must Die: Na, még egy csóka koma, olvasási undorral...
Ha a cikket nem, legalább pár kommentet olvasnál vissza, napszámos!
Tessék:
"Noha a jászapáti víz- és gázvezeték-szerelő, Pócs János gazdagon dokumentálja ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐi tevékenységét a közösségi oldalán, a képeket információkkal ellátva, a facebook-oldalára PUBLIKUS nézetben megosztott disznóvágásról készült képet...
Mivel nehézségeid vannak, kiemeltem a lényeget. Mitől lenne ugyanaz, mint pár tajparaszt egymásnak küldözgetett jópofáskodása?

libsi nóta bárki unja 2017.12.09. 17:53:05

@Gérard Duchemin:
Ha ti mondjátok meg mit kell betiltani a bennetek kiváltott hatása alapján, akkor az már nem demokrácia. Az már a megvalósult "nyitott társadalom" gondolatrendőrséggel

Janossz 2017.12.09. 17:57:08

@Scott Tenorman Must Die: Tisztában vagy a publikus szó jelentésével?
Aki képes "jelenje" szavakat írni, annál nem tudhatja az ember fia...
Tehát: nyilvános, azt jelenti. Egy OGY képviselő ezt hozta nyilvánosságra.
Érted a problémát?

Scott Tenorman Must Die 2017.12.09. 17:59:40

egyébként meg nyugi, 2017-ben előválasztások lesznek

Mr. Cobb 2017.12.09. 18:01:07

Te is egy újabb hülye fasz libsi vagy, valószínűleg soha nem jártál a körúton kívül. A disznóvágáson meg kell pörzsölni a disznót, ami ettől fekete lesz. Ennyi. Máskor inkább maradj csendben, mindenki jobban jár, anyád meg nem fog csuklani. :)

DFK 2017.12.09. 18:10:24

Kérem, nem azt írták, hogy a disznó Soros György volt, hanem, ez volt a soros, azaz a soron következő. Egyébként ez a mindenben, ami nem ballibsi, fasisztát látó üzemmód szánalmas.
Egyébként az angol font, az OTP elleni spekulációs támadásnál ugye lényegtelen volt Soros származása. Akkor ugye most is lényegtelen. Nem lehet mindig a zsidóság védfala mögé bújni minden szemétség után.

libsi nóta bárki unja 2017.12.09. 18:11:11

@Janossz: @Gérard Duchemin:
Soros saját magát nevezi disznónak a korábbi fejtágítójában:

"Soros: Bátorság kell ahhoz hogy disznók legyünk. ... Nem az a fontos hogy igazunk van vagy tévedünk, hanem hogy mennyi profitot csinálunk ... hogyha erősen meg vagyunk győződve hogy bejön, akkor a torkot kell megragadnunk ... Bátorságra van szükség hogy disznók legyünk. Bátorságra van szükség hogy hatalmas profitot csináljunk. ... nem lehet elég sokat birtokolni"

www.livewiremarkets.com/wires/soros-it-takes-courage-to-be-a-pig

Ő maga mondja, csak hihetnétek neki ....

Janossz 2017.12.09. 18:20:09

@libsi nóta bárki unja: Nagyon vicces fiú vagy te, csak hát nagy különbség, ha a kalapáccsal az ujjamra ütök, én fakadok ki, hogy hülye vagyok, vagy te mondod rám...
Belőled elég volt ennyi.
Ciao.

agapornisz 2017.12.09. 18:21:50

A leölt disznóra felírt "Ö VOLT A SOROS" mennyiben antiszemita szöve? Jelentése a soros szóval való szójáték. Még ha egy liba lett volna, akkor csak-csak oda konkludálnék. De ide belemagyarázni antiszemitizmust, igen csak felfokozott idegállapotot tükröz tanult szerzőnknél. Másrészt, Budapesten járva sehol sem láttam ilyen rasszista feliratot egyetlen plakáton sem, bár vártam, hogy értelmezési eligazításként bármelyik oldalról "besegítenek", már csak hírkeltés okából kifolyólagosan es. Szóval disznó helyett, amelyik tudvalévően de genere tréfli, más képet kéne felkutatni tanult figyelőinknek. Mondom, amúgy 24 karátosként, ha érthető. Üdv, maestro.

agapornisz 2017.12.09. 18:22:42

@agapornisz: Mármint nem én lennék a mester, hanem kiváló szerzőnk.

2017.12.09. 18:54:45

@Scott Tenorman Must Die:

Mi a faszom kell te büdös fidesz troll?

szevabá 2017.12.09. 18:56:15

gyáva fideszes geci huszárok ! már egy rendeset sem mertek zsidózni !

bkkzol 2017.12.09. 18:58:47

Nagy tévedés össza mosni a Soros ellenes megnyilvánulást az antiszemitizmussal. Ha el látogatna Soros Izraelben akkor onnan is vaslapáttal kergetnék el a hittestvérek. Esetleg az arabjai táncolnák körbe.

agapornisz 2017.12.09. 18:59:22

@DFK: Jeah, jeah! E' bizony így van. Már asztatat sem értem, hogy milyen jogon fogadják akárhányszor az EU parlamentjében. Érdekes módon pölö Bill Gates nagy összegekkel támogat ja az afrikai szegényeket, oszt még sem jutna eszébe, hogy belepofázzon, noch dazu hivatalos körülmények között az ottani ügyekbe. Soros rokonomnak lehet akármilyen világmegváltó gondolata. Írja le! A pasi szerintem nem kis mértékben zakkant. Már az sem semmi, hogy elvárja a filantróp jelzőt. ha rajtam állna, rokonság ide, vagy oda, úgy kibasznám a hivatalos helyről, hogy a kikötői nőig repülne. Tuti, hogy megalomán.

Janossz 2017.12.09. 19:05:58

@bkkzol: "Ha el látogatna Soros Izraelben..."
Ha ellátogatnál Magyarországra, kis idő után a helyesírást is elsajátíthatnád.

agapornisz 2017.12.09. 19:08:37

@szevabá: Azér' pindurit elragadott téged a hév, persze, nem a sok kerekű, Gott sei Dank.
Nem köll mindenbe beletuszakolni , mert elhervad. Nehogy má' ne tarthassam kedves Gyuri rokonomat egy megalomán fasznak, csak amúgy házilagosan. Ettől függetlenül ez a "sorosozásos dömping " nettó baromság. Üdv.

agapornisz 2017.12.09. 19:16:13

@Janossz: Kedves Janossz! A hejes sírásától eltekintgetve, van reality alapja az omonózus megjegyzésnek. Mint fentebb írtam volt , kedves rokonom nem kis mértékben megalomán. Mindössze az egész világot kívánná megváltoztatni, felhasználva -kétségtelenül zseniális- pénz sokszorozó képességét. Azér' Billi -a Gates - altruizmusát Afrika ügyben többre becsülöm, pláne, hogy nem pofázik beléjük, na.

kübli 2017.12.09. 19:25:58

@Scott Tenorman Must Die: nem mondod, hogy csak most lettél náci?!

2017.12.09. 19:27:49

Mosolyogtató, ahogy az aljas fasiszta, nemzetrontó, tolvaj brigantik próbálják megmagyarázni a megmagyarázhatatlant. Persze, nem Vitya egykori mentorára gondoltak a bozgorok...
Rossz az aki rosszra gondol Pöcs úr?
Ennek a sok aljadék büdös sejthalmznak teljesen elvette a lopás az eszét?

A büdös k*rva anyátokat nézzétek hülyének fideszes GECIK!

Scott Tenorman Must Die 2017.12.09. 19:29:04

@kübli: kibaszott unalmasak vagytok, már nevetni sincs energiám rajtatok

hatodikx 2017.12.09. 19:29:51

A képen egy süldő van felirattal, hogy ő a soros, nem egy vén disznó, (süldő = fiatal disznó), nem tudom, hogy tudják azonosítani egyesek Soros Györggyel.

bkkzol 2017.12.09. 19:35:35

@Janossz: Jó, legközelebb jobban figyelek. Nagyjából értetted, hogy mit akartam mondani vagy lefordítsam neked?

bkkzol 2017.12.09. 19:40:20

@hatodikx: Jó! Szép a levezetés. :-))

agapornisz 2017.12.09. 19:57:29

@Dr. Trejo: Kedves kommtárs! Nagyon hevülsz. Megmagyaráznád, hogy ad.1. Egy disznó miképpen jelez zsidót? Ad 2. A kalóriás felirat a pörkölt tréfli állaton miképpen utal a shoá krematóriumára? Ad 3. kikérem magamnak echte-ként, hogy ne lehessen valakit rohadéknak tartani cselekedetét véleményezve, csak "rokonok kivételével". Piszkosul unom, hogy mindig ez a bunkó kerül elő. Amúgy én is rühellem Gyuri rokonomat, de megadom "másnak" is a jogot, hogy annak tartsa.

libsi nóta bárki unja 2017.12.09. 19:57:39

@Janossz:
Te akarsz másnak az ujjára ütni kalapáccsal, aztán még azt se mondhatja hogy hülye vagy? Nehogymár

Sir Galahad 2017.12.09. 20:05:24

Vihar egy pohár vízben.

torró 2017.12.09. 20:06:51

@Dr. Trejo:
Na! Belőled sem lesz professzor. Milyen választékosan tudod magad kifejezni.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2017.12.09. 20:20:35

Nincs itt semmi újdonság, eddig is tudtuk hogy a fidesz a legostobább, legprimitívebb csőcselék népségből áll, meg most is bizonyítják. Föleg itt a hozzászólásokban. Ez a genetikájuk, hogy minden nap nyilvánosan megüzenjék a világnak, hogy mennyire deformált az ő szellemi képességük.

Amúgy meg 2018-ban orsós lógni fog az akasztón. Ebben sincs aztán semmi poltikai tartalom, hiába is hördülnek fel a libsik, mert ugyebár vannak gömbös karácsonyfadíszek, amiket a fenyő akasztófájára akasztanak, meg vannak orsósak. Hát kérem, 2018-ban az orsóst akasztani fogják az akasztófára, ennyi a történet, nem több.

kübli 2017.12.09. 20:25:39

@Scott Tenorman Must Die: akkor szólj a munkaadódnak, hogy mentsen fel a kommentek kötelező olvasása és a trollkodás alól!

Proud Mary 2017.12.09. 20:26:11

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: ne hazudj te orbánbérenc, már 2016-ban lógni fog közvetlen a 2014-es bukása után

birka menet 2017.12.09. 20:27:01

Elnézve azt a kövér disznót, róla nekem pont nem a Soros hanem Orbán vagy Német Szilárd neve ugrik be.
Lehet hogy a románok meghamisították a disznó nevét?

2017.12.09. 20:37:54

@birka menet: Azt olvastam a faszbúkon, hogy az Rezsiszilárd volt, nem disznó, bár nehéz különbséget tenni. A színe alapján a Viktorra tippeltem volna.

DFK 2017.12.09. 20:53:07

@Dr. Trejo: inkább legyek fasiszta hazafi, mintsem hazátlan libsi.

Proud Mary 2017.12.09. 20:55:04

@Dr. Trejo: bozgor a telibebaszott kurva anyád. úgy kb 2010 óta. előtte is csak élősködtél a nemzet testén.

2017.12.09. 20:57:19

@DFK: OK, csak ne itt jajgass a libsik előtt. Legyél ami akarsz, otthon a tükör előtt, karlendítéssel. Senki nem kíváncsi rád.

2017.12.09. 21:00:47

@Proud Mary: " bozgor a telibebaszott kurva anyád"

Hoppá, telibe talált a kolléga? Vagy csak a román fideszesek nevében tolod itt a sódert?

2017.12.09. 21:11:19

@agapornisz: " Amúgy én is rühellem Gyuri rokonomat, de megadom "másnak" is a jogot, hogy annak tartsa." Kicsit kevesebbet kéne piázni, narkózni, mielőtt nekiállsz kommentelni kedves NERtárs. ;-)

2017.12.09. 21:15:33

@Proud Mary: Bozgor vagy, te bozgor! A körülmény, hogy régebben Ceaeusecu seggét nyaltad, most meg a felcsútiét, nem tesz téged magyarrá. Ott ájvékolj, ahol az adót fizeted bozgorkám.

Mázlista51 2017.12.09. 21:18:40

@midnightcoder2: Ez maga szerint egy egyszerű Soros-utálat? Nem olvasta végig a szöveget? Szerintem nem. Ha viszont igen, akkor nem tud magyarul. Ha viszont magyarul is tud, akkor simán cinikus hazug.

Mázlista51 2017.12.09. 21:21:07

@bkkzol: Antiszemita zsidókról még nem hallott? Izraelben egyébként pont azért utálják Sorost, mert elnyomónak tarja őket a palesztinokkal szemben.

DFK 2017.12.09. 21:55:31

@Dr. Trejo: na az ilyen mondatok miatt nem vagytok ti balosok a magyar nemzet részei. Csak élősködtök ezen az országon.

Arcade Macho 2017.12.09. 21:58:37

ez egyertelmuen a ZSIDOK arculcsapasa
az hogy egy gyesznyora rairjak a legganebb magyar zsido nevet ez kulonosen antiszemita!
szerintem holokauszt szintu a dolog, lehet huhogni es remelem a genderfasisztak nekiallnak remuldozni, Soros is remelem osszepakolta a borondjet

2017.12.09. 22:17:53

@DFK: Az én adómból tartod el a megszámlálhatatlan pulyádat öcskös, úgyhogy több tiszteletet! Ne fárassz a primitív hülyeségeiddel! Nem én tehetek róla, hogy neked büdös volt az iskola, vagy az anyád ivott és dohányzott, narkózott miközben várandós volt veled. Ne büntess az idiotizmusoddal, az értelmesen gondolkozni képes embereknek a te puszta léted egy teher, mert te is lehetnél egy közülük, de sajnos az élet úgy hozta, hogy egy szánalmas csődtömeg lettél. Szórakoztasd az egysejtű barátaidat a marhaságaiddal. Köszönöm.

agapornisz 2017.12.09. 22:18:43

@Dr. Trejo: Túl hevülsz, kedves tanult kommtársam.Egy disznóölési képből, antiszemita célzásra következtetni eccerúen whisfull thinking. Gondolod, hogy ha Gyuri bá nem lenne rokonom, akkor szeretnék? Nehogy már ne lehessen valakit tettei, viselkedése alapján -amit én megalománnak tartok - származásától függetlenül negatívan megítélni, valamint , adott esetben, ne lehessen karikírozni, akárki részéról. Ez az "antiszemita kártya" egy sumák, érvtelenséget leplező reakció. Heves reakciód nem pótolja az érveket. Ez, remélem nem általában jellemződ." Dr-ságod" talán kötelezhetne némi okfejtésre, amúgy. Üdv.

DFK 2017.12.09. 22:36:53

@Dr. Trejo: hát, attól tartok lukra futottál. A gyerekeimet én tartom el.

DFK 2017.12.09. 22:38:19

@Dr. Trejo: és iskolából egy párat elvégeztem.

DFK 2017.12.09. 22:39:04

@Dr. Trejo: nekem ugyanis nem a nickem Dr.

2017.12.09. 22:50:03

@agapornisz: Először egy ártatlan disznóölési képről írsz, aztán már karikírozásról. Ennyire nehéz megemésztened, hogy egy tetemre írták rá annak az embernek a nevét, akit jó ideje plakátokon gyaláznak országszerte? Soros életét, munkásságát csak árnyaltan érdemes értékelni, hiszen követett el bűnöket és jó cselekedeteket egyaránt, azonban az ilyen jellegű aljas képek gyártását kétféle rendszerből/világnézetből ismerjük, a nácik és a kommunisták kezelik így ellenfeleiket.
Pöcs átlépett egy határt. Lement náciba.

agapornisz 2017.12.09. 22:53:13

Ez a kedves ESZES nevű úrhölgy momentán tanújelét adta, hogy eszement -politikai hevülettől generált- zagyvaság, vagy legyek enyhébb: whishfull thinking, akárkin kitörhet. Ha pedig tisztában van vele, hogy nettó baromság az implikációja, akkor súlyos etikai hozzáállást tükröz. Nem az a gond, hogy nyalván rühelli a Fideszt, semmi probléma nincs ezzel. Van jó pár ügy, amit fel lehet hozni, de ez egy akkora idiótizmus, hogy csak les az ember, hogyan bukkanhatott elő őkedvességéből.

2017.12.09. 22:54:38

@DFK: Figyu, a bölcsőde, ovi és az általános iskola alsó tagozatának évfolyamai nem minősülnek több iskolának. További kellemes karlengetést!

agapornisz 2017.12.09. 23:19:39

@Dr. Trejo: Trejo, drága! Légyszíves kicsit nyugodj le! O.K.? Na: adott Gyuri bácsi, aki az egész világra tud egy frankó receptet, ezen belül kedves kontinensünkre is. Bárhogyan is változtatja "előírásait", egyfolytában buzgólkodik a Júnijóban. Nem mondom, gyönyörűek az elvei, majdnem mint M. Karcsinak a kommunizmusa. Tudod, mindenki képességei szerént a köznek és szükségletei szerint a köztől, dejóhéjban. Mit tesz a Seregek Ura, valahogy mégsem olyan lett megvalósulással, itt- ott anno és mostanság is. Persze Gyurink, kétségtelenül zseniális pénzcsinálóként -respect- nagy elánnal terjeszti világmegváltó ideáit. Mit tesz fent említett S. U-a, sokaknak ez enyhén szólva nem tetszik -zum blestift nekem se nem ám , pedig "rokonom" a drága . Mármost vannak polgártársak, itt-ott, akik ezt hangoztatják, leírják, sőt, mondhatni noch dazu, képileg is illusztrálják, egy röfi képében. Ebből antisimit konkludálni....., hááát. Mondjuk Bill Gates tenné esztetet. Gondolod, akkor nem lenne gyesznós kép? Pedig Billi nyomokban se rokonom. Kedves úrhölgy ezzel a tettével bemutatta, hogy a politikai hevület akármekkora baromságot is ki tud csiholni , amúgy józan polgártársakból is. Üdv, kedves Dr-om.

agapornisz 2017.12.09. 23:39:00

@agapornisz: Hja, még valami. A nagy Kóka -volt min.- mondását idézem: "Itt és most , térjünk magunkhoz! " Üdv.

HorseFucker 2017.12.10. 00:34:48

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Rohadt bulgár hazaáruló, putyin bérenc anyabaszó , ez vagy semmi egyéb !
A három fenti képre hogy került szegény disznó a másik két rohadt állathoz ?

HorseFucker 2017.12.10. 00:38:15

Pöcs jános a disznóbaszó meg a szőröstalpú haverja !

morph on deer 2017.12.10. 00:40:25

@agapornisz:
“Itt és most” már rég idejétmúlt megoldás!
Ennek már évekkel ezelőtt illett volna megtörténnie, de mi inkább megmagyaráztuk, hogy miért nem...
Most meg már az “ebgondolat,” esetleg a “halottnak a csók” kategória jöhet számításba...
Magyarul: elcsesztük.
Sajnos.

HorseFucker 2017.12.10. 00:42:37

AKi nem segíti most a Jobbikot adománnyal, az hazaáruló senki csicska geci !

nyerafidesz 2017.12.10. 06:36:17

Soros zsidó? Akkor csak pozitív szövegkörnyezetben szabad emlegetni. Amúgy a disznót valóban ilyenre pörzsölik, és soxor írnak rá mindenféle szöveget. Utána feldolgozzák, és jóízűen elfogyasztják. Szerintem ez elég pozitív, nem?

MACISAJT 2017.12.10. 07:09:53

"Soros: Bátorság kell ahhoz hogy disznók legyünk. ... Nem az a fontos hogy igazunk van vagy tévedünk, hanem hogy mennyi profitot csinálunk ... hogyha erősen meg vagyunk győződve hogy bejön, akkor a torkot kell megragadnunk ... Bátorságra van szükség hogy disznók legyünk. Bátorságra van szükség hogy hatalmas profitot csináljunk. ... nem lehet elég sokat birtokolni"

www.livewiremarkets.com/wires/soros-it-takes-courage-to-be-a-pig

JUJJ:P

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.12.10. 07:42:53

@HorseFucker:

Ezt van, eddig ti pörzsöltétek a népet, most visszanyalt a fagylalttölcsér...

MACISAJT 2017.12.10. 07:56:54

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "800-fős bértüntizés nem lesz? "

Emlékezzünk párás szemekkel pl. a 2008-as Hollán utcára :P
nol.hu/archivum/archiv-488178-288165
Magyarok a nácik ellen Budapest,
2008. április 11.

Ez volt az egyik fél ( azóta sem tisztázodott hogy ezek voltak a "magyarok" , vagy a "nácik"):
"A Hollán Ernő utca környékén megjelentek politikusok, közéleti személyiségek is, így például Gusztos Péter, az SZDSZ ügyvivője, Pető Iván országgyűlési képviselő (SZDSZ), Burány Sándor, az MSZP budapesti elnöke, Herényi Károly, az MDF frakcióvezetője, valamint Aliza Bin-Noun, Izrael Állam budapesti nagykövete. Jelen vannak roma-, illetve zsidószervezetek képviselői is."
Ja és Gyurcsány meg Schröder..:P

A másik oldalon meg:
" Mára a flashmob szervezője, a Tomcat néven ismertté vált Polgár Tamás újabb akciót hirdetett és az interneten azt adta hírül, hogy kezdeményezéséhez csatlakozott a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Magyar Gárda, a Magyarok Világszövetsége budapesti szervezete, a Nemzeti Gárda, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Hunnia Mozgalom, a Magyar Önvédelmi Mozgalom, a Lelkiismeret '88, a Szent Korona Rádió, valamint egy szélsőséges hírportál. "

Mára már az előbbiek "még többet kérünk az operettnácikból" táblákkal vonulnának, Heller Ágnes és Konrád György gárdamellényben, Zazrivecz és Simicsek meg egy-egy tollboával a seggében.
Hieronymus Bosch ilyet álmodni sem mert volna.

Muhaha

torró 2017.12.10. 08:24:31

@HorseFucker:
Köpönyegforgatókat nem támogatunk!

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.12.10. 08:31:02

@MACISAJT:

Ugyanez ment az oroszkérdésben.

15 éve még antiszemitizmus volt arról beszélni, hogy szovjet katonák erőszakoskodtak magyar nőkkel a háború alatt.

Ma már az az antiszemitizmus, ha valaki megjegyzi, hogy a háború megnyerésében a szovjet erők játszották a kulcsszerepet. A mostani hivatalos ballib direktíva szerint az USA és Anglia nyerték meg a háborút, Sztálin csak picit segített.

Krisztina Szabovik 2017.12.10. 08:32:25

Nem csak becsületesnek kell lenni,annak is kell látszani egy politikusnak.

Érdekes kommentek vannak egy Israeli -amiben szintén megjelent a cikk-online újságban.
Nem lennék Pócs helyében,valahogy,valamikor,valamilyen módon meg fogják találni a Moszad emberei..

Ők nem jelentenek be semmit,nem kommunikálnak senkivel,fedett útlevelekkel utaznak,és végzik a dolgukat.Elképesztő módszereik vannak,nem biztos,hogy a "látványos"elemeket részesítik előnyben,mind ahogy nem mindegyik Náci bűnöst ítéltek halálra Golda Meir idején....Úgy oldották meg,hogy évekig szenvedjen a bűnös.

Krisztina Szabovik 2017.12.10. 08:34:44

..apropó,valaki tudja a képviselő "Úr" lakáscímét és privát mobil számát?

Világít a torony 2017.12.10. 09:38:30

Nincs értelme túllihegni ezt a kissé alkoholgőzös, ám roppant primitív disznóvágásos melankóliát. Pócs képviselő csak a politikai vezetés orbitális tahóinak egyike. Ám az igazi tahók azok, akik megválasztották újra és újra.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2017.12.10. 09:47:50

Remélem, az Etédiek:
- itt veszik fel a nyugdíjat
- itt kezeltetik magukat
- itt szavaznak.................így kerek a kör.
Azt írta a Pócs magáról:
" Az első dolog amire emlékszem a cefre szaga volt."
Akkor miért csodálkozunk?

Világít a torony 2017.12.10. 09:57:16

@agapornisz: "Másrészt, Budapesten járva sehol sem láttam ilyen rasszista feliratot egyetlen plakáton sem,"
Segítek.
nepszava.hu/cikk/1134003-heisler-andras-a-nepszavanak-beigazolodtak-legrosszabb-felelmeink
Nem gondolom, hogy jártál volna Bp-en az utóbbi 3 évben.

6.Lenin 2017.12.10. 10:03:29

Hörög a libsi tábor....

Jó volt a poén, bejött.
Szerintem ebből ennyi elég is, nem ér többet.

Világít a torony 2017.12.10. 10:05:41

Még ha hinnék is Pócs képviselőnek, hogy a kép semmilyen módon nem kapcsolódik Soros Györgyhöz, akkor is ott van szemben vele egy nagyon komoly érv. Egy tisztességes parasztember sosem élcelődik olyan életét vesztett állat fölött, mely az a táplálékát/ életét jelenti. A parasztemberek azok holtjában is tisztelik jószágaikat.

6.Lenin 2017.12.10. 10:09:38

Már csak egy olyan kép hiányzik, amikor egy rakás kutyaszar mellé odaírnák:

a demokratikus oldal me jelöltje 18-ban.
így lenne teljes a kép.
Szerintem.

libsi nóta bárki unja 2017.12.10. 10:12:03

@Krisztina Szabovik:
Nem kizárt, hogy inkább Sorossal beszélnének a maszatosok, hogy miért dolgozik annyira Izrael ellen.

Persze az is lehet, hogy meggyőzi őket a nyitott társadalom előnyeiről. Végül is mindenki jobban járna, a szíriai iraki és a többi menekültnek nem kéne egész Németországig menekülni, csak átsétálnának Izraelbe. Pár millió meg se kottyan egy vendégszerető országnak, nem igaz?

midnightcoder2 2017.12.10. 10:12:36

@Világít a torony:

1. Keress egy elhagyott Soros plakátot
2. Írj rá egy zsidókra nézve dehonesztáló szöveget
3. Fényképezd le
4. Írj felháborodott cikket a terjedő antiszemitizmusról aminek az az oka, hogy a kormány bírálni merészelt egy spekulánst, aki mellesleg zsidó.
5. Fáradj a kasszához a honoráriumért

Világít a torony 2017.12.10. 10:31:56

@midnightcoder2: "5. Fáradj a kasszához a honoráriumért"
Nem férnék oda tőled. Amúgy, mi a faßért kell hazudoznod?

agapornisz 2017.12.10. 10:40:21

@Világít a torony: Picit budapesti vagyok, immáron- leszámítva egy Erec béli 1.5 éves kiruccanást 57-től - 70 éve. Mint írtam volt bejárt városrészeimen, pölö Óbuda, XII. ker, belvár, stb. nem sikerült ilyent találnom. Ellenberger Orbi -cigozásos ráfestéseket igen. Márpedig rassism is rassism, whatever being the aimed person. Mondottam, vártam, hogy lesz Soros-zsidózásos, mert nem lehetünk meg anélkülám. Hál'Istennek Heissler rokonék találtak. Háát lenyugodtam infidet olvasván. De maradjunk egy józan percre jelen opus-nál. Bár nem rajongok -enyhén szólva - nácikért és nácicákért, családi emlények hatására, ebből a kép párból, különösen a 2. cocásból a shoára következtetni -különösen a rádolgozott kalória szöveget tekintve-, echte begerjedéses reakcióra következtetek aktorunk esetében. 's ez még a szebbik alter nativusz. Mer' ha tudván, hogy csak politikai célú ez e degenerált implikáció elkövetője részéről, akkor még súlyosabb a situ. Ennyi, kedves tanult kommtársam.Üdv.

libsi nóta bárki unja 2017.12.10. 10:45:07

@Világít a torony:
Hogyha Heisler Andrásnak az a legrosszabb félelme, hogy valakik odanyomnak egy graffitit, akkor Európa legtöbb országában irigyelni fogják érte. Stockholmban molotov-koktélokkal dobálják meg a zsinagógát a benne levőkkel együtt

Ezekkel a graffitikkel az a gond, hogy nem lehet tudni ki készítette és milyen célból. Biztos vannak még akik emlékeznek az esetre, amikor egy szoci, valami Stradielszky vagy hasonló nevű festegetett ilyeneket a rendszerváltás előtt, még a parlamentben is volt felszólalás hgy micsoda dolog fúj antiszemitizmus, aztán kiderült hogy ez a fickó csinálta az egészet a város több pontján

Azzal védekezett, hogy csak fel akarta hívni a fenyegető antiszemitizmusra a figyelmet, valójában a rendszerváltás piszkálhatta a csőrét (mint ahogy a Mazsihisz mint őskommunista fészek se volt rendszerváltváltáspárti)

MACISAJT 2017.12.10. 11:01:24

@libsi nóta bárki unja:

És akkor szerencsétlen Hanáknéről és az ő által bejelentett "náci merényletről" még nem is szóltunk:P

Superuser 2017.12.10. 11:06:42

ahogy egy barátom említette volt:

munkareggeli,
szombaton,
véreshurka.

:D

Kővárépítő Orbán a király a házban 2017.12.10. 11:22:37

Az antiszemitizmus helyes.

De az antisorosizmus most aktuálisabb, izraelben is elterjedt.

Janossz 2017.12.10. 11:22:51

@midnightcoder2: Hogy Te mekkora géniusz vagy, és ezzel a mérhetetlen tudással itt keresed a betevőt, én mondom, nincs igazság!
Tehát szerinted Eszes Beáta megátalkodott módon követte a jászsági szupergruppot Kőrispatakra, és ott kihasználva a jómunkásemberek pálinka vételezési szünetét, feliratot helyezett el a perzselt disznón. Csak azért, hogy ebből ügyet kreálhasson.
Neked már államtitkárnak kéne lenned ebben a rezsimben. Alkalmas vagy rá.

libsi nóta bárki unja 2017.12.10. 11:32:01

@MACISAJT:
A legtöbb utált személyből az ellenségei csinálnak zsidót, Sorosból a saját hívei

agapornisz 2017.12.10. 11:56:59

@Janossz: Az a helyzet, hogy ez a falirat pár, különösen a másodikként közölt, nem utal semmiféle antiszemitizmusra. Az első Sorost minősíti, meglehetősen durván, de Bill Gates is ezt kapná, ha ő lenne Gyuri bá helyében. De Billi nem szól bele az általa támogatott országok ügyeibe. A második kép alapján elkövetett implikáció totális idiotizmus. Ennyi, kedves tanult kommtársam. Üdv.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.12.10. 12:04:26

"A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire.
Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt.
Így aztán nem is kapott soha föloldozást!"

Kertész Ákos

vénkujon 2017.12.10. 12:10:36

@6.Lenin: látod bazz? jól írod. bevállalod, azonosulsz vele. ...az viszont nagy csalódás, hogy pócs úr meg elkezdett vetíteni, magyarázkodni, hogy nemúgyértette.:) szerencsétlen buta fasz. köszönöm a magyarok istenének, hogy nem vagyok fideszes:D

6.Lenin 2017.12.10. 12:13:38

Vegyük már komolyan ezt az ügyet...

Aki egy jó zsidó vicc után közösség elleni uszításról kezd ordibálni, vagy félelemkeltésről, az egy beteg fasz.
Ma szinte minden-legalább is jó néhány országban- Soros GY-ről szól, és nem éppen pozitív megítéléssel.

Ez a felirat egy jó poén, jó zsidó viccnek már nem nevezném, hiszen semmi nem utal rá, hogy esetleg a disznó milyen rasszhoz tartozónak vallotta magát a perzselése előtt.

Ez annyit ér, mint egy disznóvágáson elsütött viccesnek szánt megjegyzés. Semmi több.

más.

Miért ne lehetne a véleményem Soros Györgyről, hogy én egy disznónak tartom?
Láttam a róla , és vele készített videót a youtub-on, és nem nagyot tévednék, ha egy lelkiismeretlen disznónak tartom. Ez a véleményem. Leszarva, hogy milyen rasszhoz tartozik, mert az az ő esetében érdektelen.

Nos, miért is korlátozná bárki a szabad véleménynyilvánítás jogát?

6.Lenin 2017.12.10. 12:16:39

@vénkujon:

Mindenki fideszes, aki Soros Györgyöt esetleg negatívan ítéli meg?

akkor ez már egy kóros betegség tünetei is lehetnének .

Világít a torony 2017.12.10. 12:35:43

@libsi nóta bárki unja: Valamit erősen félreértettél. Egy igen álmodoros topiktárs szerint, nem voltak rasszista feliratok a Soros plakátokon. Voltak.

Világít a torony 2017.12.10. 12:54:15

@agapornisz: Ezzel az álmodoros firkázással nagyon sokat nem ér el a tisztelt úr. Ettől még komolytalan tagadás, hogy a Soros plakátokon nem jelentek meg rasszista firkák.
"Bár nem rajongok -enyhén szólva - nácikért és nácicákért, családi emlények hatására, ebből a kép párból, különösen a 2. cocásból a shoára következtetni " ...ez a teljesen felesleges tiráda sem menti azt a tényt, hogy egyiket sem állítottam, de! Amennyiben Soros György a címzettje a képnek akkor az bizony erőszakra való felhívás, és csak elmetebeg részeges tahók veszik viccként. Ha, mégis hiszek a Pócs tahónak és semmi köze a milliárdoshoz a képnek, akkor is hétmérföldes tahóság és tiszteletlenség azokkal a parasztemberekkel szemben, akik megtisztelik a jószágaikat halálukban is azzal minimum, hogy nem ironizálnak áthallásos bőrbe vakart írással az általuk lemészárolt állat teteme felett.
Ps.: Amennyiben elkerülték a figyelmét a Soros plakátokra firkázott rasszista feliratok, ám rögvest észrevette a haza megmentőjét ábrázoló plakátokon megjelenő dehonesztáló firka, ebben az esetben a vakhangyákat megillető tisztelet jár önnek.

agapornisz 2017.12.10. 12:54:56

@Világít a torony: Kedves fényt adó! Én lennék, gondolom, az álmodoros. Nos, ha gerjedelem nélkül olvasod amit ott írtam, akkor kitudódik, hogy én nem találkoztam ilyennel, de biztos voltam benne, hogy lenniük kell, mert ez a módi. Pl. Orbit cigózó feliratokkal is lehetett sokszor találkozni, ami éppen olyan rassism mint Soros bácsit lebibsizni. Annyi állításom lényege a folyó rendkívüli emberjogi bűnügyben, ahogy azt Eszes polgártársnő sulykolja, hogy degenerált dolog ezekben a képekben, különösen a másodikban , shoára való célzást felfedezni. Ez totálisan független a megnevezett egyedek világlátásától, amit nincs szerencsém ismerni, noch dazu nem is érdekel. De ez az eszement whisfull thinking totálisan röhejes, alsó hangon. Van egy csomó dolog, amivel Orbiékat jogosan lehet kritizálni, vagy akár támadni, de ez a mindenre rátett antiszemitizmus kártya -szegény coca - az intellektus megcsúfolása. Üdv. Aga, a pornisz

Világít a torony 2017.12.10. 13:00:13

@6.Lenin: "Ez a felirat egy jó poén, jó zsidó viccnek már nem nevezném, hiszen semmi nem utal rá, hogy esetleg a disznó milyen rasszhoz tartozónak vallotta magát a perzselése előtt.

Ez annyit ér, mint egy disznóvágáson elsütött viccesnek szánt megjegyzés. Semmi több."
Vettem már részt pár disznóvágáson. Egyiken sem tartották az állat leölését jó poénnak. Még poénnak sem. Roppant álságos és visszataszító dolog így mentegetni egy tahóságot.

agapornisz 2017.12.10. 13:16:33

@Világít a torony: Szövegértési problemed vagyon, kedves fényt adó. Nem azt írtam, hogy nincsenek, hanem, hogy nem találkoztam velük, pedig "kellett, hogy legyenek", és végre Heissler rokonék láttak ilyeneket Én, a sors szeszélyéből, csak Orbikát cigózó feliratokkal találkoztam, ami rasszizmus, dettó. A gyesznó feliratozás lehet csúnya dolog, elismerem, de van iyen. A második képre shoát vizionálni agyrém. Van egy-két dolog, amit belém vertek/öntöttek az őskorban az ELTE totál reál szakán. Nevezetesen egy adott dolgot akkor tudunk megítélni helyesen, ha érzelem mentesen vizsgáljuk. Ebből kifolyólag még Adolfról sem veszem be bizonyíték nélkül, vagy hamis bizonyíték esetén hogy pl. pedofil volt. Ettől függetlenül a világtörténelem egyik, vagy legnagyobb rohadékának tartom. Üdv.

6.Lenin 2017.12.10. 13:17:27

@Világít a torony:

Nem mentegetek senkit.
Nem minden disznóvágás zajlik azonos koreográfia szerint, azonos szintű résztvevőkkel.
Én kimondottan soha nem szerettem a gyilkolós részét, csak amikor már késő délután kóstolgattuk a frissen sült részeket, de akkor már sehogy nem tudtam összerakni, hogy miként is nézett ki előtte. Igaz, nem is nagyon érdekelt már akkor. Erről ennyit.

A posztról.
Ebbe a képbe belelátni a holokausztot, vagy uszítást valamilyen rassz, vagy politikai nézet ellen, az szerintem már egy beteges fantázia, beteges szülötte.
Ráadásul bumeráng.

Amikor megláttam az ominózus képet, elmosolyodtam, hogy egy jó poén, és simán túlléptem rajta. Ezen, ami itt zajlik többet nevetek, és sajnálkozom.
Úristen, ennyi beteg fasz szaladgál még Mo-on?
Egy percig sem csodálkozom ezek után, hogy a jelenlegi ellenzéket a választani is óhajtók többsége alkalmatlan balfaszoknak tartja. Ez az ő saját "sikerük". Sajnos.
Nagyon jó lenne egy kormányzásra is képesnek vélt valamilyen társaság, akik közül lehetne választani. Ma nincs. ez az ellenzék önerőből ekkora balfasz társaság szerintem.
Ez az én véleményem, és a jelenlegi helyzet ezt igazolni is látszik.

A te véleményed más, jogod van hozzá, de a jelek szerint semmit se ér, de ez miért lenne az én gondom?

agapornisz 2017.12.10. 13:24:36

@Világít a torony: Az első képnek van köze a milliárdoshoz, hiszen a kétértelmű kifejezés egyike őt jelöli. De erőszakra való felbujtást belemagyarázni nettó ökörség. Mint írtam előbb, ha Bill Gates lenne Soros helyében ő lenne a célpont. Lehet feliratokkal bábukkal gúnyolni politikust közszereplőt. Talán emlékszel a Orbánt ábrázoló bábú lefejezésére, ill. fejének rugdosására, talán a net tüntinél. Persze, akkor jobbról szóltak az ökörségek. ilyen dolgokat szerte a művelt nyugaton csinálnak. Mint bibsi kikérem magamnak, hogy rokon egyeddel ne lehessen csinálni. Ez maga lenne a szegregáció. Mindenben azt kell látni, ami benne van. Klasszikust idézve: hamis aki rosszra gondol, vagy hüle. Üdv.

Világít a torony 2017.12.10. 13:44:48

@agapornisz: Ez nagyon gyenge volt.
"Pl. Orbit cigózó feliratokkal is lehetett sokszor találkozni, ami éppen olyan rassism mint Soros bácsit lebibsizni."
Ez közelébe sincs annak, melyről a polémia eddig szólt. Félre tetszik firkázni igen hamar. A beismerés is kicsit későn jött a rasszista firkák lehetőségéről.
Just one more thing. It doesn't matter a lot if using english words in hungarian sentence. Deutsche auch. Did you copy that?
No és meg is tisztelhetné az olvasókat azzal, miért is ártalmatlan tréfa a disznóra vésett szöveg. Megtenné? Rögtön azt is, merre dívik ez a kedves népszokás, így disznóvágási szezon környékén. Nem fontos cirkalmas mondatokban, idétlen entellektüel módjára idegen szavakkal megtűzdelve közzé tenni. Egyszerűen, tudja a kevesebb néha több.

agapornisz 2017.12.10. 13:45:25

@6.Lenin: Hát, fiam, ez így van. Mentségükre, max.- bibsi fideszesként - csak annyit tudok felhozni, hogy a whishfull thinking ezen az oldalon sem ismeretlen, sajna. Néha már kezdem azt hinni, hogy a szakmájukban nem túl fényeskedő egyedek jó része politikusnak, vagy ember/polgárjogi aktivistának áll. Ottanság lehet akármekkora hüle, ajogosítványuk van rá. No jó, tisztelet a kivételnek, ... de nem a kivételezetteknek.

agapornisz 2017.12.10. 13:52:46

@Világít a torony: Talán különbséget lehet tenni egy disznóval szembeni -mondjuk- bunkóság és egy rasszista jelenség között. Bár van olyan szokás is, hogy a böllér által levágott "két farkincával" hülyülnek, egyes helyeken. Az pedig, hogy rasszista jelzők között különbséget teszel célcsoport szerint,... hát ?! A lényeg, hogy Orbi és tsi. utálata mindenre jogosít, Sorosé pedig cokit ír elő. Ez is egy álláspont, egészségedre.

6.Lenin 2017.12.10. 14:54:25

@agapornisz:

Szerintem ebből az ügyből politikai hasznot remélni, én nem egy nagy teljesítményként ítélném meg, sőt. Politikusi teljesítményként meg végképpen nem tartanám annak, de hát csak ennyire képesek, sajnos.
De ezt nekik kellene megbeszélniük a kezelő orvosukkal, gyógyszerészükkel. A mellékhatásokról én is tudnék nekik tanácsokat adni, de minek. Még a legrosszabb esetben sem lennének a számomra a kisebbik rossz választási lehetőség.

Állítólag több tíz millió éhező magyar ténfereg az autópályákon, nagy részük gyerek, már 8. éve, és fél évvel a választások előtt ilyen problémákkal küszködnek, akkor az már
a reménytelenség elég magas foka, szerintem.

libsi nóta bárki unja 2017.12.10. 15:13:41

@Világít a torony:
"Egy igen álmodoros topiktárs szerint, nem voltak rasszista feliratok a Soros plakátokon. Voltak."

Honnan tudod ilyen biztosan? Csak nem te ....

2017.12.10. 16:15:15

@DFK: Már az vagy!Ne zavarjon a tudatod,ami oly sötét,mint a pince ahova napozni jársz!

mathuska tudatosvalaszto2018.blog.hu 2017.12.14. 04:48:19

ki lettem moderalva, mert a buntetoper kezdemenyezest meglehetosen tulzottnak ereztem a disznos akcio utan es az egesz levezetest nevetsegesen kisarkitottnak...
...es mert velemenyemnek hangot mertem adni.
ez van, vsz megint ki leszek moderalva.

az anyazos, szemelyeskedo egymasnak feszulo, fasisztazos, komcsizos kommentek viszont maradhatnak. itt senki nem kivancsi a masik a velemenyere, viszont egy remek forum egymas gyalazkodasara, ahol a gozt egy jo szaftos alpari odaszolasban ki lehet adni. azt ugyse fogja EB kimoderalni

Soproni Piroska 2017.12.18. 06:21:30

Azért a felírathoz a " ez volt a sopros " még fotót is mellékeltem volna a konvetnrációs táborokról. Igaz a gázzal égetet zsidó mesét most ide is lehett volna biggyeszteni és oda lehetett volna írni. " Ezek meg a zsidók voltak."

Soproni Piroska 2017.12.18. 06:22:42

@Soproni Piroska: Azért a felírathoz a " ez volt a Soros " még fotót is mellékeltem volna a koncetnrációs táborokról. Igaz a gázzal égetet zsidó mesét most ide is lehett volna biggyeszteni és oda lehetett volna írni. " Ezek meg a zsidók voltak."
süti beállítások módosítása