Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Diszkrét vagyontalanítás

2016. március 22. - Toadwart66

v0_master.jpg

William Kidd kapitány (kb. 1645 – 1701. május 23.)

Minden bizonnyal önt is rendkívüli módon felháborítja, hogy a magyarországi sajtó egy része túlságosan nagy teret szentel a korrupciónak, a hirtelen vagyonosodásoknak és más hasonló tisztes üzleti tevékenységeknek. Kínos és felettébb kellemetlen perceket szerezhetnek önnek mindenféle jöttment újságírók, akik nehezen megszerzett javainak eredetét, illetve azoknak tulajdonjogát firtatják.

Ne hozza kellemetlen helyzetbe a rokonait és ismerőseit azzal, hogy emiatt minden ingatlanvagyonát rájuk íratja, vagy oda-vissza bérelteti azokat, hátha így túljárhat a kíváncsiskodók eszén. Ne feledje el, mindenre elszánt, kíméletet még hírből sem ismerő gazfickókról van szó, akik még attól sem rettennek vissza, hogy büntetőeljárás alá vonják önt és a jóakaratú segítőtársait.

Gondoljon csak arra, mennyi vesződséggel és fáradtsággal járt, amíg idáig eljutott. Most, hogy végre nyugodtan élvezhetné politikai tevékenységének gyümölcseit, bujkálni, lapítani, magyarázkodni kényszerül mások előtt. Méltatlan és egyben megalázó helyzet. Önt, mivel közszereplőnek számít, teljesen ismeretlen emberek, alantas és pimasz kérdésekkel zökkenthetik ki a nyugalmából. Elvetemült zaklatóit ráadásul emiatt nem is lehet lecsukatni.

Most, hogy megszerezte az áhított vagyonát, azt valószínűleg meg is szeretné tartani. Jelenleg a legnagyobb gondot az jelenti az ön számára, hogy magyarázatot kell adnia arra, mindezek hogyan kerültek önhöz és mitől lett hirtelenjében ilyen irgalmatlanul gazdag. Teljes mértékben átérezzük az aggodalmait, félelmeit és szorongását.

Szívesen segítünk önnek. Cégünk diszkrét vagyontalanítással foglakozik, amely egy csapásra eloszlathatja az ön tisztelt feje fölött tornyosuló sötét fellegeket. Minden ingó- és ingatlanvagyonát magunkra vállaljuk és bátran álljuk a sajtó folyamatosan ismétlődő ádáz rohamait. Mivel alkalmazottaink között nincs közszereplő, ezért ha úgy adódik, jól meg is verhetjük a kellemetlenkedőket. Ön ezt természetesen végig is nézheti.

Ha tegyük fel, ön a több hektáros szőlőjében felépít egy 25 szobás szerszámos bódét, a hozzá tartozó úszómedencével és vadasparkkal, ezzel azonnal kiválthatja egyes rosszakaróinak irigységét. Rá fognak kérdezni, hogy minek egy szőlőbe halastó, szökőkút és 852 darab míves, antik kerti törpe. Alkalmazottunk ebben az esetben azonnal Rockefeller leszármazottnak adja ki magát. Ha megkérdezik tőle, hogy ön miért tartózkodik olyan gyakran a Rockefeller birtokon, azt fogja válaszolni, hogy másodállásban alkalmazza önt. Önzetlen politikai tevékenysége mellett a szabadidejében ön kertészkedik, főz, és néha vigyáz a Rockefeller gyerekekre. Ezért a munkáért már senki sem tehet szemrehányást önnek. Az említett Rockefeller örökös, tulajdonosként – egy méltányos összegért – a gondnoki munkákat is elláthatja a saját birtokán, ami az öné.

A Rockefellereken kívül cégünk alkalmazottja négy Rothschild, tizenöt Kennedy, a Windsor-ház több tagja, öt Rupert Murdoch nevű sajtómágnás, valamint Kidd kapitány kincsének szerencsés megtalálója. Van egy életben lévő Michael Jacksonunk is, aki a halála után szerencsésen visszagazdagodott.

Ezután már a legnagyobb fényűzés sem okozhat önnek problémákat. A születésnapja pompáját nyugodtan emelheti tűzijátékkal és egzotikus állatokkal. Gyertyák helyett használhat akár zsiráfokat is, barlangász lámpákkal a fejükön.

Ingatlanjai egy médiacézár birtokában már korlátlanul növekedhetnek. Soha többé nem lesz a szüleire vagy a megboldogult nagymamájára utalva.

„Post-mortem” csomagunkban váratlan örökséget biztosítunk az ön számára. Egy dél-afrikai gyémántbánya megöröklése esetén már senki sem fogja önt azzal piszkálgatni, hogy mit keresett a Seychelle-szigeteken, népes hölgytársaságban és méregdrága fürdőnadrágban. Nyugodtan hivatkozhat az elmúlt évi kiváló gyémánt kitermelésre és annak világpiaci árára.

Az említett Kidd kapitány eredeti kincses térképéből is bőséges készletekkel rendelkezünk. Ennek segítségével azonnal eloszlathatja a kételkedők gyanúját. Ajánlja nekik Robert Louis Stevenson „A kincses sziget” című regényét, abban minden részletesen le van írva.

Ha úgy akarja, divatos, kortárs festőművészként mutatkozhat be, akinek méregdrága műveiért megőrülnek a New Yorki galériák. Készítünk pár ilyesmi festményt, természetesen hatalmas méretekben. Önnek már csak a szignóznia kell azokat. Ha van valami gazdag és sznob ismerőse, akár el is adhatja neki ezeket az alkotásokat. Az anyagköltséget és egy kis munkadíjat természetesen mi is felszámítunk önnek.

„Dickens” csomagunk megrendelése esetén, ön azonnal a legelesettebbek közé fog tartozni, ezért mindenféle juttatásra jogosult lesz és kivívhatja választóinak elismerését. A sajtó nyilvánossága előtt látványosan puritán körülmények közé helyezzük önt és a családját. Ehhez vannak különböző méretű, vézna, beesett arcú kisgyerekeink is.

Amennyiben szolgáltatásunk megnyeri az ön bizalmát, kérjük ismerőseit is tájékoztassa professzionális vagyontalanító cégünk tevékenységéről.

Minden adatát diszkréten kezeljük. Referencia-munkáink bemutatása során gondosan ügyelünk arra, hogy a megrendelőnk kiléte titokban maradjon.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr518511562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wandál 2016.03.23. 12:46:16

Grat, ez jó volt :)

wasserkopf 2016.03.23. 13:09:53

Csatlakozom az előttem szólóhoz!

telkoe 2016.03.23. 13:11:44

Private Trust Company a szolgáltatás neve...
süti beállítások módosítása