Minden, ami van, meg olyasmik is, amik nincsenek

NemGogol

NemGogol

Viktor Orban und das Ministerium für Staatssicherheit

2018. március 31. - Toadwart66

d05e586b-dc79-4698-ae3a-ce95f7a2d9f0_w1023_r1_s.jpg

Egy régi svádájú antiimperialista. (Az illető már nem él.)

„A miniszterelnök közölte: Magyarországon körülbelül 2 ezer fizetett ember dolgozik azért, hogy a választási kampányban megbuktassák a kormányt, és egy bevándorláspárti, Soros György által is elfogadható kabinetet hozzanak létre.” (Orbán: név szerint ismerik Soros kétezer magyar zsoldosát)

Egy országgyűlési választásnak kimondottan ez az egyik célja, hogy valamilyen módon kormányt buktassanak. Áder János ez év áprilisára nem államcsínyt jelentett be a maga visszafogott módján. Orbán és fizetett emberei is rengeteget dolgoztak azért, hogy megbuktassák az előző kormányt. Azt a pokoli nyócéveset'. A mostanit is próbálják, majd kiderül mennyire sikeresen.

Ez már az n+1-dik kijelentése a nem mindenki által tisztelt magyar miniszterelnöknek, amibe rögvest bele kellett volna buknia, amint közhírré tette újabb elmésségét. Ez a mutatvány azonban egyszerűen nem jön össze. Bezzeg Nikola Gruevsz macedón miniszterelnök 2015-ben kénytelen volt megcselekedni azt, amit megkövetelt tőle a hazája, amidőn kiderült, túlságosan sok érdekes dolgot tud másokról.

Nem elég, hogy Orbán kiépített magának családi használatra egy Stasit, a rádióban még büszkén ki is pofázza mindezt. Az említett rádiós személyiség vagy nagyon ideges, vagy nagyon gátlástalan, vagy konkrétan török mintájú leszámolások elrendelésére, újságok bezárására készül. Nagyon nyomják már Krahácsot.

Németh Szilárd lelkes törzsközönsége egy fórumon már halálbüntetés kiszabását kérte a civil szervezetek tagjaira, de nem lenne ellenükre egy jól előkészített, spontán lincselés sem. Friss emberi vérre vágynak vén vámpírok, de nagyon! (V négyek! Jó mi?)

Választások után, a kormányrádióban meglebegtetett kétezres szám valószínűleg bővülni fog. Akik nem tesznek időben egyértelmű hitet a rendszer mellett, azoknak vállalniuk kell ennek kellemetlen következményeit.

Rengeteg svindlit, csalást, közönséges lopást, garázdaságot, zsarolást kell 2018 után eltussolnia az Orbán Műveknek. Kemény, igazi, amolyan férfi munka lesz. Nem csak a nagyjából 2000 fizetett zsoldosnak kinevezett szerencsétlent kell az őrületbe kergetniük, zaklatniuk, lehallgatniuk, megfigyelniük. Sokkal többet. Van pár millió ember akit kimondottan érdekelnek a FIDESZ-kartell gyanús ügyletei, kimenekíttet pénzei, botrányai, pofátlansága.

Minél kevésbé lesz fényes a várt győzelem, a rendszer annál inkább rászorul a piszkos eszközök alkalmazására. Gyakorlatuk már van benne, a választások után ezért inkább egy logisztikai problémát kell megoldaniuk. Pénzük van rá rogyásig. 2-2,5 millió potenciális, önkéntes besúgójuk is akad, de közülük ki kell szűrni a nagyon hülyéket. Bár valakinek hatékony megrágalmazásához tökéletesen elegendő egy írástudatlan is, aki képes lediktálni valami kompromittálót arról akit valami miatt utál.

Orbán a legkisebb ellene elkövetett sérelmet sem felejti el soha. A számára oly kínos diáktüntetések után nem sokkal például bevezette a tandíjat és megszüntette az egyetemek autonómiáját. Odacsapott rendesen. A közoktatás azóta sem tud lábra állni, ellentétben az egyre inkább gyarapodó Orbán-klánnal.

Most konkrétan két dolgot jelölt meg, amit fel kíván, jobban mondva fel fog számolni az uralkodó. A nem állami irányítású civil szervezeteket, valamint a nem állampárt kontrollálta sajtót. A FIDESZ a választási kampány során egyre durvább hangnemet üt meg. Mindezt a keresztényi szeretet nevében uszító politikusaik teszik. Beindult a hergelés rendesen, ráadásul Bayer Zsolt még csak bemelegít.

Legfőképpen azért érdemes tehát elmenni és a FIDESZ (Orbán) ellen szavazni, hogy legalább valami halovány ellenállást ki lehessen fejteni egy mind inkább erőszakosabbá váló, durvuló rendszer ellen. Ha alacsony lesz a részvételi arány, a FIDESZ-KDNP először tarolni fog, majd gyors tisztogatásba kezd. ( Lásd Törökország, a mintaállam)

Ami egy nagyobb arányú FIDESZ győzelem után következne, az csakis Orbán Viktortól függ. Személyében nem egy békés, pragmatikus, megfontoltan bölcs politikusról, hanem egy csörtető vaddisznóról van szó. Finomabban fogalmazva, a miniszterelnökben dúl a kielégítetlen bosszúvágy.

a014c6ba289500ece032cb67cbbdc2ab_1.jpg

 


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemgogol.blog.hu/api/trackback/id/tr3413796144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nick papagiorgo 2018.04.01. 15:50:07

Tizenötödik hajtása ugyanannak a fának :)

Mégis mit várunk, Orbán még az sem tudja, kik az ún. ellenségei? Ez olyan, mint a hírekben, " a robbantással gyanúsított személy rég látókörünkbe került" - és mit csináltak, ültek a makkjukon, és megvárták, amíg robbant?

Orbán nagyon jól tudja, hogy kik ezek, jelzem maguk is jelentkeztek, és büszkék rá: a Tansparency international, a Migszol meg ezek prominensei. Én is tudom, hogy kik ezek, ebben semmi újdonság nincs.

Orbán tudja, hogy kik ők, ők is tudják, hogy ki Orbán, ismerik egymást, mindkettő kijelentette, hogy a választások után leszámol a másikkal, mit kell itt csodálkozni?

Értem én, hogy muszáj naponta bizonyítani, hogy Orbán egy fasiszta, de könyörgöm, ne ezzel, mert ez agyaglábakon áll :)

A végén még úgy tetszik járni, mint a Gyaloggalopban, miszerint: "Engem meg gyjkká változtatott ..... de már elmúlt" :)

Kivlov 2018.04.01. 15:55:19

Ebbe miért kellett volna belebukni?
Az ilyenekről még szép, hogy van listájuk. Ezért tartjuk a nemzetbiztonsági szolgálatokat.

ekat 2018.04.01. 16:22:31

das Ministerium... de majd az írást is elolvasom. :)

Kivlov 2018.04.01. 16:43:37

@rasztaszív:
Miért? Az ellenzéknek mindent szabad?

Kivlov 2018.04.01. 16:46:30

@rasztaszív:
És milyen ellenzék? Az ország szívatására játszó, mindenbe belepofázó tőkés.

rasztaszív 2018.04.01. 16:48:55

@Kivlov: pont ugyanannyit.de mi a faszt mutogatsz?!

Boar. 2018.04.01. 18:04:13

@Kivlov: Mivel a kormányod nomenklatúrája szerint a másfél-kétmillió agyatlan fideszbirkán kívül mindenki "ellenzék", had döntsék el ők, mihez van joguk.
Te meg kussolhatsz. Lapíthatsz. Mert megtalálnak téged is és nem lesz kegyelem.

Boar. 2018.04.01. 18:24:04

Fosni ti fogtok...bár ahogy látom, már most nagy fosás van, azért ez az offenzíva...
A migráncsosdi nem hozta meg a várt eredményt, újat kitalálni meg nincs időtök.
És annak az "ellenzék"-nek kurvára tele van a töke veletek. Az ilyen nagypofájú parazitákra mint te meg a többi köcsög troll, nem sok jó vár...

MACISAJT 2018.04.01. 18:25:05

A ballib hisztizésekből rendre kimarad az hogy honnan ered , mi volt az előzménye Orbán kétezres számának. Nos, nem véletlenül jutott ez eszébe, hangfelvétel van
ahol Tracie Ahern beszél. Tracie Ahern a Soros Fund Management, azaz Soros amerikai hedge fundjának, pénzügyi alapjának korábbi pénzügyi vezetője. 2007 és 2015 között töltötte be ezt a tisztséget. Tracie Ahern egy beszélgetésen arról szólt, hogy Soros a Nyílt Társadalom Alapítványt (Open Society Foundations) eszközként használja a politikai véleménye érvényre juttatására az Egyesült Államokban és Európában. Soros két nagy intézményen keresztül fejti ki tevékenységét. Az egyik a vagyonát kezeli, ez a Soros Fund Management. A másik intézmény az állítólag emberbaráti célokat szolgáló Nyílt Társadalom Alapítvány.
Tracie Ahern a beszélgetésben elismerte, hogy az alapítványt valójában politikai befolyásolásra használják, az erről szóló kérdésre azt felelte: „ Nos [az alapítvány] erre való, igen." Amikor beszélgetőtársa az Orbán Viktorral folytatott vitájáról és Magyarországról kérdezi, Tracie Ahern arról beszél, hogy „mostanra valószínűleg több milliárd dollárt költött" Magyarországon Soros az alapítványán keresztül. Ahern ezzel összefüggésben azt is hozzátette: legalább kétezer ember dolgozik ott (Magyarországon), hogy érvényre juttassák Soros akaratát.

De én is felsorolnék néhányat .
Őszintén kíváncsi volnék, hátha valaki tudja, az alábbiak (a teljesség igénye nélkül) miből lettek finanszírozva/létrehozva az MSZP-SZDSZ dicsőséges 8 éve alatt.
Ja és 2010 óta:

1 Amnesty International
2 Athena Intézet
3 Demos Magyarország Alapítvány
4 Eötvös Károly Intézet
5 Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet (GVI)
6 Gazdaságkutató Intézet (GKI)
7 Greenpeace Magyarország
8 Habsburg intézet
9 Hallgatói Hálózat
10 Hálózat a Tanszabadságért
11 Hayek Társaság
12 Haza és Haladás Alapítvány
13 Hetényi Kör
14 Intézet a Demokratikus Alternatíváért IDEA
15 KLUBHÁLÓ - A Közéleti Társaságok Szabad Hálózata
16 K-Monitor Közpénzfigyelő Iroda
17 KOPINT- TÁRKI Konjunktúrakutató Intézet Zrt.
18 Költségvetési Felelősség Intézet Budapest
19 Magyar Helsinki Bizottság
20 Magyar Progresszív Intézet
21 Magyartanárok Egyesülete
22 Martin Luther King Egyesület
23 Méltányosság Politikaelemző Kör
24 Mérték Médiaelemző Műhely
25 Munkáért Alapítvány
26 NANE
27 Négy Mancs állatvédő alapítvány
28 Oktatói Hálózat
29 Pallas Páholy
30 Pénzügykutató Zrt
31 Policy Agenda Kft
32 Policy Solutions
33 Political Capital
34 Political Spectrum
35 Politikatörténeti Intézet
36 Publicus Intézet
37 Republikon Intézet
38 Szabadság és Reform Intézet
39 Soteria Alapítvány
40 SZEMA
41 Szolidaritás
42 Táncsics Alapítvány
43 Társaság A Szabadságjogokért
44 Tegyünk Egészségünk Színvonaláért Alapítvány TESZ
45 Transparency International
46.Menedék Egyesület,
47.Artemisszió Alapítvány.

Boar. 2018.04.01. 18:39:20

@MACISAJT: Még hány helyre akarod becopyzni gyökér?
Amúgy meg, mi a fasz közöd van hozzá?Abban biztos lehetsz, hogy nem a te (amúgy soha be nem fizetett) adódból jöttek létre. A gazdálkodásuk nyilvános, nézz utána.
Ezzel nem mész semmire búgócsiga csak a scroll görgőt koptatja miattad az ember...

rasztaszív 2018.04.01. 18:39:22

@MACISAJT: az egyházi agymosó-hálózat miből van finanszírozva?

István Magyari 2018.04.01. 18:46:07

Szerintem a kurva anyádban él egy nagy lófasz íránti vágy.

aquaticus 2018.04.01. 19:14:36

@Boar.: Alázd meg MACISAJTOT, trágárkodás helyett válaszolj a kérdésére! Bolsevik őszinteséggel, amely kérlelhetetlen!

rasztaszív 2018.04.01. 19:19:44

@aquaticus: az egyházi agymosó-hálózat miből van finanszírozva?

2018.04.01. 19:23:25

@MACISAJT: Tompika! Kokszolás közben vess egy pillantást a fideszes Soros-bérenc listára: a kollégáid, Orbánnal az élen, az ő pénzén tanultak (a többségük lopni). Utána gondolkodj el rajta, hogy érdemes volt-e kitanítani a büdös proli kommunista ivadékokat.

elvis56 2018.04.01. 19:25:45

@MACISAJT: A Századvéget meg többi fideszes szervezeteket ki támogatja a MI adonkból ? Megmodom:akik Soros pénzén tanultak nyugaton mint a mélynövésü bevándoló ( a csalàdja annak időben ) vagy a kormány szovivö stb,stb. Komunistáznak cigányonak pedig ök is azok voltak.

rasztaszív 2018.04.01. 19:40:35

@elvis56: ha jobban megnézzük,a fiatalabb fideszes politikusi generációt már zömében a hazai egyházi oktatási intézményeknek köszönhetjük.közpénzből.

2018.04.01. 20:31:20

Mivel nem illendő valaki származását felróni, így csak az marad, Orbán úgy gondolkodik (?), mint egy cigány. A sérelmeivel együtt, amik zöme csak az ő fejében keletkezett. Engem nem zavar, ha felkerülök arra a listára, úgyis sejtem, hogy már rajta vagyok ilyenen, aminek az a neve, hogy "halállista". Valahogy mégsem sikerül.

VáradiJános 2018.04.01. 21:20:43

Remélem, hogy indokoltan bérretegsz és ajvékolsz.

VáradiJános 2018.04.01. 21:21:52

@rasztaszív: az ellenséges ügynökök ellen

VáradiJános 2018.04.01. 21:22:48

@Boar.: már megint fenyegetőzöl, patkányka?

tomwar 2018.04.01. 21:24:46

@Kivlov: Es neha a legfobb kepviseleti szervunk, a Patlament, be is szamoltatja oket az illetekes bizottsagon keresztul, ugye?
Ja, nem.

VáradiJános 2018.04.01. 21:25:15

@elvis56: a kurva fajtád nem kapott ösztöndíjat, mert hülyének találtatott

VáradiJános 2018.04.01. 21:26:54

@Korunk egyik legnagyobb gondolkodója: 1. nem halállistát említett
2. kicsit túlértékeled a szerepedet

BéLóg 2018.04.01. 21:28:59

@Boar.: Figyu ide te faklaszap feggsej, hát mi közöd neked ahhoz, hogy ki mit hova és hányszor kopizik be? Válaszolni kéne nekije, de te gyökerebb erre képtelen vagy.
B+ ha a te házadban találnál csak kettő patkányt, akik nyomait minden nap megtalálnád, a guta megütne addig, amíg azokat ki nem irtod.
Ki az a fsza ország, aki MEGENGEDI magának, hogy nem kettő, de kétezer patkány dolgozzon ellene és milliárdokat használjanak föl, mi.
Aztán hogy megüssön a guta, nesze:

A ballib hisztizésekből rendre kimarad az hogy honnan ered , mi volt az előzménye Orbán kétezres számának. Nos, nem véletlenül jutott ez eszébe, hangfelvétel van
ahol Tracie Ahern beszél. Tracie Ahern a Soros Fund Management, azaz Soros amerikai hedge fundjának, pénzügyi alapjának korábbi pénzügyi vezetője. 2007 és 2015 között töltötte be ezt a tisztséget. Tracie Ahern egy beszélgetésen arról szólt, hogy Soros a Nyílt Társadalom Alapítványt (Open Society Foundations) eszközként használja a politikai véleménye érvényre juttatására az Egyesült Államokban és Európában. Soros két nagy intézményen keresztül fejti ki tevékenységét. Az egyik a vagyonát kezeli, ez a Soros Fund Management. A másik intézmény az állítólag emberbaráti célokat szolgáló Nyílt Társadalom Alapítvány.
Tracie Ahern a beszélgetésben elismerte, hogy az alapítványt valójában politikai befolyásolásra használják, az erről szóló kérdésre azt felelte: „ Nos [az alapítvány] erre való, igen." Amikor beszélgetőtársa az Orbán Viktorral folytatott vitájáról és Magyarországról kérdezi, Tracie Ahern arról beszél, hogy „mostanra valószínűleg több milliárd dollárt költött" Magyarországon Soros az alapítványán keresztül. Ahern ezzel összefüggésben azt is hozzátette: legalább kétezer ember dolgozik ott (Magyarországon), hogy érvényre juttassák Soros akaratát.

De én is felsorolnék néhányat .
Őszintén kíváncsi volnék, hátha valaki tudja, az alábbiak (a teljesség igénye nélkül) miből lettek finanszírozva/létrehozva az MSZP-SZDSZ dicsőséges 8 éve alatt.
Ja és 2010 óta:

1 Amnesty International
2 Athena Intézet
3 Demos Magyarország Alapítvány
4 Eötvös Károly Intézet
5 Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet (GVI)
6 Gazdaságkutató Intézet (GKI)
7 Greenpeace Magyarország
8 Habsburg intézet
9 Hallgatói Hálózat
10 Hálózat a Tanszabadságért
11 Hayek Társaság
12 Haza és Haladás Alapítvány
13 Hetényi Kör
14 Intézet a Demokratikus Alternatíváért IDEA
15 KLUBHÁLÓ - A Közéleti Társaságok Szabad Hálózata
16 K-Monitor Közpénzfigyelő Iroda
17 KOPINT- TÁRKI Konjunktúrakutató Intézet Zrt.
18 Költségvetési Felelősség Intézet Budapest
19 Magyar Helsinki Bizottság
20 Magyar Progresszív Intézet
21 Magyartanárok Egyesülete
22 Martin Luther King Egyesület
23 Méltányosság Politikaelemző Kör
24 Mérték Médiaelemző Műhely
25 Munkáért Alapítvány
26 NANE
27 Négy Mancs állatvédő alapítvány
28 Oktatói Hálózat
29 Pallas Páholy
30 Pénzügykutató Zrt
31 Policy Agenda Kft
32 Policy Solutions
33 Political Capital
34 Political Spectrum
35 Politikatörténeti Intézet
36 Publicus Intézet
37 Republikon Intézet
38 Szabadság és Reform Intézet
39 Soteria Alapítvány
40 SZEMA
41 Szolidaritás
42 Táncsics Alapítvány
43 Társaság A Szabadságjogokért
44 Tegyünk Egészségünk Színvonaláért Alapítvány TESZ
45 Transparency International
46.Menedék Egyesület,
47.Artemisszió Alapítvány.

tomwar 2018.04.01. 21:29:09

@MACISAJT: keress rs, mibol mukodnek, ki alapitotta, stb.
Nyilvanosak. Nem mint a paksi atomeromu meg a kinai vasut szerzodesei...OLAF jelented, no meg ugynokaktak...
STB.
Keves vagy, mint a brummogas benned.

BéLóg 2018.04.01. 21:32:00

@Korunk egyik legnagyobb gondolkodója: Milyen fajta (siccc!) ember vagy te, hogy NEKED a Szent Ügyér simán szabad cigányozni, mi? meg azon gondolkodom, hogy nyilván ezzel akarod meggyőzni a többieket, hogy majd valamikor a kedvenceidre szavazzanak.
Tudod azt kívánom, éjjé' jó sokáig és sokat pof, ázzál, mert az ilyenek mint te az alapjai annak, hogy még az a kevés ingadozó is a fideszre szavazzon!

illaim 2018.04.01. 21:34:02

Vagy az időskori demencia, vagy a túl fiatal kor miatt, az ide írogató fidesstálibok nem emlékeznek a 2002 évi bukásra! Akkor is ugyan ilyen gőggel, nagy pofával szajkózták a tévedhetetlennek hitt propagandát! Aztán a bukás után választási csalásról,-akkor is a fidess prominens felügyelte a választást,- Aztán meg a "Haza nem lehet ellenzékben"
eszement lázítással fogadták a nép ítéletét, annak a népnek vonták kétségbe a döntését, akinek a szolgálatára felesküdtek, és az esküjüket megszegve, galádúl elárultak!
Az előjelek ugyan azok mint 2002-es választások előtt, de az elmúlt 8 év miatt már van miért rettegniük is a fidesseseknek!

rasztaszív 2018.04.01. 21:36:12

@VáradiJános: és ki az ellenséges?mindenki,aki nem akarja azt,mint a fidesz?

máshogy nézve az lenne ellenséges,aki pénzt ad arra,hogy mindenki próbáljon önállóan gondolkodni,vagy aki pénzt követel a közösből arra,hogy tovább győzködhessen mindenkit arról,hogy őrá milyen nagy szükség van itt...?

Bolshevik 2018.04.01. 21:52:08

@rasztaszív: "és ki az ellenséges?mindenki,aki nem akarja azt,mint a fidesz?"

Figyi, elmondom, hogy MO-n demokrácia van, vagyis a nép választ. Az a demokrácia meghekkelése, hogy mértéktelen pénzt felhasználva próbál valaki egy országot a saját érdekei szerint mozgatni úgy hogy a büdös életben nem szavazott rá senki. Soros akarja irányítani az országot? Mérettesse meg magát a választáson, oszt hajrá, ha ő nyer, ő irányít.

Ezt a faszságot meg felejtsd el, hogy ezt önzetlen filantróp emberbarátságból meg a nyílt társadalom iránti elhivatottságból teszi. Senki nem lesz dollármilliárdos aki önzetlen és emberbarát.

Bolshevik 2018.04.01. 21:54:08

Ja a cikkhez meg, igen, tuti most 8 évig még nem jöttek a kivégzőtáborok, de most má mingyá jönnek, jaj de jó lenne ha mi is behívhatnánk a NATO csapatokat mint nagypapa a szovjeteket. A hülye parasztok nem értik, hogy ez nekik is jó lenne!

2018.04.01. 21:56:49

@VáradiJános: Halállistáról soha nem fog nyilvánosan beszélni, csak ha már annyira biztos önmagában, ám ez már a világnak is sok lenne, lásd Put in Bashi londoni kalandját. A második megjegyzésedre annyit, semmit sem tudsz rólam, hogy ilyen kijelentést tehess, még a linkre sem kattintottál, ami pedig magyarázat lehetett volna.

2018.04.01. 21:59:29

@BéLóg: Olyan fajta ember vagyok, akinek elege lett ebből és tett is valamit azért, hogy a világ megváltozzon. Ja és ha valakinek, nekem lenne rá jogom, csak ennek megértése jócskán túlmutat a hétköznapi valóság szintjén.

rasztaszív 2018.04.01. 22:01:06

@Bolshevik: az egyházak nem ugyanezt csinálják?!csak ráadásul még a mi pénzünk is kell nekik hozzá!!!

DunábaLövetési miniszter 2018.04.01. 22:24:55

"Ha alacsony lesz a részvételi arány, a FIDESZ-KDNP először tarolni fog, majd gyors tisztogatásba kezd.""

Nem ketseges, az uj miniszteriumnak lesz dolga boven a valasztas megnyerese utan, mert az osszes tetves sorosberenc hazaarulo libsi megy a dunaba az biztos.

Kunhalmi Ágnest megkurnám de nem szavaznék rá 2018.04.01. 22:32:35

"egy mind inkább erőszakosabbá váló, durvuló rendszer ellen. "

Aha, tehát a SZEMKILÖVŐ GYILKOSOK pánikolnak mostmár 8. éve feltételezett erőszakoság miatt.
Ez így egy kicsit hiteltelen.

BiG74 Bodri 2018.04.01. 22:52:42

Mondjuk, azon gondolkodom, milyen ellenzéki politikus után kellene keseregni, ha netán bezárnák?
Nyilt háború a legveszélyesebb a viktornak, abba pillanatok alatt bele fog rokkani.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.04.01. 23:20:23

@Kunhalmi Ágnest megkurnám de nem szavaznék rá: Orbán a szemkilövető. Ő okozta és ő is profitált belőle.

Dread Naughty 2018.04.01. 23:57:52

Alig várom már, hogy leteljen a következő hét. nyerjen a Fidesz és felejtse el mindenki végre ezt az egészet.

morph on deer 2018.04.02. 01:16:34

@Kunhalmi Ágnest megkurnám de nem szavaznék rá:
“Aha, tehát a SZEMKILÖVŐ GYILKOSOK pánikolnak”

Biztos azért, mert téged valahogy kihagytak... Hülye amatőrök, nem vitás

morph on deer 2018.04.02. 01:22:12

@Bolshevik:
“Senki nem lesz dollármilliárdos aki önzetlen és emberbarát.”

Hogy te miket vagy képes itt mondani népünk bölcs vezérének legkedvesebb gázszerelőjéről..!
Nahát, ez azért mégiscsak...
Még szerencséd, hogy a felségsértés csak kilencedike után lesz bűncselekmény!

morph on deer 2018.04.02. 01:23:23

@BiG74 Bodri:
“milyen ellenzéki politikus után kellene keseregni”
:D))) !

felucca02 2018.04.02. 07:49:47

@Bolshevik: Ez mind nagyon szép, nagyon logikus, teljesen igazad van, egy mondaton akadtam csak fel: hogy Soros akarja irányítani az országot.
Hm.
Ez honnan jött a fejedbe?

Kivlov 2018.04.02. 08:25:54

@tomwar:
Néha igen. Ha van értelme. :D

n3spr3ss0 2018.04.02. 08:35:55

@MACISAJT: 18.25
Ebből is látszik, vannak tisztességes emberek az országban.

Tisztességes Természettudomány 2018.04.02. 08:37:27

Még jó, hogy az ellenzékben nem dúl a bosszúvágy. Nem mindenkit akarnak börtönbe küldeni, csak sok mindenkit. Dobrev Klára megmondta.

megamedve 2018.04.02. 09:15:18

Ekézik a civil szervezeteket, hogy így, meg úgy.
Pedig ők törvényesen működnek. Nem tesznek semmi olyat, ami illegális lenne.
Ha tennének, gondolhatjátok hogy 2 perc alatt a nyakukban lenne az egész TEK.
Az fáj a mocskoknak, hogy segítenek (ismét hangsúlyozom: törvényesen) azoknak is, akik nekik nem tetszenek.
Ez pedig nagyon szemét, álszent dolog.
Ha egy szervezet törvényesen működik, akkor mindenki fogja be a száját.
Vagy vállalja fel nyíltan, és törölje azokat a jogokat, amik alapján működnek.

Andor Harkály 2018.04.02. 09:31:01

A sok ruszkitrollt is el kell számoltatni, akik itt is tolják a mocskot a putyinpincsijüknek!

de let e ... 2018.04.02. 10:16:24

@Kivlov: A nemzetbiztonsági szolgálat pártérdekekre való felhasználása magyar állampolgárok ellen ? Mert ugye itt egy pártról van szó , hogy megőrizze a hatalmát más pártokkal szemben ... nos ez a diktatúrákra jellemző . Demokráciában törvényellenes , mindenki aki ebben részt vesz , börtönbe kell végeznie . Ezért kapálódzik annyira Orbán . Ha bukik , meg a börtönbe .

de let e ... 2018.04.02. 10:21:55

@BéLóg: Mielőtt nagyon belelovalnád magad , mond már meg mióta számít bűncselekménynek az esedékes választáson kormányt buktatni ? Mert ugye az ellenzéki pártoknak ez a dolga , ahogy a civil szervezeteknek sem tilos ezen munkálkodniuk ... ez lenne a demokrácia . Viszont a kormányon lévő pártnak tilos az állami szerveket felhasználni a hatalomban maradásuk érdekében , különösen a titkosszolgálatokat , a rendőrséget , ügyészséget , adóhatóságot , bíróságot ...

de let e ... 2018.04.02. 10:23:41

@Tisztességes Természettudomány: Hát a bűnözők börtönbe juttatása nem bosszúvágy , hanem a törvényesség visszaállítása .

elvis56 2018.04.02. 10:31:05

@VáradiJános: Te szerencsétlen seggnyaló PRIMITIV PROLI !

aquaticus 2018.04.02. 10:35:16

@de let e ...: Miért van joga külföldi pénzembernek zsoldosokat alkalmazni saját anyagi céljai érdekében? Milyen ország az, amelyik semmit nem tesz ez ellen?

jajdehülyevagyok 2018.04.02. 11:19:38

Olyan, mintha az exminiszterelnökről szólna ez az írás.

Kivlov 2018.04.02. 11:50:10

@de let e ...:
Kormánybuktatási cél országhatáron kívülről nem pártérdek...

neovolontaire 2018.04.02. 12:04:15

@Kivlov: Nem ezért tartjuk, aranyapa..

neovolontaire 2018.04.02. 12:06:53

@felucca02: Ha megkérdeznéd egy-némelyik "hazafit", fingja nem lenne ki az a Soros György valójában.

József Körmendy 2018.04.02. 12:35:48

Az a szomorú valóság a komcsiknak (mszp, dk, lmp stb) hogy ha magas lesz a részvétel akkor is tarolni fog a fidesz és jön ám a radír !

Bellagio 2018.04.02. 12:40:12

@József Körmendy:

Edes, amikor Fideszesek komcsiznak. Mondd tundervirag, mikor hozzatok nyilvanossagra az ugynokaktakat?

Budapest a kutyaszar városa 2018.04.02. 13:05:32

@MACISAJT: Álmodozol Macisajt, hogy milyen jó is lenne, ha csak CÖF meg MMA, Századvég és a többi kifizetőhely létezne ?

2018.04.02. 13:29:47

Jó látni a fidesztrollok primitív vinnyogását, nagyon be vannak szarva. XD A választások után a felcsúti beköltözik végre a diliházba, jó kis műsor lesz.

József Körmendy 2018.04.02. 13:43:50

@Bellagio: "tündérvirág"? Így beszéljél a melegbárban a haverjaiddal.

nemecsekerno_007 2018.04.02. 15:08:11

Kampány van, mit hőbörögtök?

Egyébként kurv@ jó lesz már ha egyszer vége lesz...

Hajrá Magyarország! :)

Bellagio 2018.04.02. 15:11:16

@József Körmendy: beszoptad a faszt a komcsi kommenteddel, most meg hoborogsz. Tipikus szanalmas fidesztroll vagy.

felucca02 2018.04.02. 15:33:41

@aquaticus: Figyelj kiscsávó, most lemegyek a te mérhetetlenül alacsony orbáni szintedre, örüjjé'!

Tehát:
Mindenki olyan zsoldosokat alkalmaz a saját céljai érdekében, amit csak tud.

Soros azt fizet meg, akit akar.

Orbán pedig saját szolgálatába állította az állami intézményeket, szervezeteket.

Egy-egy. Azaz nem, mert gondolom, az államhatalmi gépezet csak százszor olyan hatékony, mint kétezer soros-zsoldos.

Itt áll kétezer zsoldos, a seggük kilóg a gatyából, ti meg itt szarjátok össze magatokat tőlük, plakátokkal rakjátok tele az országot, de a nemzetvédelmi bizottságot, aminek dolga lenne ezzel foglalkozni, szabotáljátok.

Szerintem nálatok valami nem százas, egy óvodás nem cselekszik ilyen összevissza, zavarodottan.

Na jó, csak gondoltam, szólok!

ételizésítő 2018.04.02. 15:46:53

Nincs olyan, hogy régi svádájú, max. olyan, hogy régi vágású.
A "svádájú"azt jelenti, dumájú, szövegű stb.
A szó Suada, az ékesszólás római istennője nevéből származik ugyanis.

Lehet, hogy nem kéne olyan szavakat használod, amiknek nem ismered a jelentését?
Ezekkel az idegen szavakkal amúgy is kurvára vigyázni kell, ki tudja, melyik mit jelenthet...

ételizésítő 2018.04.02. 16:09:04

@Kivlov:
Jaja, Erdogannál meg Putyinnál meg a többi demokratánál, pl. Kimnél tényleg vannak ilyenek.
Követendő példa, mi? Te agyalágyult segg.

Bambano 2018.04.02. 16:18:58

@BéLóg: hagy legyen már pár kérdésem:
1. gondolom ismered a sas nem kapkod legyek után mondást. ha viktort ennyire idegesíti egy töppedt öreg vénember, azzal saját magát írja ki a sasok közül.
2. ha ti ki akartok irtani mindenkit, aki most ellenzéki, ki marad?

meg kellene érteni, hogyha mindenki szembejön az autópályán, akkor lehet, hogy viktor megy rossz irányba.

aquaticus 2018.04.02. 16:23:45

@felucca02: Ezeknél még a nyilasok is különbek voltak, mert nem pénzért, hanem meggyőződésből ártottak a hazájuknak.
Ha ne adj isten Soros győzne, ezeket a szarjankókat azonnal kirúgná, mert az árulókat még az ilyen spekulánsok sem szeretik! Nem bíznak bennük... Vajon miért?

Bambano 2018.04.02. 16:25:24

@felucca02: "Orbán pedig saját szolgálatába állította az állami intézményeket, szervezeteket": mert az ugye tökre normális, hogy a kormányfő saját szolgálatába állítja az állami intézményeket, és nem a népébe...

itt mutatkozik meg az átlagos fidesz szavazó értelmi szintje: ő is látja a problémát, csak nem képes helyén értékelni.

József Körmendy 2018.04.02. 16:38:39

@Bellagio: A saját melegbáros programodat ne keverd össze a politikai véleménynyilvánítással.

Bellagio 2018.04.02. 16:49:39

@József Körmendy: nyugi cicabogar, a Fidesz nem fogja nyilvanossagra hozni az ugynokaktakat, szoval a szeretett kommunistaid biztonsagban vannak

József Körmendy 2018.04.02. 16:52:56

@Bellagio: Tévedsz nem szeretem a rokonaidat fartúró.

2018.04.02. 17:08:39

@József Körmendy: Hiába váltasz nick-et, faroknyelő fidesztetű, attól még mindig a tolvajokkal vagy. Megint a libsik farkát rángatod. Mitől rettegsz, te szerencsétlen?
Nem radír leszel, te nyomorék fideszes tolvaj, hanem tapír. Hány migrit rejtegetsz, Orbán-tálib?

2018.04.02. 17:13:03

@Kivlov: Homokzsák, egy tolvaj kormány buktatása nemzeti érdek, a fideszes bűnözők támogatása meg bűnpártolás és hazaárulás. Tudtál követni, fideszes fiúka?

Miklós Széles 2018.04.02. 17:32:22

@kutyás majmok népe: Aranyos ez a kis primitív félállat. Ne félj egyszer lesz nőd is.

Bellagio 2018.04.02. 18:20:20

@József Körmendy: ne terelj, ne terelj kiscsillag! Hogy is volt a Fidesszel, a komcsikkal, meg az ugynokaktakkal???

2018.04.02. 18:36:15

@Miklós Széles: Mit akartál mondani, aranybogár?

felucca02 2018.04.02. 19:39:50

@aquaticus:
Látom, nem tudtad a választ a kérdéseimre, erre reflexből sorosoztál egyet, mert erre idomítottak.

Esetleg, ha arról beszélnénk, amit fejtegetni próbáltam, előrébb lennénk. Ha tehát fosrok a töppedt vénembertől, akkor mi a hatékonyabb, ráállítani a nemzetbiztonsági szolgálatokat, vagy kiragasztani félmillió sorosplakátot?

He?

De sajnállak, elég szar érzés lehet, hogy ugyanott állsz, ahol disznósajt szilárd és társai...nyilván értékesebb életre számítottál, de csak ez jutott...

aquaticus 2018.04.02. 19:52:10

@felucca02: Nem az számít, hogy valaki töppedt vénember, hanem hogy mi van a háta mögött. A töppedt vénember, (így beszéltek arról, aki életben tartja a reményeiteket..) 18000 milliárd dollárjából leeső apróbb falatokért ti eladnátok a ............... (ide bármi behelyettesíthető, ami másnak szent) is!
Adolf sem volt egy harcedzett kocsmai verekedő külsejű ember, mégis rengeteg kellemetlenséget okozott Európában. Gyuri bácsinak meg több a pénze és talán ravaszabb is...

felucca02 2018.04.02. 21:31:16

@aquaticus:
Nem tudom, hogy ez egy betegség-e, hogy képtelen vagy válaszolni a kérdésemre.

Ha tehát soros másfélmillió zsoldosa belülről fenyegeti a hazát, akkor mi a hatékonyabb?
Teleplakátolni a hazát hatvanmilliárd forintért, vagy ráállítani csendben a nemzetbiztonsági szolgálatokat és a nemzetvédelmi bizottságban megvitatni a kialakult helyzetet.

Nem tudom, hogyan kérdezzem, hogy végre válaszolj.

Ja, és a főnöx rosszul tudja, nem kétezren vagyunk, hanem másfélmillióan, de ma éjszaka érkezik Kassa felől egy újabb félmilliós különítményünk!

Kivlov 2018.04.03. 07:52:03

@kutyás majmok népe:
Nemzeti érdek maszopék kormánytól távol tartása...
süti beállítások módosítása