Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

A Momentum rendet vág a médiában

Eszes Beáta írása

2017. május 20. - Toadwart66

fekete-gyor_origo.jpg

Orbáni módszerekkel, a hatalmi ágak szétválasztását nem értve, tesztoszterontól vezérelve nehéz bizalmat keltenie a Momentumnak a demokrata nézetű szavazók körében.

A Momentum Mozgalom korábban már utalt arra – akkor az álhírek és külföldi propaganda kapcsán – hogy szeretnék megrendszabályozni a médiát, különösen a külföldit. Akkor még hozzáfűzték, hogy természetesen az alkotmányos rend keretein belül maradva, valahogy akkor még érezve, hogy a politikai szereplők fellépése a média ellen esetleg beleütközhet valamely törvényekbe, ne adj’ isten az alkotmányos rendbe is.

A média megrendszabályozásáról februárban írtak, márciusban párttá alakultak, tehát hivatalosan is a hatalom elnyeréséért aspiráló erővé váltak, majd májusra már eljutottak odáig, hogy személyesen intézkedtek egy szerkesztőségben: Fekete-Győr András, a Momentum párt elnöke külön egyeztetés nélkül bement egy online média, az Origo szerkesztőségébe, mert a párt egyik tagjának személyes hátteréről leírtak valamit. A Momentum fel is vette videóra , ahogy a pártelnök megkeresi a cikk szerzőjét személyesen, intézkedik, számon kér. A videofelvételhez engedélyt nem kértek a jelenlévőktől, egy magáncégnél.

Nehéz eldönteni, mi a megdöbbentőbb: az akciót lájkolók igen magas létszáma, köztük általam demokratáknak hitt személyek, volt kormánypárti képviselők, vagy maga az eset. Az Index is megírta az esetről a kritikáját, ők csupán a „politikai demonstráció” stílusát kérték a Momentumon számon. Meglepő, hogy épp a média egy másik képviselője nem fogalmazta meg a lényeget:

Mit akar befolyásolni, számon kérni a politikai képviseleti hatalom a médiában?

Mi dolga egy intézkedéssel a politikai képviseleti hatalomnak az őket kontrollálni hivatott médiánál?

Bármely párttá bejegyzett szervezet kifejezte szándékát, hogy a társadalom feletti hatalomba igyekszik, ezzel egy olyan szerepbe került, ahol akár parlamenten kívül, akár parlamenten belül, ellenzékben, akár kormányon a társadalom felett álló hatalommá váltak. A társadalom elsődleges jogköre és feladata elvárásokat és kritikát közölni irányukba, ezt a társadalom a médián keresztül tudja megtenni. A média mint a negyedik hatalmi ág – jó esetben ebbéli szerepében szakmailag felkészülten – külön állampolgári jelzés nélkül is, az év minden napján minket képviselve önmaga is folyamatosan számon kérő és kritikus szemlélettel viselkedik minden párttal szemben. Ugyanis ez a média dolga.

Aki ezt a demokratikus hatalmi megosztást nem érti, nem veszi tudomásul, hogy mind az állampolgároknak, mind a médiának elsődleges, szabadon gyakorolni szükséges jogköre és feladata a hatalomban lévőket és oda igyekvőket kritizálni, kontrollálni, értékelni, az az ember vagy nem demokrata, vagy nincs tisztában a demokratikus társadalmi berendezkedés alapjaival.

Ebben a hatalom megosztási és ellensúlyozási szisztémában elsődlegesen nincs jelentősége, hogy illető média tulajdonosi háttere milyen, és hogy az adott hír mit tartalmaz. Bárkinek, akinek kifogásai vannak egy médiában megjelenő hír kapcsán, többféle jogorvoslati lehetőség adott: ír a szerkesztőségnek, helyesbítést kér. Amennyiben a cikk nem ütközik törvénybe, az egy véleménynek tekinthető, akkor különösen a közszereplővé vált politikusok csendben megelégszenek azzal, hogy véleményezték őket.

Törvénybe ütköző jogsértés, netán bűncselekménynek minősülő médiatartalom esetén – amennyiben a helyreigazítást nem kapta meg illető – a bírósághoz és a Médiahatósághoz lehet fordulni. Nincs indok személyes, önbíráskodó fellépésre. Az nem lehet ok, hogy illető pártvezető mit gondol a bírósági eljárások sikerességéről, mert ha az önbíráskodást tartja a megfelelő fellépésnek, akkor azzal sokkal súlyosabb dolgot lép meg annál, mint ami miatt egy a bírósági eljárásban nem hisz.

Egyébként sorozatosan nyernek sajtópereket ellenzéki képviselők is.

Fekete-Győr Andrásnak ahogy pártelnökként semmi dolga nincs egy médiában rendet vágó, számon kérő szándékkal, úgy semmi dolga nincs ott nem is az ő személyét, hanem a párt egyik tagját, Hajnal Miklóst ért médiakritika esetén. Különösen érdekes, hogy az ominózus Origo-cikk – amit a fenyítési akció indokaként jelöl meg a Momentum-videója – márciusi, a fellépést megelőzően két hónappal jelent meg, a Momentum csak most reagál rá. Hajnal Miklós dönthet úgy személyesen, hogy ő és nem más rágalmazás gyanújával pert indít az Origo ellen, majd annak a pernek a számára kedvező ítéletét követően jelentheti csak ki, hogy az Origo rágalmazott. Ilyen esetekben a médiát sújtó pénzbüntetés mellett a másik ítéleti tétel az szokott lenni, hogy illető médiumnak kötelező helyreigazítást kell közzétennie. Így volt ez Bajnai Gordon többszörösen nyert sajtópereiben is.

Ha erre nincs igénye Hajnal Miklósnak, nyilatkozhatja perindítási szándék nélkül, hogy valótlanságot állítanak róla, de ennél többet nem tehet. Különösen semmi dolga egy pártnak helyette lépni, különösen semmi dolga Fekete-Győr Andrásnak Hajnal kvázi apjaként vagy gyámjaként fellépve, tesztoszterontól fűtve egy médiaszerkesztőségbe elmenni.

Mi lenne, ha Magyarország nem egy zsebkendőnyi terület lenne, mi lenne, ha nem egy budapesti vízfej tájékoztatná a társadalmat? Fekete-Győr egy neki nem tetsző médiatartalom esetén akár órákat is utazna egy másik városba, hogy személyesen lépjen fel egy újságíróval szemben?

Az akció botrányos és alkotmányellenes jellegén túl sorra vehetjük az ügy lélektani tényezőit is.

Ami a Momentum videóján látható, az egy pszichológiában kicsit is járatos ember számára azt sugározza, hogy Fekete-Győr hozzászokott, hogy fenyegetően fel lehet lépni bárhol, ha valami nem tetszik neki. Vértolulásos apuka képe dereng fel, aki bemegy az iskolába felpofozni a tanárt, ha a kisfiának egy tanár rossz jegyet mert adni.

Fekete-Győr képtelen kezelni a kritikákat. Amennyiben hatalom van a kezében, igyekszik ezt akár személyesen lerendezni, lehetőleg mások helyett is ő lép fel.

Fekete-Győr a személyes ügyének tekinti, ha a pártot vagy a párt valamely tagját kritika éri.

Fekete-Győr a személyes fellépéseit később a társadalom igényének aposztrofálja, amelyre ő és pártja felhatalmazást kapott.

Fekete-Győr abszolút nincs tisztában a hatalmi ágak szétválasztásával és azok demokratikus funkcióival. Mai napig is folyamatban lévő politikatudományi tanulmányait nézve ez nagyon nehezen elképzelhető, így a rosszabbik variáció az, hogy bár tisztában van a demokrácia rá is érvényes korlátaival, de ez abszolút nem érdekli őt: kifejezetten az erőfitogtatást tartja a helyes cselekvési módnak.

Aki ismeri a testbeszéd által jelzett attitűdöket, figyelje meg a videón, hogy a „párbeszédre törekvő” Fekete-Győr mint egy vezérigazgató, aki havonta egyszer ellátogat a dolgozókhoz eligazítást tartani, végigvonul a szerkesztőségen, odavet egy-két szót az ott dolgozóknak meg sem állva, majd az egyik íróasztalnál állva, fentről lenézve diskurál a beosztottal.

Az az európai és üzleti szintű variáció nyilván nem elvárható Fekete-Győrtől, hogy egy e-mailben időpontot kérjen a cégtől. Bár igaz, ott meg kellett volna adni indoknak, hogy milyen célból menne be, pártképviselőként milyen jogon, kinek a nevében, mit kérne számon.

Fekete-Győr András behajtó cégnél dolgozott több évet, amely cégek piaci működése a tisztességes üzleti magatartás határait erősen túlfeszítik, ezen cégek alatt nem a verőlegényeket, hanem a bejegyzett, akár nemzetközi behajtó cégeket értem.

Döntse el mindenki, kire emlékeztet ez a karakter.

Az Orbán-kormány és az álparlamentáris viszonyok mellett teljesen impotenssé váló ellenzék miatt egyre inkább úgy gondoljuk, hogy egy közpénzre aspiráló vagy már azt elnyert politikai képviselő eljátszhatja a civil és a forradalmár, de leginkább Rózsa Sándor, a nép gyermeke betyár szerepét. Egyre többen preferálják az erőszakos megnyilvánulást, a törvénytelen fellépéseket.

Lehet a társadalmi cél valamely forradalmi hevület, rendkívüli fellépés, de oda nem szükségesek közpénzre ácsingozó, a hatalomba igyekvő szereplők, sem közpénzen élők. Akkor legyen forradalom, tiszta lappal, az utca emberével, utcai harccal, nem ez a lila csomagolópapíros erőlködés.

Amennyiben demokratikus úton kívánjuk leváltani a jelenlegi hatalmat, a legtöbbet azzal tehetjük, ha szüntelen demokratikus cselekvési térbe szorítjuk az ellenzéket. Már amennyiben szeretnénk, hogy egy kormányváltást követően is a demokratikus értékek legyenek az irányadóak.

Senkinek ne legyenek kétségei: ha egy párt és annak vezetője egy-két százalékon állva már nem tiszteli az alkotmányos berendezkedést, azt megsértve számára sikeresnek tűnő akciót hajt végre, akkor az majd bármennyire is érdekelni fogja, ha ennél nagyobb hatalomra tesz szert.

A politikai szereplők mindenkori magatartása árulkodó arra nézve, hogy milyen viszonyt ápolnak a demokratikus alapértékekkel szemben, és milyen módon igyekeznek rendezni a közügyeket most, egy év múlva és akár öt év múlva.

Egyszer már erősen meglepődtünk valakin. Akkor is sztárolták többen az ifjú titán radikalizmusát.

Majd túl sokan, túl későn eszméltek.

Ideje előre észlelni az arrogáns és antidemokratikus jeleket, és nem megtűrni azokat senkitől.

(Fotó: hirado.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr5212527321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nick papagiorgo 2017.05.21. 14:01:21

@igazi abramovics:
abban teccik tévedni, hogy az "elbeszélgetés" nem megoldás semmire.
Az egy dolog, hogy a Momentum (és sokan mások) szerint az origo (és sokan mások) "lakájmédia", akikkel szemben minden eszköz megengedett, így mentik fel magukat a tetteik következményei alól- nadehát ez a Schicklgruber őrmester és csapatai által is követett ideológia, jelesül a zsidó nem ember, azzal bármit is lehet csinálni, az "nem bűn". Sőt, a "társadalom igényli" az "ilyenek megbüntetését", tehát vegyük magunk kezébe a dolgokat, és büntessük meg őket.

Az meg egy másik dolog, hogy a Momentum esetleg hatalomra jut. És akkor mi lesz, lesznek ilyen "elbeszélgetések"? Nem nő a GDP, majd bemegyünk a "gazdasági minisztériumba", és utána majd beismerik a tévedésüket, és utána majd nő, vagy hogy képzeljük el ezt? Magas a munkanélküliség, majd "elbeszélgetünk" az emberekkel, hogy ne lógjanak, irány dolgozni? stb.

Nem-nem, drága abramovics úr, a Momentum által követett módszerek nem jók semmire, sőt elítélendőek, ezt tessék felfogni. Már ha demokratának tetszik magát tartani.

ulpius66 2017.05.21. 14:03:31

Nekem pl. tetszenek ezek a momentumos gyerekek!

Tök jó, hogy vannak!

Meg a Kétfarkúak is!

Demokrácia van!

Mindenki úgy jelenik meg, ahogy tud!!!

ulpius66 2017.05.21. 14:09:17

@igazi abramovics:

Hát sajna az van, hogy az EGYEDÜLI HATALMI ÁG, A MÉDIA!!!!!!

(mondjuk erre rájött mán SoroSS-elvtárs, Simicska, Habony, Mészáros és Vajna is.......... persze néha-néha azért a pénz is beszél........ az állampolgárok szavazata ezek mellett egy NAGY NULLA!!!!!!!!!!)

röf 2017.05.21. 14:09:44

Inkább előbb mint utóbb, valaki pofán fogja verni a monumentumos újhullám üdvöskéit.
Aztán lehet sikoltozni az amerikainépszavában, meg a diveltben....

BiG74 Bodri 2017.05.21. 14:28:31

Nem szép dolog, nem szép dolog. Teljesen igazad van!
Viszont kár ilyen szintű következtetéseket levonni az esetből, tekintve, hogy a lényeg a Momentum pártként kikerült a politika piszkos terepére. Itt kell a cirkusz is, mert nem mindenki, illetve a többség nem demokrata, kulturált választó. Fájnak a lájkok? Fájhatnak, de azért mert, nem a megfelelő eljárást lájkolják, vagy mert egy ellenzékit lájkolnak, aki átlag állampolgárnak álcázva lépett fel, és ezzel elismerésre tett szert?

2017.05.21. 14:29:26

Az alkotmányosság, a demokrácia és a sajtószabadság szemenköpése az, amit a fidesz és a propagandagépezete, benne az Origóval, művel. Az ilyenfajta "újságírást" ki kell takarítani a médiából. Alkotmányba kell foglalni, hogy "A sajtószabadság csak és kizárólag az igazság büntetlen közlésére vonatkozik", a hazugság és ennek mások ellen való felhasználása köztörvényes bűncselekmény kell legyen.

ulpius66 2017.05.21. 14:36:05

@Ylim:

Ugye mennyire nem tetszik ez a kibaszott nagy demokrácia, a sajtószabadság!

"Alkotmányba kell foglalni, hogy "A sajtószabadság csak és kizárólag az igazság büntetlen közlésére vonatkozik" ---- írod kéjelegve!!!

AZ, HOGY MI AZ IGAZSÁG, AZT TERMÉSZETESEN TE MONDOD MEG!

6.Lenin 2017.05.21. 14:37:40

@Ylim:

Ilyen már volt.
Valakik eldöntik, ki számít embernek, mi az igazság, stb.
Ezeknek valahogy mindig rossz vége lett.

ulpius66 2017.05.21. 14:38:07

@Ylim:

"Az alkotmányosság, a demokrácia és a sajtószabadság szemenköpése az, amit a LIBERÁL-FASISZTA SOROSS-ELVTÁRS és a propagandagépezete, benne az INDEX-SZEL, művel."

ÍGY SOKKAL HITELESEBB!

RÁADÁSUL, EZ AZ IGAZSÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ulpius66 2017.05.21. 14:42:01

@6.Lenin:

Természetesen az ilyen agyatlan vadbarmok, mint ez az "Ylim" miatt tart ott a magyar média-piac ahol tart.....

Ezek isszák a SoroSS-elvtárs összes hazugságát, és elhiszik, hogy az az igazság!

EZEK TELJESSÉGGEL MENTHETETLENEK!!!!!!!!!
(EGY TYÚKNAK TÖBB ESZE VAN, MINT EZEKNEK....)

6.Lenin 2017.05.21. 14:51:47

@ulpius66:

Szerintem ez valamilyen hibás gén "eredménye", a ballibák tök meg vannak győződve, hogy nekik mindig,mindenben igazuk van.
Bár ezt még hosszútávon nem sikerült bizonyítani, de ez nem zavarja őket.

Kicsit még fejlődik a génsebészet és akkor ez megszüntethető lesz, még a zsacskóbanlévőállapotukban kiveszik ezt a hibás gént, utána végre jön a totál hepi mindenki. Ki a toszt fogja érdekelni, hogy mi is az igazság.
1 lesz,de az tuti, hogy az lesz.

midnight coder 2017.05.21. 14:57:21

@igazi abramovics: A vörösnácik ezzel az akcióval ismét csak adtak a szarnak egy hatalmas pofont. Ezzel az üggyel ugyanis precedenst teremtettek.

Innentől kezdve bárki, akinek elég pénze van, felbérelhet pár tucat kevés hajú érteliségit, és elküldheti egy tetszőlegesen kiválasztott média szerkesztőségébe őket a "nép nevében" .
Márpedig, a ki tud több kigyúrt kopasz állatot küldeni az ellenséges média szerkesztőségébe versenyt nem biztos, hogy a vörösnácik fogják megnyerni.

De ha ezt a ziccert (még) nem is használja ki a FIDESZ, akkor is eléggé csökkenti a sajtószabságért folytatott picsogás hitelességét az olyan akció, amikor a picsogók rátörnek a velük ellentétes nézeteket valló média szerkesztőségére.

Ezt az akciót csak a nagyon agyhalott ballibák tudják nyereségként elkönyvelni. Szó se róla, alighanem ők is voltak a célcsoport akinek a kedvéért a showt rendezték.

ulpius66 2017.05.21. 14:59:46

@6.Lenin:

Hát eztet mán rég feltalálták!

Ezer évek óta tudjuk, hogy az igazság a kiválasztott nép kezében van!!!!!

Az utóbbi évszázadokban aztán hívták magukat szocialistáknak, később kommunistának, jelenleg liberálisoknak!!!

De ezek egy TŐRŐL FAKADNAK!!!!!

Én persze nem azt mondom, hogy ez az agyatlan Ylim a kiválasztott nép fia, hanem azt, hogy általuk megtévesztett félrevezetett vadbarom, aki issza kiválasztott nép fiainak hazugságát!!!

Netuddki. 2017.05.21. 15:06:53

Kedves Beáta, vagy mi a valódi neved!

Tudom, hogy ezt a bejegyzést úgy írtad, hogy aki elolvassa, 10 közül 8-an nem nézik meg a videót. Lehet még te se láttad. Ugyanis amiket itt össze-vissza irkálsz, gyakorlatilag hazugságok, a kormányzati propaganda, mindenféle kritika nélküli átvétele.

Az tudom tanácsolni mindenkinek, mielőtt bármiféle véleményt fogalmazna meg, nézze meg a videót! Aztán szóljon ha bármiféle fenyegetést, neadj', "alkotmányba ütköző" dolgot találna benne.

Az origós tolvajfideszes fijjugg meg már régen eljátszották, hogy bármiféle sajtóterméknek látszódjanak. A tények makacs dolgok!

Egy valódi újságíró mit csinlt volna, ha egy közszereplőről tudomására jutnának bizonyos dolgok? Felkeresi az illetőt, interjút kér és szembesíti vele. Szerintem egyik Momentumos illető se mondott volna nemet erre a lehetőségre.

A valódi újságírók, ezt az utat próbálják követni a tolvajfidesz kormány vezetőivel is, de ezek a bűnözők valamiért nem akarnak élni a "lehetőséggel". Ezért is van a cikk alján, hogy "a témában keresük az érintettet, idáig még választ sem kaptunk, ha válaszolnak frissítjük a cikket".

Ennyike, addig meg az összevissza hazudozó, tolvajfideszes szennymédia örüljön, hogy az érintett megy be hozzájuk, nem a Molotov-koktélt küldi. Gondolom, ennek még jobban örülnének a tolvajfidesz háza táján, pedig a hazugság kárvallottjának minden joga meglenne rá, miután az évek múltán meghozott bírósági ítéletre is magasról tesznek ezek az újságírónak nem nevezhető bajorpajor férgek.

Netuddki. 2017.05.21. 15:10:17

@röf: Csak aztán ne csodálkozz kisköcsög, ha utána téged is jól pofán vernek.

6.Lenin 2017.05.21. 15:12:53

@ulpius66:

.."általuk megtévesztett félrevezetett vadbarom,"

Szaladgálhatnak többen is hibás génekkel az utcán. Nekik 1 másik defektes.
Lesz majd arra is valamilyen étrend-kiegészítő tabletta.

Amiről írtál az valóban több évezredes probléma, 18-ig nem hiszem, hogy megoldódna.
Lesznek itt még vadabb dolgok is jövő tavaszig, pláne, ha a remény halványodni fog tovább.

Netuddki. 2017.05.21. 15:15:50

@nick papagiorgo: A picsogásod körülbelül azzal egyenértékű, amikor sír a tolvaj szája, hogy menekülés közben amikor elkapták, elgáncsolták, és beütötte a buksiját. Jobb lesz ha felkészültök tolvaj férgek, nem lesz könyörület, amikor el lesztek számoltatva! Az utolsó tolvajfideszes szekértolóig bezárólag. Nehogy azt hidd meg fogod úszni! Még van lehetőséged váltani...

6.Lenin 2017.05.21. 15:21:30

@Tibi !:

A kedvencem a kormányinfó. Érdemes nézni.

A kérdésekre (azokat most nem minősíteném) adott válaszokra, mit is írnak aztán a különböző "igaz" felületeken. Utána nézd vissza a videót.

-Jó estét kívánok, szeretném, ha ideadná a vagyontárgyait.
-Jó estét, elnézést, de ez az én lakásom, és már éjfél is elmúlt.
-Látom nem értette a kérésemet mit kekeckedik, ezzel csak az időt húzza.
-Elnézést, esetleg egy kávét munka közben? Megkínálhatom?

Tibi! Neked így megfelelne?

ulpius66 2017.05.21. 15:28:31

@Tibi !:

György papa!

Remélem olvastad Tibi atya intelmeit!

Újra idemásolom!

" Jobb lesz ha felkészültök tolvaj férgek, nem lesz könyörület, amikor el lesztek számoltatva! Az utolsó tolvajfideszes szekértolóig bezárólag. Nehogy azt hidd meg fogod úszni! Még van lehetőséged váltani......"

György papa!

Jobb lesz, ha váltasz!!!!

Itt van pl. Simicska ő 2010-15 között a leges-legfőbb ellenség volt, aztán váltott... most már ő legjobb JÓBARÁT!!!!

Váltsál te is, és akkor TE SEM LESZEL ELSZÁMOLTATVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ulpius66 2017.05.21. 15:29:56

Sőt!!!!

Ha most váltana Mészáros, Garancsi, Habony vagy Vajna akkor ők sem lennének elszámoltatva, mint a Simicska!!!!!!!!!!!!!!!

Ratyi Manó 2017.05.21. 15:33:44

@eßemfaßom meg áll: Eszes Beáta nem létező, kitalált személy

BiG74 Bodri 2017.05.21. 15:41:07

@ulpius66:
Nem nekem írtad, de mond már el nekem, hogy szerinted mitől lett a simicska az ellenzékiek barátja?
Fogalom zavarban szenvedsz.
Simicska nem lett egy értelmes ember barátja sem, csupán a vityád ellensége (elvileg). Ez alapján kíváncsian várjuk milyen szart kíván előző pártfogoltja nyakába önteni. De ettől függetlenül, mond már el, hogy hol sztárolta, védte, a felvásárolt pártján kívül bárki is. A hozzád hasonló nyaloncoknak volt kötelezendően védendő, sztárolandó a g napig. A jobbikot meg hagyjuk, mert soha nem volt más mint másodrendű fidesz, ott a g nap előtt sem támadhatták, most meg pláne nem. De áruld már el, miért akarod a fityisz ellenzők nyakába varrni a fityisz eldobott mocskát?

ulpius66 2017.05.21. 15:45:53

@BiG74 Bodri:

Bodri kutyám!

Lécci linkelj mán be egyetlen egy icurka-picirka linket 2015 utánról, ahol a baliibsi ellenzék követeli a Simicska elszámoltatását!

Előre is köszike!
(én ezer olyan linket tudok ahol ajnározzák a Simit....)

Netuddki. 2017.05.21. 15:46:09

@6.Lenin: Ó, te köcsög tolvajfideszes! Ki a faszt érdekel amikor a saját, bűnöző nézőpontodat akarod valamire ráerőltetni! A balfasz origóst nem a saját lakásán keresték fel te ostoba, és nem lopni akartak, bármennyire is meglepő ez egy olyan tolvajnak mint amilyen te magad is vagy.

Netuddki. 2017.05.21. 15:49:16

@ulpius66: Nyugi köcsög, el lesz a simlicska is számoltatva. Legfeljebb enyhítő körülmény lesz ha kipakol az exéről.

Különben meg nagyon jól tudtad, hogy a hozzád hasonló 20-ad vonalbeli kis tolvajfideszes férgekről írtam, nem a nagykutyákról. De nembaj, teszkós árufeltöltő még lehet belőled, vagy közmunkás árokpartkaszáló, havi 50-ért.

ulpius66 2017.05.21. 15:55:10

@Tibi !:

Tibi atya!

Nekem 280 ezer a havi nyugdíjam!

Azt is elveszitek tőlem?????????????

Nem arról volt szó, hogy 13. havi nyugdíjat is kapunk?????

nick papagiorgo 2017.05.21. 15:56:34

@Tibi !:
A te véleményed már régen nem érdekel.
Te addig nem vagy boldog, amíg valakik nem lógnak lámpavason. Mindegy, csak lógjanak.

Az a különbség közted meg köztem, hogy ha valami miatt kiderülne az igazi nevünk, én nyugodtan tudom vállalni, amit leírtam, téged meg úgy kb mindenki leköpne, te kis névtelenül uszítgató nethuszár :)

Netuddki. 2017.05.21. 15:56:54

@ulpius66: @6.Lenin: Ja, és még annyit. Ha szerepeltek valami tolvajfideszes kifizetési listán, én a helyetekben elkezdenék aggódni. Ha fidelitasos hülyegyerekként, akkor még inkább.

Ez nem fenyegetés, hanem ígéret...

Netuddki. 2017.05.21. 15:58:56

@ulpius66: Akkor vénségedre meghülyültél ezek szerint, hogy a tolvajfidesz szekerét tolod.

Amúgy meg, ki ígért neked 13. havi nyugdíjat? Én biztos nem.

ulpius66 2017.05.21. 16:01:09

@Tibi !:

Tibi atya!

Nekem konkrétan a kommunista Botka elvtárs ígért 13. havi nyugdíjat!!

Ugye betartjátok az ígéreteteket?

Netuddki. 2017.05.21. 16:01:25

@nick papagiorgo: Engem meg a tévképzeteid nem érdekelnek.
De, neked is szólt a listás dolog. nem kell válaszolnod, és túl hülye is vagy ahhoz, hogy elgondolkozz rajta. De hajrá, csak így tovább!

ulpius66 2017.05.21. 16:03:00

@Tibi !:

Egyebekben nekem mi lesz "büntetésem" ha a Fideszre szavazok?
(teljes vagyonelkobzás, kiátkozás, kötél vagy felnégyelés?)

Netuddki. 2017.05.21. 16:03:35

@ulpius66: Mi közöm a botkához balfasz? De felőlem rá is szavazhatsz, vagy inkább az orbán nyögdíjprémiumára hajtasz? A 10ezres Bözsi utalványra?

ulpius66 2017.05.21. 16:04:26

Tibi atya!

mindezt csak azért kérdem, hogy tisztába legyek a ballibsik DEMOKRÁCIA-FELFOGÁSÁVAL!

6.Lenin 2017.05.21. 16:06:15

@Tibi !:

Igaz, azt eddig is tudtam, hogy nem sok eszed van, tehát nem kell erőlködve ezt bizonygatnod.

Tibikém!
Önbíráskodás nem egy jogállami cselekedet, a momentumos fószer valamit igazságtalannak tart, akkor megírja, elmondja, feljelentést tesz, aztán az arra hivatottak, vagy a köz eldönti.
Ha igaza van, majd 18-ban nyer és elhozza nekünk a kánaánt, mindenki hepi lesz, már azt a pár hónapot féllábon is kibírjuk, vagy , ha hazudik, mehet a többi szadeszos után a szemétdombra. Ez ilyen 1xű.

Netuddki. 2017.05.21. 16:09:52

@ulpius66: A tolvajfidesz szerint a baloldali, liberális a felfogása szerint képtelen megvédeni magát az olyan húzásokkal szemben amit a tolvajfidesz alkalmaz ellenük. Amit a tolvaj gazdád ki is használ.

Mivel én nem vagyok se baloldali, se liberális felfogású, úgy és akkor qrlak orrba ahogy nekem tetszik. Akár itt a blogokon, akár máshol. Mindezt teljes joggal teszem, mivel a fajtád szétlopja, és szellemi nyomorba dönti Magyarországot. Azaz hazafias kötelességem, hogy megvédjem a többieket tőletek. Ennyike, na csá tolvaj bűnözőkém!

6.Lenin 2017.05.21. 16:13:48

@Tibi !:

Szerintem hamarább fog téged meglátogatni a Guta, egy ütéssel. Jobban járnál, ha megelőznéd a látogatását. 18 tavasza után nagy eséllyel várhatod a látogatását.
Használd ki ezt a pár hónapot, tavasz van, kergess lepkéket, kirándulj. Ügyelj arra, hogy 5 percnél nagyobb szüneteket ne tarts két lélegzetvétel közt. Ne keverd össze a nyakkendőt egy vastag kötéllel, bár sok problémád megszűnne utána.

BiG74 Bodri 2017.05.21. 16:14:18

@ulpius66:
Hol ígérte? Nem igazán követem a maszopos botladozást.
Simicska elszámoltatása? Simicska már a g nap előtt kicsússzant a pikszisből, így amíg a tolvaj fityisz banda naponta gyártja a bűnügyeket, addig simicska nem igazán kompromittálódik, nincs miből. Múltja van, ezért nem komáljuk, de jelene, közelmúltja nincs. Lehet ez fáj neki.
Én úgy látom, sokkal jobban zavar titeket, hogy a nagy szürke eminenciás barát hirtelen ellenség lett, és nagyon szeretnétek azt hinni, csak két oldal van. Ti, a hűséges elvtársak és baráti csahosaik, és mindenki más az ellenség.
Amúgy linkelgess csak szorgosan, idődből ezek szerint kitellik!

Netuddki. 2017.05.21. 16:14:30

@6.Lenin: Ostobenkó, -IQ huszár!
Az úgynevezett "kabátlopási ügy" már szakállas tolvaj bűnöző módszer az ellenfél lejáratására. Hát nem egyszerűbb orrba vágni a magadfajtát? Faszom szórakozna veletak balfaszok!
Aztán picsoghatsz érte, magadnak kerested a bajt.

Mellesleg, ha az igazságszolgáltatás nem tudja ellátni a feladatát, az mindig önbíráskodást és anarchiát szül. Majd elgondolkodtok rajta, jó ötlet volt-e lebontani a jogállamot balfaszok.
Az USA-ban se volt mindíg úgy, hogy a tolvaj rablókat bíróság elé állították, volt amikor csak egyszerűen lelőtték. Igaz ott mindenki fel volt fegyverkezve, nemcsak a rablók.

Netuddki. 2017.05.21. 16:17:14

@6.Lenin: A helyedben nem lottóznék fidelitasos kis hülyegyerek!

ludwigvan 2017.05.21. 16:18:06

Az ilyen szembesítő videókat mindig is utáltam. A magyarul "Kóla, puska, sültkrumpli" (Bowling for Columbine) című film is teljesen ilyen volt, és a frászt hozta rám. De amúgy meg igaza van Michael Moore-nak is meg Fekete-Győr Andrásnak is. Azokat az embereket, akik elkövetnek valami gaztettet, igenis szembesíteni kell. A kérdező úgy gondolja legalábbis, hogy amit az interjúalanya csinál vagy csinált, az egy gaztett. Hát akkor tessék: ott a kamera - most magyarázza el a kedves nézőknek, hogy mit miért tett, és azt mi igazolja; vagy miért van neki igaza! Ez nem demokrata vagy antidemokrata viselkedés. Ez konfrontáció. Semmi baj azzal, hogy ha tudatosul a "negyedik hatalmi ág" képviselőiben, hogy őket is el lehet számoltatni. Na nem fogják kirúgni, nem kerül börtönbe, még pénzbírságot sem kell fizetni, de a nevetség tárgyáva tehető ő is.
Sajnos tele van vágással a videó, úgyhogy nem tudhatjuk, hogy mondott-e valami értelmeset az újságíró vagy olyan megszeppent nyuszi volt végig, mint amit láttunk belőle.
És valóban jobb lenne, ha ezt egy másik újság csinálta volna vagy egy függetlenfilmes, nem pedig egy pártelnök. De basszus, ez van. Senkinek sincs ideje és/vagy töke ehhez.

6.Lenin 2017.05.21. 16:31:28

@ludwigvan:

Ez a horpadtmellű igazságosztó tián már most, hogy nincs mögötte a haverokon és az őket pénzelőn kívül senki, jogot formál arra, hogy egyedül félkézzel eldöntse ki, kicsoda, hol lakik az igazság. Mi lesz, ha egy őt kiszolgáló erőszakszervezetek is a hatalmában lesznek,

Demokratikus átnevelő táborok, kivégzőosztagok fogják járni a falvakat, városokat
jön a dicsőséges Tanácsköztársaság 2.0 ?

BiG74 Bodri 2017.05.21. 16:32:28

@midnight coder:
A vörösnácik alatt a momentumosokat érted?
Ha igen, akkor hogyan keveredsz ilyen csicska értelmezésbe? Neked ez az erőltetett dolog tetszik?
Itt senki nem bérelt senkit, az érintett harmadmagával, verőlegények nélkül érkezett. Amire te gondolsz az a választási hivatalnál történt, és nem a momentum által. Amit te előhozol, na az a fityiszes valóság!

Netuddki. 2017.05.21. 16:32:30

@6.Lenin: Látom azért foglalkoztat a kérdés. Nagyon helyes!

Netuddki. 2017.05.21. 16:38:03

@ludwigvan: Azért van egy olyan része is a videónak, amiről a blog szerzője "szemérmesen" hallgat. Felmerült a kérdés, mi lesz ezekkel, az embereknek csak jóindulattal nevezhető origósokkal és társaikkal, ha netán jövőre, vagy a következő években bukik a fidesz? Ezt a kérdést még nagyon sokszor fel kell tenni a választások közeledtével!
Nem maradhat büntetés nélkül, hogy aljas indokból, pénzért, tolvajok cinkosai voltak. Nem bosszúból, hanem ezt kívánja az erkölcs.

ludwigvan 2017.05.21. 16:41:07

@6.Lenin: Érdekes, hogy ezt a borúlátó képet nekem címkézted, de ha már így történt válaszolok rá: Lehet, hogy jönnek az átnevelőtáborok, meg a többi borzalom, amit elképzeltél, és még az is lehet, hogy ennek a jövőnek az ura az őrült Fekete-Győr András lesz. Csak éppen ez nem következik abból, hogy 2017-ben pimaszul kérdőre vont egy propagandistát. Merthogy nagyon is ráfért, és még egy csomó emberre ráférne egy-egy kamera előtti kérdőrevonás. Például rád is, és amikor nagyon felidegesít valami félnótás egy fórumon, és odaszólok neki egy keményet, akkor rám is.

6.Lenin 2017.05.21. 16:47:54

@ludwigvan:

Miért Fekete-Győr András nem propagandát nyom? A sajátját.
Már most jogot formál arra, hogy számonkérje azokat, akik nem vele értenek 1et.

Ez itt a probléma, mert ezek után bármelyik hasonló őrült is ezt fogja tenni, és, ha ennek nem lesz következménye, joggal teszi.

Ezek után , bárhol, bármikor, bármit megtehetek majd, ha az nekem nem teszik.
Ki, mi tart majd vissza?

BiG74 Bodri 2017.05.21. 16:48:18

@Tibi !:
Eh, mi lenne? Szerencsétlen banda, eladta magát. A médiapiac nem tud sok embert eltartani, az ellenzéki meg pláne nem.
Viszont a fityisz potentátok az esetleges bukta után, a lopott pénzből még bőven tudják majd finanszírozni egy részét, a másik fele meg mivel már most fityisz stigmát hord a homlokán, mehet kőműves mellé segédnek.
Aki viszont fullba nyomta a kretént legalább a bíróságon meg lehet túráztatni.

ludwigvan 2017.05.21. 16:49:30

@Tibi !: Szerintem 2018-ban már csak az értelmi fogyatékosok szavaznak a Fideszre, és szépen le lesz váltva. Viszont az ismerősi körömben, az újságokban, a fórumokon mindenki azt mondja, hogy még a kétharmad is kinéz nekik. Egy ilyen megélhetési propaganda-újságírónak meg sem fordul a fejében, hogy bukhat a Fidesz. Úgyhogy kiszolgálja őket. Ez a munkája.
Erkölcsileg én is helyesnek tartom azt, hogy meg kéne büntetni ezeket az embereket - ebben viszont nem hiszek. Amikor Magyarország felszabadul a Fidesz uralom alól, akkor olyan lesz, mint a megerőszakolt lány, aki inkább hallgat az egészről, és örül, hogy ennyivel megúszta.

BiG74 Bodri 2017.05.21. 16:54:40

@6.Lenin:
Az itt a probléma, kedves Iljics, hogy nem ezek után tartunk itt, hanem, hogy már itt tartunk. Ez pedig nem a Momentumos bűne. Statuálhatsz vele példát, de az még tüneti kezelésnek is kurvára kevés.

ludwigvan 2017.05.21. 16:55:06

@6.Lenin: Az az igazság, hogy pont az efféle (a videóban látott beégetés-szerűség) fog visszatartani téged is attól, hogy bármit megtehess.
De mint írtam is, ezt nem egy pártnak kéne csinálnia, hanem, ahogy te írtad: bárkinek.

6.Lenin 2017.05.21. 17:10:46

@ludwigvan:

A beégésnél kire gondolsz?

Arra aki megír valamit, valakiről, vagy aki jogot formál, hogy azt számonkérje?

Egyik opció se jó megoldás.
Ne más dönthesse el, hogy mit írjak, és nem én-mert rólam van szó-, hogy az igaz, vagy hamis állítás.

Bizonyítsa be, hogy az állítás hamis, annál nagyobb égés nem lehet a másiknak.
ezek után milyen alapon diktátorozik itt valaki?

Agyrém ez az egész.

Azt én megértem, hogy az ellenzék tehetetlen (inkább tehetségtelen szerintem), szeretne hatalomra kerülni. Zavarja őket, hogy a választók meg nem akarják, vagy nem őket. szar helyzet szó se róla.

Netuddki. 2017.05.21. 17:24:40

@6.Lenin: "Már most jogot formál arra, hogy számonkérje azokat, akik nem vele értenek 1et."

Ezt kiskomám, úgy hívják hogy lejáratókampány. Semmi köze ahhoz kinek mi a véleménye.
Ha ezen egyszerű dologban nem tudsz különbséget tenni, akkor valóban egy ostoba hülye vagy.

ulpius66 2017.05.21. 17:27:49

@ludwigvan:

I. Ludwigom!

Az meg teljesen természetes, hogy NEM LESZ ITTEN SEMMIFÉLE ELSZÁMOLTATÁS!

Ha véletlenül a ballibsi elvtársak hatalomra kerülnének, akkor nagy ívben szarnának az egész ELSZÁMOLTATÁSRA!!!!!
Nekik pont megfelelő lenne, ha végre ők ülnének a mézes bödön mellett és végre ők tudnának lopni!

Ennyi, és nem több!

Netuddki. 2017.05.21. 17:31:32

@6.Lenin: Fölöslegesen vergődsz. Az origó mára egy fideszes agitprop, lejárató szennylap lett. Amit csinálnak az erkölcsileg elítélendő. Ez a lényeg nem más. Nem azért mert valaki eldöntötte róluk kik, mik, hanem amit tesznek. Pont olyan mint amikor valaki pénzért nyújt sexuális szolgáltatást, de felháborodik ha leqrvázzák.

Jakab.gipsz 2017.05.21. 17:33:04

@Tibi !:

Ti-bi ! ha annyira vért akarsz látni, szúrd tökön magadat, de másokat ne uszíts, csak azért mert te egy gyűlölködő vad barom vagy.

Megnéztem ezt a videót amit a momentumosok össze vágtak.

Ez a Fekete-Győr András egy verbális agresszor, Nolimpia gyilkos kis geci, és ez akar magyar országon demokráciát csinálni, van pofája egyáltalában meg nyikkanni, a lelkiismerettel neki és a felbujtóinak kell elszámolni.

Kár ezért a kis taknyosért.

Andris irány Kanada Kertész Ákos mellett van a helyed, talán elfelejteted a Magyar nép kollektív anyázását ez a hazug költő kezdte el.
Te pedig az újságíróinkkal is ezt tetted.
Mi pedig megbocsájtani szoktunk, de felejteni, azt már nem!

Netuddki. 2017.05.21. 17:34:05

@ludwigvan: Márpedig én arra fogok szavazni aki megígéri, hogy lecsukja az orbán maffiabandát, és visszaveszi az adófizetők pénzén haverokhoz kijátszott állami tulajdont. Szóval, szabad a pálya!

Netuddki. 2017.05.21. 17:35:33

@Jakab.gipsz: Aha, én vagyok a gyűlölködő? Olvasd vissza mit írtál kisköcsög! Muhaha!

6.Lenin 2017.05.21. 17:35:34

@Tibi !:

Látom nem érted. Milyen lejáratásról beszélsz?

Szerinted mindenki tolvaj aki nem a te kedvenceidhez tartozik, de ha rájuk mondják, akkor az már rágalmazás? Nálad nagyobb diktátor nem is kellene, Orbán kisdobos hozzád képest.

Persze, ha olyasmit írok-mondjuk a B1-en, ami nekik nem tetszik, kizárnak, ha más leszarja, hogy mit mondtok, az diktatúra.
Te sem érted még azt sem amit írsz, aztán másokat lehülyézel.

Tibikém, neked is jogod van a véleményedet leírni, elmondani, nekem is, másoknak meg megítélni kinek is lehet inkább igaza. Azt nem te,és nem én dönthetem el.
Pedig nem olyan bonyolult ez. Persze, ha nem egy eltorzult a világképed, vagy nincsenek torz hajlamaid, amit szeretnél már kiélni.

Netuddki. 2017.05.21. 17:37:20

@6.Lenin: Hát, fidelitasos kis hülyegyerek, neked vannak itt szövegértelmezési nehézségeid kettőnk közül. Már bocs.

6.Lenin 2017.05.21. 17:49:44

@Tibi !:

Ez így lófütty Tibikém, vagdalkozni azt tudsz, ezt ismerem. Mást nem nagyon.

Mondjuk, ha megnéznénk, hogy az indexen hányszor volt helyreigazítás mert "véletlenül" valótlant írtak, de ezt mondjuk egy kopasz banda intézte volna inkább, kihagyva a sok jogi tökölést, azt minek neveznéd Tibikém?
Vagy a kaméleon jobbik néhány régebbi kijelentéseit számonkérnék vörös brigádok?

Dereng már valami?

Zsíros Bödön 2017.05.21. 17:51:03

Mi a faszomért nevezitek ezt önbíráskodásnak? Mindenhol ez a duma megy.

Bambano 2017.05.21. 17:54:50

"A videofelvételhez engedélyt nem kértek a jelenlévőktől, egy magáncégnél.": miért, te kértél engedélyt a képen a barna ruhás bácsitól, hogy megjelenítsd az arcát? ami videót én láttam az esetről, ott pl. az ő arca ki volt takarva.

az, hogy te nem takartad ki, sérti az infótörvényt.

Netuddki. 2017.05.21. 17:55:18

@6.Lenin: Értelmi fogyatékos fidelitasos hülyegyerekekkel a továbbiakban nem foglalkozom. Már bocs.

6.Lenin 2017.05.21. 18:00:22

@Tibi !:

Nincsenek komolyan vehető érveid. Ennyi.

Netuddki. 2017.05.21. 18:06:47

@röf: Addig jár a kiskancsó a kútra, amíg pofán nem verik...

Bambano 2017.05.21. 18:06:58

érdekes poszt, el kellene még olvasni vagy 5x, hogy rájöjjek, hogy lehet ilyen totálisan zagyva alapértelmezésből kiindulva viszonylag helyes végkövetkeztetést levonni :P

a főbb problémák:
- az az általánosítás, hogy a médiában cikk van, pont, az túlzó, és ettől lesz a poszt is téves. ugyanis az az állítás, hogy "Amennyiben a cikk nem ütközik törvénybe, az egy véleménynek tekinthető", tévedés. amennyiben egy cikkben tények vannak, az nem vélemény.
- fgya-nak igenis joga van számonkérni, hogy miféle marhaságokat irkálnak róla. az nem igaz, hogy csak az újságíró kérheti számon a politikust, fordítva is igaz.
- az origó mostanában már messze nem üti meg a mércét.

amiben a posztnak igaza van, hogy ez a helyi menő csávó stíl, amit fgya előadott, nem méltó úriemberhez.

Fiká Zoltán 2017.05.21. 18:13:55

@igazi abramovics: Igazi komcsi tempó, amit művelsz, te degenerált. Ne vedd a szádra többet a demokrácia szót, nem érted és nem érdemled meg, hogy használd.

Bambano 2017.05.21. 18:16:53

@midnight coder: "De ha ezt a ziccert (még) nem is használja ki a FIDESZ": a fidesz azért nem küldött még kigyúrt kopasz állatokat más szerkesztőségekbe, mert egyrészt már mindegyik az övéké, másrészt az a pár kigyúrt kopasz, akit megfizetnek, az a választási iroda előtt járőrözik.

röf 2017.05.21. 18:19:18

@Tibi !:
Így van, pöcs.
Addig addig feszegetik a pofonos ládát a momentumos majmok, amíg beleszaladnak valami eligazításba... :)

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.05.21. 18:22:45

A ballib médiacsicskák írásaira ,akik elélveznek azoknak semmi joguk számonkérni a jobboldali médiacsicskákat.

fmintdénes · fmintdenes.blog.hu 2017.05.21. 18:23:52

Nagyon jó írás ! Teljesen egyet értek vele ! Az Origóba bemenni elhibázott hatásvadász lépés volt. Egyébként a pökhendiség süt szerintem arról a videóról amit erről készítettek, meg az egész szituról. Nem bírom az origosokat, de esküszöm megsajnáltam azt a fazont akire ráálltak. Nem lenne jó ha azzá válna a Momentum ami ellen elméletben küzdenek. Ilyet asszem már láttunk valahol... Nem lenne jó ha azt játszanák el , mint a kormány. Olvastam a blog bejegyzésüket amivel ki akarják magyarázni ezt az egészet. Csűrik csavarjátok a szavakat hogy tisztára mossák magukat, ami állatira unszimpatikus nekem. Sajnos szerintem most nagyon nincs igazuk, és ezen el kéne gondolkodni. Ha új látásmódot akarnak a politikába bevinni ahhoz a szerénység is hozzá tarozna, meg a hibák elismerése. Simán lehetne azt mondani, hogy ezt most elbasztuk na, még most kezdtük ezt az egészet. Meg felvetődik a kérdés, ha mondjuk rásütik az indexre holnap, hogy Simicska propaganda, akkor be lehet menni rákönyökölni az aszalokra ott is? És akkor ugyan úgy tapsolni fogunk ennek? Ebből a logikábal számomra az következne, hogy igen. És ez a mentalitás, ez nagyon - nagyon gáz....

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.05.21. 18:25:43

@Fiká Zoltán:

Nem fogja érteni.
Az @igazi abramovics féle szarkeverők addig nem nyugszanak míg létezik különvélemény, ami nem illeszkedik a ballib véleménydiktatúrában.

Ha meg még többen is vannak azok akik mást gondolnak a világról, és nem kérnek a Momentum és @igazi abramovics megfélemlító médiaterrorjából, akkor még nekik áll feljebb.

Ezek, akik semmibe se veszik a másik oldalt, és leállítozzák, nos ezek a valódi fasiszták, és diktátorok.
Csak hála az égnek kevesen vannak.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.05.21. 18:28:29

@Tibi !:

Abban igazad van, hogy az Origósok kormánypárti média kurvák.
Csakhát cseppet sem nagyobbak, mint az Indexesek, meg a HVG-sek, meg az RTL-esek.

A ballib Soros bérenc média kurvák semmivel sem jobbak, és nem is okosabbak, és mint látjuk még gyűlöletkeltésben, diktatórikus vélemény diktátumokban még a Fideszt is lekörözik.

Bambano 2017.05.21. 18:42:49

@Legeslegalja: az indexet és az rtlklubot én a kormánypárthoz sorolom.
az általad felsoroltakból kb. a hvg ellenzéki.

élveteg 2017.05.21. 18:48:16

Az hogy Fekete Győr minek tekinti az Origót ,nem sajtóterméknek,- hanem propaganda kiadványnak az egy dolog Vélemény amihez egyébként joga van csak annyit számít bárkinek a véleménye a Fekete Győré is hogy ahhoz képest a lepke fingja atomrobbanás Ennyi egy vélemény Mit monda a törvény ? Vonatkozik -e rá a sajtótörvény Igen? Akkor perelhet Ja hogy az évekig is tarthat? Igen Ahogy a Demeter Ervin apja is hosszú hosszú ideig pereskedett az akkori libernyák Magyar Hírlap ellen ( és nyert ) mert azt terjesztették hogy részt vett a hungarista mozgalomban

gmihaly621 2017.05.21. 18:58:45

A magyar baloldaliakat a hatalom megragadását és az abban való tartós megmaradást segítő "testvéri tankok", fegyverek támogatása és egyéb dolgok a 45 év alatt óvatlanná tette, elkényelmesítette, mondhatni, enyhén szólva ellazsálták ezt az időszakot. A rendszerváltás után időről időre visszaszerzett hatalom évei alatt is lazsáltak, abban bízván, hogy most is nekik van igazuk. De az eltávozott "testvéri tankok" védtelenné tették őket, nem voltak hozzászokva a demokratikus politikai "piactér" és az ország újdonsült patrónusainak keményebb feltételeihez. Hibát hibára halmoztak, a 2010-es gigabuktájuk egyre inkább bekerült a "pakliba", és végül meg is történt. Hányszor mondták, hitték azt, hogy nincs alternatívájuk, hát lett. A magyar jobboldal elleni érvrendszerük számos ütősnek vélt eleme pedig befuccsolt, egyre többet pedig ma ér el ez a jelenség. Az európai "elvtársaik" pedig kontraproduktív módon sietnek segítségükre, eleve más hátsó gondolatoktól vezérelve. Ebből szerintem nem lesz énekes halott a magyar baloldalt illetően.

postumus mumus 2017.05.21. 19:13:36

"Törvénybe ütköző jogsértés, netán bűncselekménynek minősülő médiatartalom esetén – amennyiben a helyreigazítást nem kapta meg illető – a bírósághoz és a Médiahatósághoz lehet fordulni. "
Most ez komoly, kedves cikkiró? A fidesz által kilóra megvett bíróság és médiatanács nemhogy elítélni nem fogja ezt a fideszsegnyaló tetves origobagázst, hanem külön dícséretben részesíti, a hasonló cikkekért. Szerintem az, hogy bementek a szerkesztőségbe, egy nagyon enyhe reakció volt. Én úgy vágtam volna pofán ezt a hazudozó faszkalap magát újságírónak nevező fideszpatkányt, hogy a fal adta volna neki a másikat.

Netuddki. 2017.05.21. 19:15:35

@Legeslegalja: Szépen felmondtad a hivatalos, tolvajfidesz agitpropot. Ezek után mégis mit vársz?

Netuddki. 2017.05.21. 19:19:50

@postumus mumus: A választási irodánál történt kopaszos eset gyakorlatilag bűncselekmény volt. Lett következménye? Akkor mégis mit kér számon a @Toadwart66: ebben a blogban?

2017.05.21. 20:35:20

valaki rendet vághatna eszes beja vaginájában

nem értem, miért kell ennek teret engedni
magányosan, kielégítetlenül, mindenkit gyűlölve fröcsög, így nehéz lesz bizalmat keltenie az emberek körében

frusztrált, ráakaszkodik az emberre és szid mindenkit, kiállhatatlan és utálatos. és aztán csodálkozik, hogy mindenki rühelli. nem érti. biztos mindenki szar a világon.
a férfiakat utálja, mert nem kellett nekik, a nőket utálja, mert családjuk, normális párkapcsolatuk van.

ennyi öröme van az életben, hogy időnként nyilvánosan nekimehet valakinek
most is televert megint vagy négy oldalt személyeskedéssel, szinte biztos, hogy legalább háromszor spontán elélvezett közben. feltéve persze, hogy nem totál frigid és képes orgazmusra.
mondjuk nincs kizárva, hogy totál frigid.
sőt, igazából semmi nincs, ami ennek ellentmondana.

BiG74 Bodri 2017.05.21. 20:54:44

@aleksz róz:
Ez pont full idióta, személyeskedő troll bejegyzés lett. Viszont ha ezért kibasznak a blogról már nyivákolsz is a demakratikus szólásszabadságért.

postumus mumus 2017.05.21. 20:55:47

@postumus mumus: És természetesen nem az irodájában basztam volna pofán, hanem amikor hazafelé ballag a lelkem egy setét sikátorban.

2017.05.21. 21:05:22

@BiG74 Bodri: "pont full idióta, személyeskedő troll bejegyzés lett" - ez igaz. pont mint eszes beja írásai.
(persze tömörebb és nem olyan szépen megválogatott kifejezésekkel, de nem is töltöttem el vele órákat)

"Viszont ha ezért kibasznak a blogról már nyivákolsz is a demakratikus szólásszabadságért." - ez meg hazugság.

BiG74 Bodri 2017.05.21. 21:07:47

@aleksz róz:
Hát ha nem nyivákolsz akkor azé elnézést. Nem baj ha valaki bunkó, ha tudja is, és vállalja a következményeit.

sőőtnagyonis 2017.05.21. 21:12:50

Bárki kritizálja a momentumot egy dolgot hiányolhatna mindenki. Ha az újságírónak, vagy a szerkesztőségnek nem volt igaza akkor azt ki kellene tenniük az ablakba. Senki sem ezt kéri számon. egy valamire való országban ez az első szempont, hogy nem hurcolunk meg embereket. Csak egy qurvákkal teli tömött média képes a szakmai etikát semmibe venni. Ha ez nem jön át felesleges itt szabályokat gyártani, az nem fog érni semmit.
Zseniális a Momentum felismerése, hogy meg kell tudni magukat védeni. Ezt olyan eszközzel teszik, amit eddig nem láttuk a baloldalon.
A liberálisoktól tudjuk, csak teszetosza törvények és érvek születtek. Ennek eredménye a mai fidesz fölény. A baloldal bármikor képes maga alatt vágni a fát. Hát akkor vágják, ennek a generációnak az a legelső feladata, hogy megvédje magát. Másként a hátrányuk behozhatatlan lesz.
Természetesen az etikai vétséget nem erőszakosan teszik és az értelemre igyekeznek hatni. Ennek akkor is elsőbbsége van, ha ez nekünk szokatlan, vagy váratlanul jön.
Hibáztatni őket balfogás, és az önbecsülés feladását jelenti!

ulpius66 2017.05.21. 21:18:40

"Kiss Szabolcs, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte Gyulán a vasárnapi időközi képviselő-választást, amelyet a korábbi fideszes képviselő, Balogh Lajos váratlan halála miatt kellett kiírni.

Becsyné Szabó Márta jegyző az MTI-nek elmondta: a 2662 választásra jogosult állampolgárból 978-an vettek részt a szavazáson, ketten adtak le érvénytelen voksot. A részvételi arány 36,7 százalékos volt.

Kiss Szabolcsra 549-en, Bagi Csilla függetlenre, akit az MSZP, a JOBBIK, a DK, az Együtt, a Párbeszéd és a Gyulai Városbarátok Köre támogattak 387-en szavaztak."

Szegény ballibsik Debrecen után Gyulán is kaptak egy méretes zakót!!!!!!

BiG74 Bodri 2017.05.21. 21:19:07

@sőőtnagyonis:
Szerintem folyamatosan felmerülő tévedés a blogok kommentjeiben, hogy a Momentumot a bal oldalhoz sorolják. A Momentum nem baloldali párt. Amúgy meg várható volt, hogy az aljas, arrogáns fityiszpolitika kitermeli a megfelelő ellenfelet. A baloldal nem az.

2017.05.21. 21:19:14

@6.Lenin: Azt, hogy mi számít igazságnak, majd a bíróság eldönti, ahogy eddig is. Én csak annyit szeretnék, hogy a hazugságnak ne csak helyreigazítás legyen a következménye, hanem börtön, ahogy az az olyan hazugoknak jár, akik nem újságírók (lásd BTK 373. pragrafus). Ehhez viszont az kell, hogy a sajtószabadság fogalma konkrétabb legyen és csak az igazságra vonatkozzon.

Az persze nem lep meg, hogy ez ellen a jelenlegi hazug rendszer talpnyalói ágálnak. Olyanok, akik a hazugságot alapértéknek tekintő, diktatórikus uralkodást kívánják visszahozni, mert vagy nácik, vagy kommunisták. Az ilyenek rühellik a liberális demokráciát, mert ott másoknak joga van számonkérni őket a hazugságaikért.

sőőtnagyonis 2017.05.21. 21:19:35

@gmihaly621: Milyen érvrendszert hadoválsz? Ember hol élsz?

ulpius66 2017.05.21. 21:20:49

Kedves ballibsi elvtársak!

Úgy látom a tüncizés mán egész jól megy.

Azért nem ártana néha-néha egy választást is nyerni!
(egyebekben legközelebb mikor lesz tünci????)

ulpius66 2017.05.21. 21:23:23

index.hu

"Ismét nagyobb arányban nyert a Fidesz, mint legutóbb.

56,2 százalékot kapott Gyulán a fideszes jelölt, hiába egyesítette erejét az ellenzék."

Boka1 2017.05.21. 21:44:31

Nekem tetszik, hogy a Monentumosok neki mennek a sárga buszos néprétegnek, hiàba Ők vannak ma többségben.

gmihaly621 2017.05.21. 22:18:26

@sőőtnagyonis: Ha ez neked hadova, az rád nézve szegénységi bizonyítvány. "Gondolkozz, gondolkozz, gondolkozz" (Szörényi-Bródy: Láss, ne csak nézz)

6.Lenin 2017.05.22. 09:02:32

@Ylim:

A baj ott van, ha valaki egymaga szeretné eldönteni, hogy mi a szabadság/igazság.

Írja le mindenki a véleményét, aztán az emberek (választók) meg eldöntik, hogy melyik szimpatikusabb. ez a szabadság, szerintem.
Ne egy horpadtmellű takony mondja meg, vagy bárki más, bízza rám, hogy választhassak a vélemények közül.
A véleményéért senkit nem szabadna börtönbe zárni, mert az csak félelmet kelt.
Hibás (rossz) a véleményed a világ dolgairól, nem választanak meg,ennél nagyobb büntetés miért kellene? Ebből lehetne igazán tanulni.
Szerintem.

sőőtnagyonis 2017.05.24. 17:26:44

@BiG74 Bodri: Igazad van én a viszonyítás miatt említettem a baloldalt.
süti beállítások módosítása