Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Simon bá' és a győzelem napja

2016. június 15. - Toadwart66

orbankern_fb-563x800.jpg

Kedves tömbtársak!

Nagy bajba kerültek a liberalista-baloldalista reakciósok. Olyanok lettek most, mint régen a klerikálfasiszták voltak, azaz nagyon elvetemültek. Rémülten vissza is húzódtak a sötét vackaikba ijedtükben, amikor megtudták micsoda fényes győzelmet arattunk az osztrákokon. Jól is tették! Defetistáknak nem terem itt semmiféle babér! Nem kérünk a kishitűekből!

Ausztria jogosan szomorkodhat. Lemostuk a gyalázatosakat! Oda lett nekik az egész világosi fegyverletétel. Most fejeztük be végérvényesen a Habsburg-ház trónfosztását. Hiába állt Soros György az osztrák labdarúgó válogatott mögött, nem tudtak azok mit kezdeni vele.

Kettő gólt is berúgtunk a hálójukba úgy, hogy ők meg egyet sem tudtak belőle nekünk visszaadni.

Most végre kiderült, hogy a hazai reakciósok teljesen feleslegesen áskálódtak évek óta. Csúfos kudarcot vallottak. A két gólt bizony nem tudták megakadályozni. Pedig micsoda jajveszékelést meg óbégatást csaptak a liberalisták a sok szép stadion láttán. Most azonban jól megkapták a magukét a hitetlen fanyalgók. Bizony hiába próbálják meg takargatni a bűneiket. Eljátszották a becsületüket. Nem érdemelnek semmiféle kíméletet csak még több fedett sportlétesítményt a nyakukba. Nézegessék csak azokat bánatosan kívülről.

Jómagam annyira megörültem a szép győzelemnek, hogy csak délelőtt tudtak teljesen magamhoz téríteni. Sokan már azt hitték, hogy örömömben meg is boldogultam, de szerencsére csak átmeneti rosszullétet kaptam a sok szódavíztől ami a kevés fröccsben volt.

Most már senki és semmi sem állhat a felcsúti kisvasút útjába. Megépül az bizony egészen Bécsig. Azzal fogunk méltóságteljesen végiggördülni a Ringen, ők meg csak bámulhatnak minket az aprócska Parlamentjük ablakából. Nem kerülhetik el a szemrehányó tekintetünket!

Christian Kern kancellár bizony egy életre megtanulta, hogy nem érdemes a magyar kancellárral, illetve most még miniszterelnökkel ujjat húznia. Még hogy „Gut gegen Böse”. Böse ám az, aki mondja! Örüljenek neki, hogy nem rohantuk le mérgünkben azonnal egész Burgenlandot.

Ez győzelem kizárólag az önfeláldozó és öntudatos magyar miniszterelnöknek köszönhető, senki másnak. Ki költött volna ilyen temérdek pénzt nemzetünk szent sportjára? Gyurcsány Ferenc bezzeg teleszórta volna az egész országot baseball pályákkal, hogy az amerikai imperialisták kedvébe járjon. Ilyen sportot pedig rendes, magyar dolgozó meg sem néz.

Most végre meg is lett a becsületes, kitartó korrupció eredménye. Kik építették volna fel a stadionokat, ha nem a megbízható, magyar oligarchák. Ne Brüsszel döntsön Orbán Viktor helyett. Ha Magyarországra merészkednek, tudomásul kell venniük, hogy nekik is be kell tartaniuk a törvényeinket, azaz szót kell fogadniuk Orbán Viktornak. Amit ő mond, azt bizony tiszteletben kell tartaniuk még a bürokratáknak is. Ez az a demokrácia, amit a számukra is mi vívtunk ki, de még csak meg sem köszönték nekünk. Nem is várunk tőlük hálát csak pénzt!

Ezután jönnek még csak a nagy gazdasági sikereink, amit az egész világ már most is irigyel tőlünk. Majd azoktól fogunk hitelt felvenni, akik azt meg is érdemlik. Ilyen például az Európai Beruházási Bank, mivel ott csupa derék ember dolgozik és nem haszonleső bankárok meg mindenféle karvalytőkések.

Úgy tűnik az idén a világbajnokság döntőjét előrehozták. Ami ezután következik, az már nem is érdekes. Akár abba is hagyhatnák az egészet.

A lányok ne öltözzenek be idétlen pom-pom lányoknak, a fiúk kezdejenek el focizni, de előtte még mars a borbélyhoz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr248811876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása