Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Óvatosabban azzal a vad szerelemmel!

2017. március 15. - Toadwart66

2xjovt0xjn-rnkprfbhhpw_r.jpg

Ki nevet a végén?

„– Az elnök számos politikai erénye igencsak felértékelődött 2017-re – mondja Lengyel László. – Például a megbízhatóság, a párthűség, a szorgalom és a terhelhetőség. Az, hogy végig tisztességes tudott maradni. De ha államférfi lenne, akkor föllépne az országot behálózó korrupció és úrhatnámság ellen, a szegények, a civilek és környezetünk ügyei mellett. És második ciklusában minden kockázat nélkül párbeszédbe kezdhetne azokkal, akiknek köztársasági elnöke: a magyar néppel.” (A horgonyember – Áder János, a lojalitás szobra)

Lengyel László honfitársammal rengeteg mindenen keresztülmentünk azóta, amióta ez az Isten csapása NER elkezdte felzabálni Magyarországot. A politológus naivitásának mértéke azonban egészen megdöbbentő.

A gyakorlati tapasztalatok alapján mára már bátran kijelenthető az, hogy a Fideszben, illetve a KDNP-ben politizálni nagyjából egyenlő a megrögzött aljassággal. Kár mellébeszélni, pironkodni és mindenféle derék államférfiakról álmodozni, akik alkalomadtán majd a magyar néppel kvaterkáznak. Utóbbiból a végére általában amúgy is mindig valami vad kalamajka kerekedett. Nem olyan népség vagyunk mi.

A Fidesz-féle franchise egyáltalán nem így működik. Nevezett széplelkek maguknak alakították ki azt a rendszert, amit hatékonyan és önmaguk számára jövedelmezően működtetnek. A becsületességet azonban ide nem nagyon lehet begyömöszölni, mivel az rögtön szét is vetné az egész korrupt Monarchiát. Iszonyatos látványt nyújtana a véres cafatokra, zsigereire szakadt, Mészáros-féle nemzeti holding bomló hullája. (Lásd. Charles Baudelaire - Egy dög)

Áder nem lépett ki feldúltan a pártjából, amikor az gátlástalan működésbe és megállíthatatlan gazdagodásba kezdett. Nagyon szépen elüldögélt a legfőbb atyafi megélhetési köztársasági elnökként. Az, hogy tisztában van a magyar helyesírás szabályaival nem elég erény ahhoz, hogy derék ember váljon belőle. A magánéletében lehet, hogy rendkívül kedves, barátságos fickó, de itt valami névleges közjogi méltóságról, pontosabban méltatlanságról lenne szó, amit ő testesít meg. Vagy nem. A jelenlegi köztársasági elnök önálló gondolkodásának határait Habony Árpád és vidám kompániája határozza meg.

Köztársasági elnöksége alatt Áder János nagyjából olyan mértékű jellemfejlődésen ment keresztül, mint egy remekbe sikerült Yorkshire pudding. Most folytatja megkezdett semmitevését. Áder esetében teljesen felesleges azt nézegetni, hogy miként tüsténkedik valami hülye parádén. A lényeg az, amit nem csinál.

Manapság például egy árva szó sem hagyta el a száját a civil szervezetek elleni előre megfontolt, aljas szándékból elkövetett zaklatások miatt. A menekültkrízis során sem sürgött-forgott, hogy enyhítsen a szenvedők bajain. Miféle magatartásnak nevezhető ez a részéről? Megalkuvásnak? Gyávaságnak? Rendíthetetlen hitnek? Esetleg váratlan emlékezetkihagyásnak? Keserves csalódásnak az emberi civilizációban? Az ok nagyjából lényegtelen, az okozatot pedig csak nézegeti nevezett, legfőbb ügyfél.

Áder személye hirtelen felértékelődött, mivel tisztességes tudott maradni? Remek gondolat! Váratlanul kipusztultak a talpig becsületes, keresztény érzelmű párttagok? A Fideszt ezek szerint mára elárasztották a vérszomjas haramiák. Valóban vannak erre utaló jelek.

Kétségtelen, hogy Áder János egyetlen árvaházat sem gyújtott fel merő szórakozásból, nem fosztogatott éjjelente a Sándor-palota környékén és nem becstelenített meg ártatlan szüzeket, illetve romlatlan ifjakat.

Rendkívüli önmegtartóztatásról tett tanúbizonyságot akkor is, amidőn az általa oly kedvelt pontyozó orsók használata mellett a kiemeléshez soha nem használt CH–47 Chinook két-hajtóműves nehéz szállítóhelikoptereket. Rengeteg más bűn sem terheli a jelenlegi köztársasági elnök lelkét. Semmi köze sincs például a disznó-öbölbeli fiaskóhoz vagy a Los Zetas mexikói drogkartellhez. Emiatt azonban értékelje fel Áder elnök urat az, akit ezen tevékenységeinek hiánya megelégedéssel tölt el. Az illető akár tőzsdére is viheti a köztársasági elnök becsületes lelkét, aztán shortoljon vele egy jót .

Sólyom László botrányos megválasztásakor éppenséggel pont Áder úr volt a Fidesz frakcióvezetője. A szintén rendkívül jellemes Szili Katalin, Fidesz által felbérelt vakondokok történt hülyítése még 2005-ben történt. Ez a gátlástalan és mocskos akció mára vidám anekdotává lényegült át, ha emlékezik rá egyáltalán valaki. Áder, mármint ez a János nevű, ekkor azonban bebizonyította, hogy aljasságban, brutalitásban, hazudozásban nem marad el a többi ketrecharcos mögött. Köztársasági elnökként ilyen nemes tetteket persze már nem kell véghez vinnie. Elég, ha visszaküldi azokat a törvényeket, amiket előzőleg engedélyeznek számára, azzal a megjegyzéssel, hogy még nem annyira jók.

Áder Jánossal, mint ismételten megválasztott köztársasági elnökkel szemben reális elvárásokat célszerű támasztani és nem vágyálmokat kergetni.

Ezen elvárások közé tartozik például az, hogy öltözködjön mindig az időjárásnak megfelelően, ne rugdossa fel az útjába kerülő, túlságosan lassan vánszorgó nyugdíjasokat, ne szervezzen űrutazást a barátai számára, ne mágnesezze rendszeresen a Sándor-palota villanyóráját, ne másszon fel alsógatyában a Szabadság híd pillérjére, valamint ne beszéljen teli szájjal. Rengeteg olyan dolog van, amit elvárhatunk eme reciklált köztársasági elnöktől és amit valószínűleg könnyedén be is tud tartani.

A jámbort azonban olyasmivel fenyegetni, hogy ezentúl aztán viselkedjen tisztességesen, mivel ha nem, akkor „úgy taknyán tenyerölljük, hogy elered az orra vére”, teljesen felesleges és meddő dolog.

Az éppen szükséges erényeket Orbán miniszterelnök időnként majd odaveti elé. Értékelődjön csak fel azok segítségével.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr112339875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

panteon 2017.03.16. 16:24:49

O.V. valamiféle hadvezérnek képzeli magát, mivel állandóan ellenségeket lát..(szerintem szimplán őrült) igazából egy gerinctelen, jellemtelen, elvtelen hülyegyerek, aki játsza a nagyfiút mert valószínüleg a pöcse is kicsi.
Nyilván ugyan ilyen jellemtelen férgekkel kell magát körülvennie, mert csak ezek bújnak a seggébe.
Gyáva szar az összes, Ádertől kezdve kihaénnemrogán-ig.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.03.16. 16:26:40

Mindegy mivel pontyoznak, harcsáznak. A lényeg: a Fidesz legyen erős gát a ballib országrontók hatalomba való visszaszemtelenkedése ellen. Ez az ország érdeke.

panteon 2017.03.16. 16:37:55

@FideSS Bérenc: Az megvan hogy roma viktorod ugyan olyan magasról szarik rád is?

NBarbieReloaded 2017.03.16. 16:40:01

Ezt az egesz iromanyt at lehetne ugy irni, hogy ader neve helyett mondjuk goncz papaet irjuk be, es ugy is igaz lenne. Merthogy nem ader az elso szervilis partkatona KE a magyar tortenelemben, megis, nem tudom talalnek-e az adert ostorozo bloggerektol/ujsagiroktol hasonlo hangvetelu irasokat gonczrol. Van egy kisebb osszegem ra, hogy nem.
Hogy-hogy nem, goncz papa megis ugy el a ballibek emlekeben, mint felulmulhatatlan nemzeti hos, a tisztesseges politikusok netovabbja es aki rosszat (ertsd az igazat) mer rola irni az mekkora gazember.
Szoval ha a mi kutyank kolyke csinal vagy nem csinal valamit, azzal nincs gond, ha mase, az rogton vilagraszolo botrany.
Milyen erdekes. Ja, nem.

satie · http://321.hu/sas 2017.03.16. 16:51:50

Azóta már azt is tudjuk, hogy március 15-én aláírta a ECHR-ellenes "határzárszigorítási" törvényt

panteon 2017.03.16. 17:18:36

@NBarbieReloaded: Annyira unalmas ez a "ballibek". De egy fidesz fan kitalálta és mentek egymás után mint a birkák..
Nektek csak 2 dolog létezik: A "Ti" és az "Ők". Mint ahogy faszkalap zsebdiktátorotok tanította.
De van a harmadik csoport a "Mi". Azok akik nyitott szemmel járnak, nem dőlnek be idióta migránsozásnak, meg sororsozásnak., meg brüsszelezésnek.
Az egész baloldal egy töketlen megélhetési csűrhe. Ez tény.
O.V. egy megalomániás, puhapöcs.Ez is tény.
Szerinted a Te fényképed ki van rakva roma viktor nappalijába? Szarik rád.
Lehet, hogy Te, vagy valamelyik családtagod lesz a következő, akit holtan találnak valamelyik kórház klotyójában az ellátás elégtelensége miatt. Remélem akkor is isteníteni fogod...

Bravehearth 2017.03.16. 18:01:57

@satie: És milyen jól is tette! Már megérte megválasztani.

NBarbieReloaded 2017.03.17. 11:12:52

@panteon: Ugy latom a szovegertest meg gyakorolnod kell, nem kicsit, nagyon.
Unalmas a ballibek? Ja, legalabb annyira, mint a fideSSezes (szigoruan SS-el a vegen!), nacizas, rasszistazas stb. Raadasul a ballib megnevezed egy teny, egy rovidites, az utobbiak meg ordas hazugsagok.

De a felfogokepesseged hianya nem ebbol jon, hanem abbol, hogy szerinted en istenitem viktort. Esetleg tudod idezni, hogy melyik mondatomban irtam en akar csak 1 szot is ami erre utal? Nyilvan nem, mert nem volt ilyen. Csak a szokasos ballib mantra: ha nem allsz be viktatorozni meg fideSSesezni, hanem a szelektiv amnezias ballibek orra ala dorgolod, hogy ok se voltak jobbak egy szallal se, es evek ota olyanokert rinyalnak, amiket maguk is megcsinaltak, akkor rogton fideszes leszel.
Nem oreg, utoljara naiv 18 eveskent szavaztam viktorra, azota is szegyenlem. De legalabb az onjelolt demokrata exkomcsikra soha.
Szoval a lenyeg, hogy azert mert valaki emlekezteti a ballibakat a kovetkezo adag rinyajuknal, hogy megint olyanert sirnak, amikbe ok se voltak jobbak, az nem tesz valakit fideszesse. Marmint gondolkodni kepes embereknel nem...
süti beállítások módosítása