Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Bätista úr könyvecskéje

2017. március 11. - Toadwart66

1269101610frimjakab.jpg

– Jó, hogy jön, sógorasszony! – mondta Pepin. – A Francin, az egy cihopata, egy idegbajos, Bätista úr könyvecskéje szerint langyos vízzel kéne mosnia a nemi szervét, vagy jó levegőn tartózkodnia. De ha már itt van, akkó iskolázás lesz avagy sulbildung, mert énnekem csupa jelesem vót, kitüntetéseim, nem mint annak a hülye Hanáknak, aki a szemlén kilépett, és aszongya a von Wucherer ezredesnek: "Gazduram, kend itt marad a rekszumlinkszumaival, émmeg megyek haza, én katona nem leszek...", az ezredes meg ráordított a sarzsira: "Miféle kolerát tartanak itten?" (Bohumil Hrabal - Sörgyári  capriccio)

Szegény, jó öreg Orbán Viktorunkon úgy elhatalmasodott a beteges üldözési mánia, miszerint Soros György őt kegyetlen módon le szándékozik mészárolni, hogy ezen nyomorúságos állapotán már csak Bätista úr praktikus tanácsai segíthetnének.

Pár hordónyi langyos víz diszkrét beszerzése igazán nem borítaná fel a hazai költségvetést. Tessék végre megnyugodni. Nem kell mindjárt páncélautókkal az utcára vonulni, ha a tisztelt miniszterelnök urat éppen szörnyű migrén gyötri valami, hirtelen felbukkant elszámoltatási ármány miatt. Terrorelhárítási Központ, golyóálló alsógatya mellékhelyiségekben való használata biztosan nem szerepel Bätista úr praktikus könyvecskéjében.

Egyes, jeles szakértői vélemények szerint a golyóálló mellénynél jóval olcsóbb megoldás a kényszerzubbony alkalmazása. Használata előtt a kockázatokról és mellékhatásokról a miniszterelnök mindenképpen kérje ki kezelőorvosai véleményét. Ők azt is meg tudják mutatni számára, hogy egy kis külső segítséggel miként lehet az ilyen holmitól megszabadulni.

A jelenleg érvényben lévő magyar miniszterelnök számára jól szívvel ajánlhatóak még egy magyar szerző, név szerint Frim Jakab színvonalas szakkönyvei. A könyvtárakban az alábbi műveket kell felkutatniuk a propagandaminisztérium ráérő munkatársainak:

A hülyeség és a hülye intézetek, különös tekintettel Magyarország hülyéire” (Budapest, 1884.)

A hülyék és gyengeelméjűek budapesti prospektusa” (Budapest, 1898.)

Mostanság nem Soros György ezerszámra felbérelt japán származású roninjai jelentik Orbán Viktor egészségére a legnagyobb fenyegetést, hanem egy saját előállítású gutaütés. Magyarországon jelenleg jóval többen halnak meg szív- és érrendszeri betegségek következtében, mint Soros György kezei, illetve az általa külföldről pénzelt alvósejtek, a Kárpát-medencei összmagyarság kíméletlen elpusztítását szolgáló  tevékenységeáltal. 

Az ijesztő mértékben gyarapodó miniszterelnöki pocak jóval több aggodalomra adhat okot, mint például az FSZB (Федеральная служба безопасности Российской Федерации) által alkalmazott praktikusan halálos, radioaktív polónium szervezetbe juttattatása, illetve az észak-koreai titkosszolgálat kozmetikai részlege.

Egy kicsit abba is bele kellene törődnie a magyar miniszterelnöknek, hogy a hazai korrupció kimagasló fejlesztésén és a média kisajátításán kívül mással nem igazán sikerült felhívnia magára a nemzetközi intézmények figyelmét, hiába ismételgeti mindenfelé kényszeresen saját fontosságába vetett hitét. A kutyát sem érdeklik már az unalmas hencegései. Bätista úr, illetve Frim Jakab talán a narcisztikus személyiségzavarról is írt valami megszívlelendőt, különös tekintettel „Magyarország hülyéire” vonatkozóan.

Korrupciós versenyszámokban a volt szovjet utódállamok, illetve egyes afrikai országok jóval nagyobb fajsúlyú versenyzőket tudnak kiállítani. Dicsőséges dolog megszerezni az értékes Európai Korrupciós Vándordíjat, de egy világversenyen ennél jóval több szükségeltetik. Egyre kimagaslóbb hazai eredményeink mindenesetre rendkívül kecsegtetőek. Itt tényleg van némi keresnivalónk. Az erős versenytársak ellenére pár díjat könnyedén elhozhatunk. „Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!” Rendben van. Legyen hát meg, aminek a sors rendeltetéséből lennie kell.

Az Orbán számára kedvező, vidám, felelőtlen napok lassan véget érnek. Talán teljesen meglepő lehet számára, de más politikusok dolgozni is szoktak és nem csak határozottan vizionálnak. Hülye beszédekkel és hazai használatra készült, teljesen értelmetlen  hazugságokkal nem lehet a nemzetközi hadszíntéren eredményesen hadakozni a semmi ellen. A vége még az lesz, hogy a mindenre elszánt, önmagával tökéletesen elégedett magyar kormányfő belefut egy olyan külföldi versenytársába, aki ki fogja használni Orbán mentális defektusait. Egy szép kis listát már biztosan összeállítottak őkelme viselt dolgairól.

Elég egy PC-ellenes, megfelelő befolyással rendelkező, önző, nyugati politikus felbukkanása, aki pillanatok alatt véget vethet a hazai eredeti tőkefelhalmozásnak, és szabadságharcnak. Bizonyos jelekből ítélve, a magyar kormányból ezt leginkább Lázár János érzékeli legreálisabban.

Az ő gátlástalansága és munkabírása lehetővé teszi számára azt, hogy Soros György segítsége nélkül is könnyedén leszámoljon a hazai uralkodócsaláddal és annak ingyenélő udvartartásával. Nem biztos, hogy mindez a haza üdvét fogja magával vonni. Emiatt Lázár János boldoggá avatásától egyelőre még célszerű tartózkodni. Nagy valószínűséggel mindössze egy kis jövedelem-átcsoportosításra számíthatunk, valamint a 007959 cégjegyzékszámú Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, azaz az Orbán-dinasztia diszkréten eltussolt végnapjaira.

Lázár mentalitásából kiindulva Rogán Antal számára legcélszerűbb az lenne, ha az egyenlőre még rendelkezésére álló szabadidejében szorgalmasan nekilátna a  magyar büntetés végrehajtási intézetek működésének tanulmányozásához. Gátlástalan ostobaságával elég sok bosszúságot okozott a miniszterelnökséget vezető miniszternek.

Szijjártó mester talán valami parkolópályával megúszhatja az ámokfutását a dinamikusan fejlődő Bissau-Guineai Köztársaság magyarságért felelős megbízottjaként, ha hajlandó lesz eredményesen elárulni jelenlegi gazdáját. Nem valószínű, hogy ez utóbbi bármiféle nehézséget jelentene számára. Jellemről az ő esetében teljesen felesleges bővebb értekezésbe bocsájtkozni.

Kiváló minőségű, hazai langyos vízzel szerencsére nem állunk rosszul. Bőséges készleteink felhasználásával könnyedén segíthetünk hazai „cihopata”, miszerint idegbajos polgártársaink szenvedésein

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr4612329137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása