Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Tölgyfalombokkal ékesített aranykeretes szemüveg

2016. augusztus 25. - Toadwart66

9222a.jpg

Őfelsége, Citroën C-Elysée, Ordovícium önkéntes köztársasági elnöke, Spanyolország örökös infánsnője, a "Nép Egyszerű Gyermeke", november 25-én, az „Igazságosság és a Kezdődő Jólét Napján” ismét állami kitüntetéseket adott át a sógora tulajdonában lévő Köztársasági Palotában és Luxusszállodában.

Az idei kitüntetettek között végre ott szerepelt Jean-Marie Le Diable, „Ordovícium Irgalmatlanul Lesújtó Nemzeti Öklének” neve is. Őfelsége, C-Elysée elnök az "Ordovícium Tölgyfalombokkal ékesített aranykeretes szemüvegének 6 dioptriás fokozatát" nyújtotta át a neves írónak, filmrendezőnek, hivatásos párttagnak, az ordovíciumi Mobel-békedíj reménybeli várományosának.

Le Diable, az államilag elismert nemzeti hős, elévülhetetlen érdemeket szerzett őfelsége demokratikus hatalmának megszilárdítása során, és a nép iránta megnyilvánuló rendíthetetlen szeretetének, bizalmának népszerűsítésében. Jelentős szerepe volt a nép ellenségeinek naprakész kipécézésében, emberi méltóságuk hatékony sárba tiprásában, praktikus megalázásukban és az ordovíciumi nyelv kifejezőképességének gazdagításában.

Le Diable köztudottan kiváló szakértője az alacsonyabb rendű állatfajok rendszertanának és taxonómiájának. Aktív dehumanizációs munkásságát az egész világon nagyra becsülik. Ennek elismeréseként egy Madagaszkáron honos szárazföldi csupaszcsigafajt róla neveztek el Selenochlamys lediablede-nek. Az említett puhatestű meglehetősen csinos kis jószág és rendkívül jó étvággyal rendelkezik.

Le Diable meglehetősen heves és jól kifizetődő közéleti, publikációs tevékenységére jellemző, hogy az még önmaga számára is teljes mértékben vállalhatatlan. A tekintélyes kitüntetést ezért a hazaárulás következtében hosszan tartó, súlyos betegségben elhunyt Amu ah Amar, emberi jogi aktivista és hitvány népellenség nevében vehette át, akit emiatt az átadás idejére ideiglenesen rehabilitáltak.

„Vajon miért nem viselnek a huzguk napszemüveget?” című írásában Le Diable szelíden azt fejtegette, hogy valószínűleg azért, mivel csupán oktalan állatokról van szó, akik mit sem törődnek az ultraibolya sugárzás emberi szervezetre gyakorolt káros hatásaival. A cikk igazságtartalmát később ugyan megcáfolták, de az ultraibolya sugárzás ilyen fokú semmibevételén jogosan felháborodott tömeg addigra már számos huzgu falvat felégetett és több embert lemészárolt.

A publicista a történtek után kijelentette, hogy az erőszakos atrocitásokhoz az ő cikkének természetesen semmi köze sincs, mivel az egészen másról szól. A huzgukat csupán azért ölték meg, mivel az álnok ellenzék Le Diable békítő szavait kiragadta az eredeti szövegkörnyezetükből és átrakta azokat egy uszító jellegűbe. A tehetséges író és keresztény emberbarát ezen állítását kissé megkérdőjelezi az a tény, hogy Ordovícium jelenleg nem rendelkezik álnok ellenzékkel, sőt még egy derék, jóravalóval sem. Citroën C-Elysée elnök szerint egy ilyen ellenzéki söpredék folyamatos fenntartása túl sokba kerülne, ráadásul  a tisztességes emberek nem is szeretik őket. Egyszóval egyáltalán nem éri meg az ilyesmivel foglalkozni. Ha esetleg valami miatt mégis szükség lenne rájuk, akkor majd összeszednek pár embert és kinevezik őket.

Az Elnöki Hivatal és Recepciós Iroda közleményében a kitüntetés indoklásként az szerepelt, hogy Le Diable  kellő mértékben elfogult, durva hangvételű írásaival rengeteget tett a kommunizmus, a fasizmus, a liberalizmus elleni küzdelem fenntartása érdekében, és jelentős szerepe volt az 1881-ben, II. Sándor orosz cár ellen elkövetett aljas merénylet hátterének felgöngyölítésében. Mindezek mellett fontos szerepet tölt be  az anarchoszindikalisták egész világra kiterjedő összeesküvésének leleplezésében.

A harcos szellemű író jelenleg éppen azt próbája kideríteni, hogy kik is azok az anarchoszindikalisták, és milyen feltűnő testi jegyek alapján lehet őket nagy biztonsággal elkülöníteni a jó szándékú, becsületes polgároktól. Hosszas és gondos kutatásai után az „acsarkodó, rühes kutyák, nem többek” kifejezést találta a legkifejezőbbnek a jellemzésükre.

Ordovícium hamarosan a leggazdagabb országok közé tartozik majd és világbirodalommá válik. Vannak ugyanis erre utaló, egészen bíztató ígéretek. Az ország hatalmas és kimeríthetetlen készletekkel rendelkezik lehulló falevelekből és házimacskákból. Utóbbiak természetesen ritkábban hullanak le a fákról, de néha megteszik. 

Ordovíciumban akadtak ugyan olyanok hitvány alakok, akik elítélték Le Diable közéleti tevékenységét és helyette inkább valami közutálatot emlegettek, de szerencsére sem Spanyolország örökös infánsnője, sem maga az "Ordovícium Tölgyfalombokkal ékesített aranykeretes szemüvegének 6 dioptriás fokozatával" kitüntetett nem tartozott ezen kártékony személyek közé. Őfelsége, Citroën C-Elysée elnök öntudatos demokrácia értelmezése szerint minden vitás kérdésben amúgy is az ő véleménye a mérvadó, mivel az egy úgynevezett demokratikus konszenzuson alapul. 

A tiltakozók csupán azért irigyek és frusztráltak, mivel deviáns magatartásuk és bizarr szexuális szokásaik miatt képtelenek őfelsége, Citroën C-Elysée köztársasági elnök hatalmi ambícióit és érdekeit kiszolgálni. Le Diable szerint valószínűleg idegen érdekeket képviselő, aljas anarchoszindikalistákról van szó, akik köztudottan csupán „acsarkodó, rühes kutyák, nem többek.”

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr8811650626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása